fbpx
 

WoonWijzerWinkel Rivierenland

WoonWijzerWinkel Rivierenland werkt aan een duurzame toekomst. Huizenbezitters ontzorgen we, als onafhankelijke partij, door hen te helpen bij het verduurzamen van hun woning: van oriëntatie, keuze oplossing tot offerte en uitvoering. Het gemak van onze nieuwe showroom in Tiel, onze omvangrijke webshop en heldere website (waar elke oplossing te vinden is) spelen daarbij een belangrijke rol. Nog belangrijker zijn onze persoonlijke adviesgesprekken in de showroom of bij de klant thuis aan de keukentafel. Onze adviseurs voorzien dagelijks tientallen particulieren van informatie op maat en koppelen hen aan bedrijven die passen bij de vraag van de klant.

Om een keuze te maken uit de vele oplossingen kan je deze uitgebreid in onze showroom aan de Teisterbantlaan 1a in Tiel bekijken. Er zijn tal van mogelijkheden om je woning te verduurzamen en geld te besparen. Van eenvoudige verbeteringen tot technische installaties.

Voor iedere woning en budget zijn er oplossingen. Onze adviseurs vertellen je graag wat er in jouw situatie mogelijk is en wat de kosten en opbrengsten zijn. Voor het beste advies verdiepen we ons graag in jouw situatie en geven wij je advies op maat.


Vraag direct vrijblijvende offertes aan Vraag direct persoonlijk advies aan

Huis vol energie aan de Teisterbantlaan in Tiel

In de nieuwe WoonWijzerWinkel Rivierenland kan je zien én ervaren welke oplossingen er zijn op het gebied van duurzaam wonen. Er zijn diverse duurzame oplossingen te vinden; van eenvoudige verbeteringen tot technische installaties. Er zijn oplossingen beschikbaar voor iedere woning en voor ieder budget. Onze adviseurs staan hier voor je klaar.

Openingstijden winkel

Di - Vrij | 11:00 - 17:00 uur
Za | Alleen op themadagen - 9:00 - 13:00 uur
Zo | Gesloten

Het adres: Teisterbantlaan 1A, 4001 TJ Tiel 0344 747 000 E-mailen kan uiteraard ook, stuur een e-mail naar: rivierenland@woonwijzerwinkel.nl

 

Samenwerken met de grootste duurzaamheidswinkel van Nederland

Ben je als bouw- en/of installatieprofessional werkzaam in de regio Rivierenland? Sluit je dan aan bij de WoonWijzerWinkel Rivierenland. WoonWijzerWinkel Rivierenland is een nieuwe vestiging van de grootste duurzaamheidswinkel én marktplaats van Nederland. Als onafhankelijke partij ondersteunen we particulieren van A tot Z bij het verduurzamen van hun woning. Voor fabrikanten en leveranciers zijn we een inspirerende showroom van hun innovatieve oplossingen. Interesse? Neem dan contact met ons op.


Meld je hier aan!

Aan de slag? Wij helpen je graag op weg!

Hoe kan je thuis geld en energie besparen? Met welke maatregelen begin je en hoe weet je welke maatregelen voor jou het beste zijn? Welke subsidies zijn er? En waar vind ik een betrouwbaar bedrijf voor het uitvoeren van deze duurzame maatregelen? Wij helpen je graag met het verduurzamen van jouw woning. Om hier achter te komen bieden wij persoonlijk advies, volledig passend bij jou situatie en portemonnee. Telefonisch, via videobellen in onze showrooms of bij jou thuis aan de keukentafel. Wil je een uitgebreid, persoonlijk adviesgesprek over verduurzaming van jouw woning? Dan kan je hieronder een afspraak maken met onze adviseur. En vraag direct een persoonlijk advies aan.
Adviesgesprek Digitaal €69,-

Wil je liever advies op afstand? Onze adviseur laat je telefonisch of via beeldbellen graag de verschillende duurzame oplossingen zien.

Maak een afspraak
Adviesgesprek showroom €69,-

Tijdens een persoonlijke adviesgesprek in onze showroom, loop je samen met onze adviseur je wensen voor jouw woning door.

Maak een afspraak
Woningopname digitaal €69,-

Voor een digitale woningopname vragen wij je vooraf een vragenlijst in te vullen over jouw woning en je duurzame wensen.

Maak een afspraak
Woningopname aan huis €100,-

Tijdens een woningopname bekijkt onze adviseur de woning van top tot teen waarna aan de "keukentafel" de opties met je besproken worden.

Maak een afspraak

Je wilt je wooncomfort verbeteren, besparen op je energierekening of slim investeren in je woning. Wat zijn de juiste oplossingen en waar kan je het beste mee beginnen? Wij denken met je mee! Meer info over de WoonWijzer ServiceGarantie en in onze privacyverklaring leest je hoe wij in dit proces met jouw gegevens omgaan.