Wij helpen je bij het verduurzamen
van jouw woning in Limburg


In de WoonWijzerWinkel Limburg kan je zien én ervaren welke oplossingen er zijn op het gebied van duurzaam wonen. Er zijn diverse duurzame oplossingen te vinden; van eenvoudige verbeteringen tot technische installaties. Om een keuze te maken uit de vele oplossingen kan je deze uitgebreid in onze showroom en adviescentrum aan de Roda JC Ring 61 unit I in Kerkrade bekijken. Er zijn oplossingen beschikbaar voor iedere woning en voor ieder budget. Onze adviseurs vertellen je graag wat er in jouw situatie mogelijk is en wat de kosten en opbrengsten zijn. Voor het beste advies verdiepen we ons graag in jouw situatie en geven wij je advies op maat.


Vraag direct vrijblijvende offertes aan Plan een adviesgesprek


Onze showroom en adviescentrum

In WoonWijzerWinkel Limburg kan je zien én ervaren welke oplossingen er zijn op het gebied van duurzaam wonen. Er zijn diverse duurzame oplossingen te vinden; van eenvoudige verbeteringen tot technische installaties. Er zijn oplossingen beschikbaar voor iedere woning en voor ieder budget. Onze adviseurs staan hier voor je klaar.


De WoonWijzerWinkel Limburg is het Energieloket voor de Parkstad-gemeenten en daarbuiten


De WoonWijzerWinkel is het officiële Energieloket voor de zeven Parkstad-gemeenten en elke inwoner in Limburg. Inwoners kunnen hier terecht met al hun vragen over het verduurzamen van hun woning.

De WoonWijzerWinkel Limburg adviseert onafhankelijk, waardoor je kunt vertrouwen op betrouwbaar, objectief advies over het verduurzamen van jouw woning. Wij verwelkomen je graag met een kopje koffie in onze showroom en adviescentrum waar álle duurzame oplossingen te zien zijn, van eenvoudige verbeteringen tot alle technische installaties zoals warmtepompen, zonnepanelen en airco's om elektrisch te verwarmen. Er zijn oplossingen beschikbaar voor iedere woning en voor ieder budget. Wil je gericht advies over jouw woning, dan kan je een afspraak maken met één van onze adviseurs.

Ben je voldoende geïnformeerd en wil je stappen ondernemen? Dan kunnen wij een vrijblijvende offerte voor je aanvragen. Wij werken samen met diverse gerenommeerde bedrijven in jouw regio, die een vrijblijvende offerte aan je kunnen uitbrengen. Wij zijn in dit offerteproces jouw bemiddelaar en kijken altijd naar de beste prijs/kwaliteit verhouding; verduurzamen zonder zorgen dus!

 

Openingstijden WoonWijzerWinkel Limburg

Zo - Ma | gesloten
Di - Vrij | 11:00 - 17:00 uur

Za | 9:00 - 13:00 uur
Het adres: Roda JC Ring 61 unit I 6466 NH Kerkrade
Telefoonnummer: 045 7470051 of mail naar: [email protected]


Samenwerken met de grootste duurzaamheidswinkel van Nederland

Ben je als bouw- en/of installatieprofessional werkzaam in de regio Limburg? Sluit je dan aan bij de WoonWijzerWinkel Limburg. Als onafhankelijke partij ondersteunen we particulieren van A tot Z bij het verduurzamen van hun woning. Voor fabrikanten en leveranciers zijn we een inspirerende showroom van hun innovatieve oplossingen. Interesse? Neem dan contact met ons op.


Meld je hier aan!

Samen Waterklaar!


Het veranderend klimaat zorgt voor extreme hoeveelheden neerslag met veel wateroverlast. Daarnaast worden de zomers juist heel droog. Droogte gaat regelmatig gepaard met hittestress. Gemeenten en waterschappen nemen allerlei maatregelen om wateroverlast en droogte in jouw omgeving te voorkomen.

Maar ook rondom je eigen woning kun je genoeg doen. Zo kun je bijv. regenwater vasthouden in je eigen tuin. Door minder tegels en meer groen maak je jouw tuin minder kwetsbaar tegen het veranderend klimaat en het is ook nog eens een stuk koeler in de zomer. Een heuse win-win situatie: de maatregelen zijn goed voor je tuin, het klimaat en de biodiversiteit en je kunt meer genieten in je groene tuin. Dan ben je Waterklaar!

Check of er een subsidieregeling beschikbaar is voor jouw Waterklaar!-aanpak.

Ga naar www.waterklaar.nl en kom op gesprek bij de WoonWijzerWinkel Limburg.
Doe de GRATIS woningscan

Gratis hulp en advies bij het verduurzamen van je huis


✔ We geven snel inzicht in wat realistisch is voor jouw huis

✔ We helpen bij het vinden van aannemers

✔ En vragen wij offertes voor je aan

✔ Met € 5.000,- WoonWijzerGarantie (Bekijk De 7 Zekerheden)


Doe de GRATIS woningscan!

scan banner2_Tekengebied 1

Aan de slag? Wij helpen je graag op weg!

Hoe kan je thuis geld en energie besparen? Met welke maatregelen begin je en hoe weet je welke maatregelen voor jou het beste zijn? Welke subsidies zijn er? En waar vind ik een betrouwbaar bedrijf voor het uitvoeren van deze duurzame maatregelen? Wij helpen je graag met het verduurzamen van jouw woning. Om hier achter te komen bieden wij persoonlijk advies, volledig passend bij jou situatie en portemonnee. Telefonisch, via videobellen in onze showrooms of bij jou thuis aan de keukentafel. Wil je een uitgebreid, persoonlijk adviesgesprek over verduurzaming van jouw woning? Dan kan je hieronder een afspraak maken met onze adviseur. En vraag direct een persoonlijk advies aan.

Adviesgesprek digitaal €89,-

Wil je liever advies op afstand? Onze adviseur laat je via beeldbellen graag de verschillende duurzame oplossingen in de showroom zien.

Maak een afspraak
Adviesgesprek showroom €89,-

Tijdens een persoonlijke adviesgesprek in onze showroom, loop je samen met onze adviseur je wensen voor jouw woning door.

Maak een afspraak
Woningopname aan huis €249,-

Tijdens een woningopname bekijkt onze adviseur de woning van top tot teen waarna aan de "keukentafel" de opties met je besproken worden.

Maak een afspraak
Woningopname EPA-Adviseur vanaf €349,-

Met een energielabel kan je in één oogopslag zien hoe energiezuinig een woning is. Onze EPA-Adviseur komt graag bij je langs!

Maak een afspraak
WoonWijzerWebshop online

De de WoonWijzerWebshop is onderdeel van de WoonWijzerWinkel hier vind je een breed assortiment van duurzame producten.

Shop online

Bekijk ook deze oplossingen

ubbink

Specifiek voor VvE's

radiatorfolie

Quick-wins

elektrischverwarmen

Alles over verwarmen

allesoverisolaeren

Alles over isolatie

pvvve

Zonnepanelen