Duurzame tuin

Deze oplossing is nu beschikbaar in de Woon Wijzer Winkel Kom kijken!

Een groene tuin

Ons eigen stukje buitenruimte, de tuin vaak een over het hoofd gezien deel van ons huis, verdient meer aandacht dan het krijgt. Als je toch al besluit om wat werk in de tuin te steken, waarom dan niet meteen de natuur dichterbij halen?

In plaats van de hele tuin te bestraten, geef je de tuin de kans om te floreren, zowel letterlijk als figuurlijk. Er gaat niets boven het jaarlijkse spektakel van een plant die groeit en bloeit! Bovendien kan dit ervoor zorgen dat regenwater op natuurlijke wijze in de grond sijpelt, wat goed is voor het milieu en de biodiversiteit in je tuin.

Een zuinige tuin

Overweeg wateropslagoplossingen zoals regentonnen om regenwater op te vangen en te gebruiken voor het besproeien van je tuin.

Een slimme tuin

Als het op verlichting aankomt, ga dan voor energiezuinige LED-tuinverlichting met zonnepanelen die overdag je thuisbatterij opladen om ’s nachts je tuin sfeervol verlichten, zonder extra energiekosten. Met smart-home tuinverlicht bespaar je niet alleen gemak en win je comfort doordat de verlichting makkelijk in te stellen is vanaf je telefoon. Ook kan je elke sfeer maken door gebruik van verschillende kleuren.

Tuinverlichting Nu in de Aanbieding: 25% Korting in Juli!

Maak je tuin klaar voor de zomer met onze sfeervolle en energiezuinige tuinverlichting! Alleen in de maand juli bieden wij 25% korting op ons complete assortiment tuinverlichting. Met deze aanbieding kun je je buitenruimte niet alleen gezelliger maken, maar ook zuinig verlichten.

Smart Verlichting Opties


Kies ook voor onze slimme tuinverlichting, waarmee je je tuin eenvoudig kunt bedienen via een app. Met deze smart verlichting kun je de verlichting aanpassen in alle kleuren van de regenboog en creëer je de perfecte sfeer voor elke gelegenheid.

Profiteer nu van deze unieke kans om je tuin klaar te maken voor lange, warme zomeravonden. Gebruik de kortingscode TUIN25 bij je aankoop en geniet van de perfecte sfeer in je tuin!

Bekijk het assortiment

Slimme tuinverlichting in de showroom

Vergelijkbare oplossingen
Soort oplossing:

Accoya® wordt gemaakt van hout uit duurzaam beheerde bossen. Hout…

Duurzame materialen
>Bekijk

Dakbloemenweide biedt een uitgekiende mix van inheemse planten op lichtgewicht…

>Bekijk

Nobelwood® is gemaakt van verduurzaamd dennenhout en vormt een waardig…

Duurzame materialen
>Bekijk

Leemstuc Leemstuc heeft een warme bruine okerachtige kleur, droogt krimpvrij…

Duurzame materialen
>Bekijk
regenopvang

Zonneveld Kunststoffen Zonneveld Kunststoffen houdt zich al meer dan 30…

>Bekijk
Hulp nodig bij je keuze?
Vrijblijvend advies aanvragen