WoonWijzerWinkel Rivierenland
Wij helpen je bij het verduurzamen van jouw woning


WoonWijzerWinkel Rivierenland werkt aan een duurzame toekomst. Huizenbezitters ontzorgen we, als onafhankelijke partij, door hen te helpen bij het verduurzamen van hun woning: van oriëntatie, keuze oplossing tot offerte en uitvoering. Het gemak van onze nieuwe showroom in Tiel, onze omvangrijke webshop en heldere website (waar elke oplossing te vinden is) spelen daarbij een belangrijke rol. Nog belangrijker zijn onze persoonlijke adviesgesprekken in de showroom of bij de klant thuis. Onze adviseurs voorzien dagelijks tientallen particulieren van informatie op maat en koppelen hen aan bedrijven die passen bij de vraag van de klant.

Om een keuze te maken uit de vele oplossingen kan je deze uitgebreid in onze showroom aan de Teisterbantlaan 1a in Tiel bekijken. Er zijn tal van mogelijkheden om je woning te verduurzamen en geld te besparen. Van eenvoudige verbeteringen tot technische installaties.

Voor iedere woning en budget zijn er oplossingen. Onze adviseurs vertellen je graag wat er in jouw situatie mogelijk is en wat de kosten en opbrengsten zijn. Voor het beste advies verdiepen we ons graag in jouw situatie en geven wij je advies op maat.


Vraag direct vrijblijvende offertes aan Vraag direct persoonlijk advies aan

WoonWijzerWinkel Rivierenland

In de nieuwe WoonWijzerWinkel Rivierenland kan je zien én ervaren welke oplossingen er zijn op het gebied van duurzaam wonen. Er zijn diverse duurzame oplossingen te vinden; van eenvoudige verbeteringen tot technische installaties. Er zijn oplossingen beschikbaar voor iedere woning en voor ieder budget. Onze adviseurs staan hier voor je klaar.

WoonWijzerWinkel Rivierenland (Tiel)
Teisterbantlaan 1A 4001TJ Tiel
(0344) 747 000
[email protected]

Openingstijden
Di - Vrij | 11:00 - 17:00 uur
Iedere 1e en 3e zaterdag van de maand geopend van 9.00 – 13.00 uur
Zo - Ma | gesloten

Nieuwsbrief
Wil je de maandelijkse nieuwsbrief voor onze showroom in Tiel ontvangen, meld je dan aan via: [email protected]. We houden je op de hoogte van nieuwe producten en activiteiten in onze showroom en geven je regelmatig achtergrondinformatie als het gaat om duurzaam wonen.

Volg ons via:
zonnepanelenactie

Inkoopactie Zonnepanelen

De WoonWijzerWinkel in Tiel organiseert voor de woningeigenaren een zonnepanelenactie. Gericht op het ontzorgen van de kopers met garantie voor een goede kwaliteit. Koop je zonnepanelen via de WoonWijzerWinkel, dan helpen we je verder met persoonlijk advies en offertes voor professionele installatie.

Tegen een aantrekkelijk tarief kun je een keuze maken uit één van deze drie pakketten.


Bekijk hier de zonnepanelenactie

De 8 gemeenten in de regio Rivierenland
bouwen aan een duurzame toekomst

Dit zijn de Gemeenten van de Regio Rivierenland een werkgebied met bijna 250.000 inwoners. Regio Rivierenland is het overheidsonderdeel van FruitDelta Rivierenland, een overkoepelende samenwerking tussen overheid, ondernemers, onderwijs/onderzoek, organisaties en ondernemende inwoners. FruitDelta Rivierenland heeft als doel om onze economische speerpunten Agribusiness, Economie & Logistiek en Recreatie & Toerisme te stimuleren en te versterken.

Met de WoonWijzerwinkel Rivierenland leveren wij een duidelijke bijdrage aan het invullen van verduurzaming in dit gebied.


