Aan de slag? Wij helpen je graag op weg!

Je wilt jouw wooncomfort verbeteren, besparen op je energierekening of slim investeren in jouw woning. Wat zijn de juiste oplossingen en waar kan je het beste mee beginnen? Wij denken met je mee! Meer info over de WoonWijzer ServiceGarantie en in onze privacyverklaring leest je hoe wij in dit proces met jouw gegevens omgaan. Onze dienstverlening kenmerkt zich door een veelheid aan specialismen en een totaalaanbod aan diensten. Met verschillende adviseurs en vakspecialisten, verdeeld over drie vestigingen, is een goed advies altijd dichtbij.

Opzoek naar info voor VvE's? Duurzaam advies voor jouw VvE is nergens zo eenvoudig en transparant als bij de WoonWijzerWinkel. Ander advies op maat nodig? Bekijk onze andere diensten hieronder.

Informatie voor VvE'sWoonWijzerGarantie

Onze Diensten

Adviesgesprek €99,*-

Benieuwd wat jouw opties zijn? Bespreek jouw plannen met een adviseur in de WoonWijzerWinkel in Rotterdam Limburg of Rivierenland. Wij helpen je de juiste richting te vinden en laten je de oplossingen ook direct in het echt zien.
* Tarief is afhankelijk van de regio.

Meer info & afspraak
Woningopname €195,-*

Laat jouw woning controleren op de meest voorkomende maatregelen. Een adviseur komt bij je thuis of adviseert op afstand de opties voor isolatie, warmtepomp en zonnepanelen, etc.
* Tarief is afhankelijk van de regio.


Meer info & Afspraak
Warmtescan €295,-

Aan de hand van een warmtebeeld krijg je een advies voor energiebesparende maatregelen voor jouw woning. Het advies is volledig op jouw woonsituatie en wensen afgestemd.


Meer info & Afspraak
Winkelbezoek

Laat je inspireren in Nederlands grootste duurzaamheidswinkel in Rotterdam of bezoek de showroom in Limburg (Kerkrade) of Tiel.
Met meer dan 3.000m2 aan oplossingen zit er altijd wel wat voor je bij.

Bezoek ons
WoonWijzerWebshop

Deze webshop is onderdeel van de WoonWijzerWinkel waardoor we producten zeer scherp kunnen aanbieden. Hier vindt je een breed assortiment van duurzame producten.


Shop Online
Offerte(s)

Weet je al wat u nodig heeft? Vraag dan direct via ons vrijblijvend offerte(s) aan bij de meer dan 130 aangesloten erkende bedrijven. Profiteer van onze prijsafspraken, acties en aanbiedingen.


Offerte aanvragen
WoonWijzerScan

De ontzorging bij het compleet verduurzamen van jouw woning. Vul eenvoudig de scan in en onze adviseurs gaan direct voor je aan de slag om per maatregel een passende offerte aan te bieden via een van onze partners.


Doe de woningscan
vaststellen energielabel Energielabel vaststellen

Wil je weten wat het definitieve energielabel is voor jouw woning? Of heb je al maatregelen genomen op het gebied van duurzaamheid en wil je daarom een nieuw energielabel laten opmaken van jouw woning?


Ga naar de webshop
Themadag

Aan de hand van zowel een warmtebeeld als een woningopname krijgt je een advies voor energiebesparende maatregelen voor jouw woning. Het advies is volledig op jouw woonsituatie afgestemd.

Bekijk de data
*Deze tarieven zijn alleen geldig voor woningen binnen de regio. Bekijk hier of jouw woning binnen onze regio valt.