fbpx

Offerte aanvraag

 

Bent u van plan om uw woning te verduurzamen en wilt u daarvoor graag een prijsindicatie voor isolatie, ventilatie, een warmtepomp, zonnepanelen, een zonneboiler of een andere duurzame oplossing? Dan kunt u via ons een offerte opvragen. Wilt u eerst meer informatie of advies zodat u beter kunt inschatten welke maatregelen het beste bij u passen? Dan kunt u ook bij ons terecht voor advies.

  Hoe het werkt:

Zodra wij uw aanvraag ontvangen, koppelen wij de aanvraag aan een vaste partner in ons netwerk. Deze partner neemt binnen 5 werkdagen contact met u op om uw wensen te inventariseren en aan de hand hiervan een passende offerte op te stellen (wanneer u buiten de provincies Zuid-Holland en Limburg woont kan het langer duren voordat wij contact met u opnemen). Als u akkoord gaat met deze offerte dan profiteert u ook van onze unieke servicegarantie. Dit geeft u extra zekerheid op een probleemloze uitvoer.

  Waarom de WoonWijzerWinkel:

Met een paar minuten googelen kunt u een waslijst opstellen aan bedrijven waar u een offerte kunt aanvragen voor duurzame oplossingen. Waarom dan kiezen voor de WoonWijzerWinkel? De reden is simpel: zekerheid. De WoonWijzerWinkel is een onafhankelijk, transparant energieloket, die werkt voor ruim 30 gemeenten. Daarom ondergaan onze partners een screening, om er zeker van te zijn dat we samenwerken met een betrouwbaar bedrijf, die goede resultaten levert. Omdat wij zo zeker zijn van onze werkwijze, bieden wij onze servicegarantie. Hierdoor kunt u verduurzamen zonder zorgen.

Offerte aanvraag

1Offerte keuze
2Persoonlijke gegevens
Kies hier één of meerdere opties om een offerte voor te ontvangen.