In onze webshop zijn veel slimme apparaten te vinden van o.a. Calex, Nedis, Plugwise en Woox

Bekijk en bestel hier uw slimme apparaten

Met slimme gadgets naar een duurzaam huis

Duurzaamheid staat hoog op de lijst met prioriteiten van de regering, en waarschijnlijk ook bij u thuis. We willen allemaal wonen in een schoon milieu, en de wereld gezond achterlaten voor de komende generaties. Maar dat gaat niet vanzelf, daar zullen we allemaal ons best voor moeten doen. Toch hoeft dat niet altijd veel geld te kosten, en het hoeft ook zeker niet ten koste te gaan van het wooncomfort.

Het menselijk gedrag is een van de belangrijkste beïnvloeders van energieverbruik in huis. Een slimme woning biedt kansen om comfortabel te wonen én te besparen op energiekosten. Maar welke producten maken uw huis slim?

Wat zijn slimme apparaten?

Stookkosten dragen flink bij aan de energierekening. U kunt de kosten drukken door bijvoorbeeld de verwarming lager te zetten voordat u gaat slapen. Maar wat als dit automatisch gebeurt? Met een slimme thermostaat is dat geen enkel probleem. Je stelt uw verwarmingsschema in en de zelflerende thermostaat past zich aan aan uw gedrag. Zo bespaart u eenvoudig op stookkosten.
 

 

Creëer je eigen sfeer en ervaar ultiem comfort in huis

Bespaar op uw energierekening door efficiënt te verlichten. Met slimme lampen kunt u verlichting in huis automatiseren. Met een App, bijvoorbeeld van Calex, kunt u instellen dat de lampen aangaan als u thuiskomt of juist uitgaan als u de ruimte verlaat. De lampen zijn verkrijgbaar in de meest voorkomende fittings en werken op LED-lampen. Naast de bekende meerkleurige en witte smart lampen hebben we decoratieve ledlampen in mooie vormen en coatings die gezien mogen worden. Stel persoonlijke voorkeuren in en breid je comfort uit met een combinatie van slimme accessoires. Zelfs “niet-slimme” apparaten kunnen met sommige van deze producten slim en intuïtief worden gemaakt.

 

Maak jouw apparaten slim

Slimme stekkers zijn kleine accessoires die u plaatst tussen het stopcontact en uw apparaat. Dankzij de schakelaar die op de stekker zit, kunt u producten in het stopcontact laten zonder dat ze stroom slurpen. Stekkers zoals de Smart Plug bedient u eenvoudig met je mobiel. Zo maakt u uw apparaten slim en bespaart u op energiekosten.

Slim omgaan met onbenutte zonne-energie?

Bekijk de iBoost+ Solyx warmtwater accu