fbpx

Aan de slag? Wij helpen je graag op weg!

Je wilt jouw wooncomfort verbeteren, besparen op je energierekening of slim investeren in jouw woning. Wat zijn de juiste oplossingen en waar kan je het beste mee beginnen? Wij denken met je mee! Meer info over de WoonWijzer ServiceGarantie en in onze privacyverklaring leest je hoe wij in dit proces met jouw gegevens omgaan.

 
 

Onze diensten

Adviesgesprek €89,*-

Benieuwd wat uw opties zijn? Bespreek uw plannen met een adviseur in de WoonWijzerWinkel in Rotterdam of Limburg. Wij helpen u de juiste richting te vinden en laten u de oplossingen ook direct in het echt zien.
* Tarief is afhankelijk van de regio.

Meer info & afspraak
Woningopname €195,-*

Laat uw woning controleren op de meest voorkomende maatregelen. Een adviseur komt bij u thuis of adviseert op afstand de opties voor isolatie, warmtepomp en zonnepanelen, etc.
* Tarief is afhankelijk van de regio.


Meer info & Afspraak
Warmtescan VOL €295,-*

Aan de hand van een warmtebeeld krijg je een advies voor energiebesparende maatregelen voor jouw woning. Het advies is volledig op jouw woonsituatie afgestemd.
* Tarief is afhankelijk van de regio.

Meer info & Afspraak
Winkelbezoek

Laat u inspireren in Nederlands grootste duurzaamheidswinkel in Rotterdam of bezoek de showroom in Limburg (Kerkrade) of Tiel.
Met meer dan 3.000m2 aan oplossingen zit er altijd wel wat voor u bij.

Bezoek ons
WoonWijzerWebshop

Deze webshop is onderdeel van de WoonWijzerWinkel waardoor we producten zeer scherp kunnen aanbieden. Hier vindt u een breed assortiment van duurzame producten.


Shop Online
Offerte(s)

Weet u al wat u nodig heeft? Vraag dan direct via ons vrijblijvend offerte(s) aan bij de meer dan 130 aangesloten erkende bedrijven. Profiteer van onze prijsafspraken, acties en aanbiedingen.Offerte aanvragen
WoonWijzerScan

Breng de mogelijkheden van uw woning overzichtelijk in beeld met deze Quickscan waarin u op 1 A4 ziet wat de opties zijn. Naast maatregelen ontvangt u een indicatie van de kosten.


Doe de woningscan
Dakscan

Bent u nieuwsgierig wat zonnepanelen u opleveren? Maak dan gebruik van deze gratis dakscan. U ontvangt een adviesrapport per mail en deze info wordt NIET gedeeld met bedrijven.


Doe de scan
Themadag

Aan de hand van zowel een warmtebeeld als een woningopname krijgt u een advies voor energiebesparende maatregelen voor uw woning. Het advies is volledig op uw woonsituatie afgestemd.

Bekijk de data
*Deze tarieven zijn alleen geldig voor woningen binnen de regio. Bekijk hier of uw woning binnen onze regio valt.