Aan de slag? Wij helpen u graag op weg!


U wilt uw wooncomfort verbeteren, besparen op uw energierekening of slim investeren in uw woning. Wat zijn de juiste oplossingen en waar kunt u het beste mee beginnen? Wij denken
met u mee! Meer info over de WoonWijzer ServiceGarantie en in onze privacyverklaring leest
u hoe wij in dit proces met uw gegevens omgaan.

Klik hier voor advies voor VvE's
DV-Winkel

Winkel bezoeken

GRATIS

Laat u inspireren in de grootste winkel voor duurzaamheid in Nederland! Met meer dan 2000m2 aan oplossingen zit er altijd wel wat voor u bij. Wij zijn elke werkdag open van 9:00-17:00.

DV-Offertes

Offerte(s)

GRATIS

Weet u al wat u nodig heeft? Vraag dan direct via ons vrijblijvend offerte(s) aan bij de meer dan 130 aangesloten erkende bedrijven. Profiteer van onze prijsafspraken, acties en aanbiedingen.

DV-Adviesgesprek

Adviesgesprek

69,-

Benieuwd wat uw opties zijn? Bespreek uw plannen met een adviseur in de WWWinkel. Wij helpen u de juiste richting te vinden en laten u de oplossingen ook direct in het echt zien.

DV-Woningopname

Woningopname

100,-*

Laat uw woning controleren op de meest voorkomende maatregelen. Een adviseur komt bij u thuis en bekijkt o.a. de opties voor isolatie, warmtepomp en zonnepanelen.


Woonwijzerscan_WWW_Website_klein2

WoonWijzerScan

10,-

Breng de mogelijkheden van uw woning overzichtelijk in beeld met deze Quickscan waarin u op 1 A4 ziet wat de opties zijn. Naast maatregelen ontvangt u een indicatie van de kosten.

dakvlak 169

Dakscan

GRATIS

Bent u nieuwsgierig wat zonnepanelen u opleveren? Maak dan gebruik van deze gratis dakscan. U ontvangt een adviesrapport per mail en deze info wordt NIET gedeeld met bedrijven.

DV-Themadag

Themadag

GRATIS

Kom meer te weten over een specifiek thema tijdens de themadagen. 1x per maand organiseren wij een themadag waar ruimte is om al uw vragen te stellen aan onze vakexperts.

 
*Deze tarieven zijn alleen geldig voor woningen binnen de regio. Bekijk hier of uw woning binnen onze regio valt.