Offerte aanvraag

Ben je van plan om jouw woning te verduurzamen en wil je daarvoor graag een prijsindicatie voor zonnepanelen of een andere duurzame oplossing? Dan kan je via ons een offerte opvragen. Wil je eerst meer informatie of advies zodat je beter kunt inschatten welke maatregelen het beste bij jou passen? Dan kan je ook bij ons terecht voor advies.

  Hoe het werkt:

Zodra wij jou offerteaanvraag ontvangen, koppelen wij ‘m aan een van onze vaste partners in ons netwerk. Deze partner neemt binnen ongeveer 5 werkdagen contact met je op en stelt een passende offerte voor je op. Als je vervolgens akkoord gaat met de offerte profiteer je meteen van onze unieke servicegarantie. Dit geeft je extra zekerheid op een probleemloze uitvoering van de door jou gekozen duurzame verbetermaatregel(en).


De 7 Zekerheden van WoonWijzerWinkel Klik hier voor VVE's

  Waarom de WoonWijzerWinkel:

Met een paar minuten Googlen kan je een waslijst van bedrijven opstellen waar je een offerte kunt aanvragen voor duurzame verbetermaatregel. Waarom zou je dan kiezen voor de WoonWijzerWinkel? De reden is simpel: zekerheid. De WoonWijzerWinkel is een onafhankelijk, transparant energieloket, dat werkt voor ruim 50 gemeenten. Onze partners zijn betrouwbare bedrijven die kwalitatief hoogstaand werk leveren, en door ons doorlopend worden beoordeeld. Omdat wij zo zeker zijn van onze werkwijze, bieden wij onze servicegarantie (De 7 Zekerheden van WoonWijzerWinkel). Hierdoor kunt u verduurzamen zonder zorgen door o.a. een garantie op de uitgevoerde duurzame oplossing tot € 5.000,-

1Offertekeuze
2Offertevragen
3Persoonlijke gegevens
Kies hier één of meerdere opties om een offerte te ontvangen.