In onze webshop zijn veel slimme apparaten te vinden van o.a. Calex, Nedis, Plugwise en Woox

Bekijk en bestel hier uw slimme apparaten

Met slimme gadgets naar een duurzaam huis

Duurzaamheid staat bovenaan de agenda van de regering, en hoogstwaarschijnlijk ook bij jou thuis. We streven allemaal naar een schoner milieu en willen de wereld gezond doorgeven aan toekomstige generaties. Maar dat vergt inzet van ons allemaal. Gelukkig hoeft duurzaamheid niet altijd een flinke investering te zijn.

Het menselijk gedrag is een van de belangrijkste beïnvloeders van energieverbruik in huis. Een slimme woning biedt kansen om comfortabel te wonen én te besparen op energiekosten. Maar welke producten maken uw huis slim?

Wat zijn slimme apparaten?

Stookkosten dragen flink bij aan de energierekening. U kunt de kosten drukken door bijvoorbeeld de verwarming lager te zetten voordat u gaat slapen. Maar wat als dit automatisch gebeurt? Met een slimme thermostaat is dat geen enkel probleem. Je stelt uw verwarmingsschema in en de zelflerende thermostaat past zich aan aan uw gedrag. Zo bespaart u eenvoudig op stookkosten. Bovendien kunt u met een slimme thuisautomatisering ook instellen wanneer de verlichting aan of uit moet zijn bij afwezigheid of in de tuin, waardoor u nog meer energie kunt besparen.
 
 

 

Creëer je eigen sfeer en ervaar ultiem comfort in en rond om huis uw huis

Bespaar op uw energierekening door efficiënt te verlichten. Met slimme lampen kunt u verlichting in huis en tuin automatiseren. Met een handige App kunt u instellen dat de lampen aangaan als u thuiskomt of juist uitgaan als u de ruimte verlaat. De lampen zijn verkrijgbaar in de meest voorkomende fittings en werken op LED-lampen. Naast de bekende meerkleurige en witte smart lampen hebben we design ledlampen in mooie vormen en coatings die gezien mogen worden. Stel persoonlijke voorkeuren in en breid je comfort uit met een combinatie van slimme accessoires. Zelfs “niet-slimme” apparaten kunnen met sommige van deze producten slim en intuïtief worden gemaakt.


Tuinverlichting Nu in de Aanbieding: 25% Korting in Juli!

Maak je tuin klaar voor de zomer met onze sfeervolle en energiezuinige tuinverlichting! Alleen in de maand juli bieden wij 25% korting op ons complete assortiment tuinverlichting. Met deze aanbieding kun je je buitenruimte niet alleen gezelliger maken, maar ook zuinig verlichten.

Smart Verlichting Opties

Kies ook voor onze slimme tuinverlichting, waarmee je je tuin eenvoudig kunt bedienen via een app. Met deze smart verlichting kun je de verlichting aanpassen in alle kleuren van de regenboog en creëer je de perfecte sfeer voor elke gelegenheid. Profiteer nu van deze unieke kans om je tuin klaar te maken voor lange, warme zomeravonden. Gebruik de kortingscode TUIN25 bij je aankoop en geniet van de perfecte sfeer in je tuin!

Bekijk alle tuin artikelen

 

Maak jouw apparaten slim

Ook niet slimme apparaten zijn slim te maken door de toevoeging van slimme stekkers. Dit zijn kleine accessoires die u plaatst tussen het stopcontact en uw apparaat. Dankzij de schakelaar die op de stekker zit, kunt u het producten in het stopcontact laten zonder dat het stroom slurpt. Stekkers zoals de Smart Plug bedien je eenvoudig met je mobiel. Zo maakt je jouw apparaten slim en bespaar je op energiekosten.

Slim omgaan met onbenutte zonne-energie

Slim omgaan met overtollige zonne-energie is de sleutel tot een efficiënt en duurzaam energiegebruik. Thuisbatterijen spelen hierbij een cruciale rol door de opgewekte energie op te slaan voor later gebruik, waardoor je zelfvoorzienend wordt en minder afhankelijk bent van het elektriciteitsnet. Daarnaast bieden laadpalen voor elektrische voertuigen een slimme manier om je auto op te laden met zonne-energie, waardoor je niet alleen je huis, maar ook je auto kunt laten draaien op groene energie. Door deze technologieën te combineren, optimaliseer je je energieverbruik en draag je bij aan een duurzamere toekomst. Een Water Accu is ook een slimme oplossing deze slaat zonne-energie op in water voor later gebruik. Het biedt betrouwbare energie op elk moment, terwijl het uw ecologische impact vermindert.