Wij helpen u bij het verduurzamen van uw woning in Limburg

Klik hieronder op uw gemeente voor uw €90 cadeau!


Gemeente Heerlen Gemeente Beekdaelen Gemeente Voerendaal Gemeente Brunssum Gemeente Landgraaf Gemeente Kerkrade Gemeente Simpelveld

In de nieuwe WoonWijzerWinkel Limburg kunt u zien én ervaren welke oplossingen er zijn op het gebied van duurzaam wonen. Er zijn diverse duurzame oplossingen te vinden; van eenvoudige verbeteringen tot technische installaties. Er zijn oplossingen beschikbaar voor iedere woning en voor ieder budget. Onze adviseurs staan hier voor u klaar.

Daarnaast kunt u een persoonlijk advies aanvragen, zodat de adviseurs kunnen bepalen wat in uw situatie mogelijk is en wat de kosten en opbrengsten zijn. Zij kunnen u ook helpen bij op het opvragen van vrijblijvende offertes bij lokale ondernemers. Dit persoonlijk advies kan in de vorm van een adviesgesprek of een woningopname.

De WoonWijzerWinkel Limburg is het energieloket voor de zeven parkstadgemeenten: Heerlen, Beekdaelen, Voerendaal, Brunssum, Landgraaf, Kerkrade en Simpelveld. Dit houdt in dat de gemeente u voor alle duurzaamheidsvraagstukken met betrekking tot uw woning zal doorverwijzen naar de WoonWijzerWinkel. Daarbij is de WoonWijzerWinkel betrokken bij, ofwel op de hoogte van, diverse duurzaamheidsprojecten binnen de parkstadgemeentes en wat dit voor u betekent.

Wilt u als bedrijf aansluiten bij de WoonWijzerWinkel Limburg? Kijk dan hier voor meer informatie.

Bezoekadres

Roda JC Ring 61 unit I, 6466 NH Kerkrade.
limburg@woonwijzerwinkel.nl
(045) 7470051

Klik hier voor de openingstijden.