fbpx

Wij helpen u bij het verduurzamen van uw woning in Limburg

Klik hieronder op uw gemeente voor lopende acties


Gemeente Heerlen Gemeente Beekdaelen Gemeente Voerendaal Gemeente Brunssum Gemeente Landgraaf Gemeente Kerkrade Gemeente Simpelveld Gemeente Stein Sittard-Geleen
Overige gemeenten


In de WoonWijzerWinkel Limburg kunt u zien én ervaren welke oplossingen er zijn op het gebied van duurzaam wonen. Er zijn diverse duurzame oplossingen te vinden; van eenvoudige verbeteringen tot technische installaties. Er zijn oplossingen beschikbaar voor iedere woning en voor ieder budget. Onze adviseurs staan hier voor u klaar.

Daarnaast kunt u een persoonlijk advies aanvragen, zodat de adviseurs kunnen bepalen wat in uw situatie mogelijk is en wat de kosten en opbrengsten zijn. Zij kunnen u ook helpen bij op het opvragen van vrijblijvende offertes bij lokale ondernemers. Dit persoonlijk advies kan in de vorm van een adviesgesprek of een woningopname.

De WoonWijzerWinkel Limburg is het energieloket voor de zeven parkstadgemeenten. Dit houdt in dat de gemeente u voor alle duurzaamheidsvraagstukken met betrekking tot uw woning zal doorverwijzen naar de WoonWijzerWinkel. Daarbij is de WoonWijzerWinkel betrokken bij, ofwel op de hoogte van, diverse duurzaamheidsprojecten binnen de parkstadgemeentes en wat dit voor u betekent.

Wilt u als bedrijf aansluiten bij de WoonWijzerWinkel Limburg? Kijk dan hier voor meer informatie.
 
 

Adviesgesprek Limburg

LET OP: Gratis voor bewoners van Parkstad gemeenten! OP=OP

Vanwege de opening van onze nieuwe showroom in Limburg zijn de eerste 1450 adviesgesprekken gratis. Bent u een bewoner van een Parkstad gemeente en heeft u nog geen gebruikt gemaakt van de kortingscode? Plan dan via de onderstaande knop uw adviesgesprek in.

Adviesgesprek (Limburg)


 

Aan de slag? Wij helpen u graag op weg!

U wilt uw wooncomfort verbeteren, besparen op uw energierekening of slim investeren in uw woning. Wat zijn de juiste oplossingen en waar kunt u het beste mee beginnen? Wij denken met u mee! Meer info over de WoonWijzer ServiceGarantie en in onze privacyverklaring leest u hoe wij in dit proces met uw gegevens omgaan.

Klik hier voor advies voor VvE's
 
DV-Offertes

Offerte(s)

GRATIS

Weet u al wat u nodig heeft? Vraag dan direct via ons vrijblijvend offerte(s) aan bij de meer dan 130 aangesloten erkende bedrijven. Profiteer van onze prijsafspraken, acties en aanbiedingen.

adviezen

Adviesgesprek

69,-

Benieuwd wat uw opties zijn? Bespreek uw plannen met een adviseur in de WoonWijzerWinkel in Rotterdam of Limburg. Wij helpen u de juiste richting te vinden en laten u de oplossingen ook direct in het echt zien.

DV-Woningopname-alternatief

(digitale) Opname

100,-*

Laat uw woning controleren op de meest voorkomende maatregelen. Een adviseur komt bij u thuis of adviseert op afstand de opties voor isolatie, warmtepomp en zonnepanelen. etc

webshop

WoonWijzerWebshop

GRATIS

Deze webshop is onderdeel van de WoonWijzerWinkel waardoor we producten zeer scherp kunnen aanbieden. Hier vindt u een breed assortiment van duurzame producten

Bekijk ook deze oplossingen

ubbink

Specifiek voor VvE's

radiatorfolie

Quick-wins

elektrischverwarmen

Alles over verwarmen

allesoverisolaeren

Alles over isolatie

pvvve

Zonnepanelen