Klik hieronder op jouw gemeente voor lopende acties

Maasdriel West Betuwe Neder-Betuwe Culemborg Tiel Buren Zaltbommel West Maas en Waal

Activiteitenkalender WoonWijzerWinkel Rivierenland

  • Op zaterdag 16 september van 9 tot 13 uur de landelijke open energiedag.
    Frisse Energie zal die dag aanwezig zijn. Zij zal informatie verstrekken over de glas-glas zonnepanelen van SolarWatt. Ook vertellen zij je over de SolarEdge producten.
  • Zaterdag 7 oktober van 9 tot 13 uur komt Solar Edge langs om hun perspectief te geven op de toekomstige mogelijkheden om zonne-energie in batterijen op te slaan.
  • Plan een offertegesprek in met onze adviseur Duurzaam Wonen. Dit gesprek duurt 30 minuten en is gratis. Hierin kun je de mogelijkheden doornemen om een vrijblijvende offerte aan te vragen bij één van onze betrouwbare partners. Aansluitend maken wij graag deze aanvraag om offerte voor je in orde. Onze partner neemt dan eerst telefonisch contact met je op en komt zo nodig bij je thuis.
    Je kunt dit gesprek aanvragen bij onze balie tijdens openingstijden of telefonisch onder 0344 747 000. Wij raden aan vooraf contact op te nemen. Wegens drukte kan het namelijk zijn dat onze adviseurs bezet zijn.

Aan de slag? Wij helpen je graag op weg!

Hoe kan je thuis geld en energie besparen? Met welke maatregelen begin je en hoe weet je welke maatregelen voor jou het beste zijn? Welke subsidies zijn er? En waar vind ik een betrouwbaar bedrijf voor het uitvoeren van deze duurzame maatregelen? Wij helpen je graag met het verduurzamen van jouw woning. Om hier achter te komen bieden wij persoonlijk advies, volledig passend bij jouw situatie en portemonnee. Telefonisch, via videobellen in onze showrooms of bij jou thuis. Wil je een uitgebreid, persoonlijk adviesgesprek over verduurzaming van jouw woning? Dan kan je hieronder een afspraak maken met onze adviseur. Vraag direct een persoonlijk advies aan.

Adviesgesprek showroom €89,-

Tijdens een persoonlijke adviesgesprek in onze showroom, loop je samen met onze adviseur je wensen voor jouw woning door.

Maak een afspraak
Woningbezoek €249

Wil je verduurzamen? Weet je niet zo goed waar je kunt beginnen en welke maatregelen het meest effectief zijn?

Maak een afspraak
Adviesgesprek digitaal €89,-

Wil je liever advies op afstand? Onze adviseur laat je via beeldbellen graag de verschillende duurzame oplossingen in de showroom zien.

Maak een afspraak
WoonWijzerWebshop online

De WoonWijzerWebshop is onderdeel van de WoonWijzerWinkel. Hier vind je een breed assortiment van duurzame producten.

Shop online

Je wilt je wooncomfort verbeteren, besparen op je energierekening of slim investeren in je woning. Wat zijn de juiste oplossingen en waar kan je het beste mee beginnen? Wij denken met je mee! Meer info over de WoonWijzer ServiceGarantie en in onze privacyverklaring leest je hoe wij in dit proces met jouw gegevens omgaan.


Samenwerken met de grootste duurzaamheidswinkel van Nederland

Ben je als bouw- en/of installatieprofessional werkzaam? Sluit je dan aan bij de WoonWijzerWinkel Rivierenland. WoonWijzerWinkel Rivierenland is een nieuwe vestiging van de grootste duurzaamheidswinkel én marktplaats van Nederland. Als onafhankelijke partij ondersteunen we particulieren van A tot Z bij het verduurzamen van hun woning. Voor fabrikanten en leveranciers zijn we een inspirerende showroom van hun innovatieve oplossingen. Interesse? Neem dan contact met ons op.


Meld je hier aan!

Doe de GRATIS woningscan

Gratis hulp en advies bij het verduurzamen van je huis


✔ We geven snel inzicht in wat realistisch is voor jouw huis

✔ We helpen bij het vinden van aannemers

✔ En vragen offertes voor je aan

✔ Met € 5.000,- WoonWijzerGarantie (Bekijk De 7 Zekerheden)


Doe hier de GRATIS woningscan!

scan banner2_Tekengebied 1