fbpx

Offerte aanvraag

 

Ben je van plan om jouw woning te verduurzamen en wil je daarvoor graag een prijsindicatie voor zonnepanelen of een andere duurzame oplossing? Dan kan je via ons een offerte opvragen. Wil je eerst meer informatie of advies zodat je beter kunt inschatten welke maatregelen het beste bij jou passen? Dan kan je ook bij ons terecht voor advies.

  Hoe het werkt:

Zodra wij jou aanvraag ontvangen, koppelen wij de aanvraag aan een vaste partners in ons netwerk. Deze partner neemt binnen 5 werkdagen contact met je op om jouw wensen te inventariseren en aan de hand hiervan een passende offerte op te stellen (wanneer je buiten de provincies Zuid-Holland en Limburg woont kan het langer duren voordat wij contact met je opnemen). Als je akkoord gaat met de offerte dan profiteer je ook van onze unieke servicegarantie. Dit geeft je extra zekerheid op een probleemloze uitvoer.

  Waarom de WoonWijzerWinkel:

Met een paar minuten googelen kan je een waslijst opstellen aan bedrijven waar je een offerte kunt aanvragen voor duurzame oplossingen. Waarom dan kiezen voor de WoonWijzerWinkel? De reden is simpel: zekerheid. De WoonWijzerWinkel is een onafhankelijk, transparant energieloket, die werkt voor ruim 30 gemeenten. Daarom ondergaan onze partners een screening, om er zeker van te zijn dat we samenwerken met een betrouwbaar bedrijf, die goede resultaten levert. Omdat wij zo zeker zijn van onze werkwijze, bieden wij onze servicegarantie. Hierdoor kunt u verduurzamen zonder zorgen.

Offerte aanvraag

1Offerte keuze
2Persoonlijke gegevens
Kies hier één of meerdere opties om een offerte voor te ontvangen.