Werken bij de grootste duurzaamheidswinkel van Nederland


Wil jij deel uitmaken van een gezellig team met gedreven en gemotiveerde duurzame professionals? En is jouw ambitie net als die van ons: samen te werken aan een duurzame toekomst? Scrol dan snel naar beneden om de vacatures te bekijken, want misschien zijn wij wel op zoek naar jou!

Wij zijn de WoonWijzerWinkel, de grootste winkel voor duurzaam wonen in Nederland. Met vestigingen in Rotterdam, Tiel en Kerkrade. We zijn het Energieloket van 35 gemeenten in de regio Rijnmond, Haaglanden en Zuid-Limburg. We worden gedreven door duurzame oplossingen en zijn er voor de mensen en bedrijven die hun leefomgeving willen verduurzamen. Wij geloven dat iedereen kan bijdragen aan een duurzame toekomst en je met een kleine stap al een groot verschil kunt maken. Hoe meer mensen er mee doen, hoe meer we kunnen bereiken!

 

Onze vacatures vestiging Rotterdam


Interesse in een van onze vacatures? Neem dan vandaag nog contact op met Annette. Voor vragen over de vacatures kan je haar bereiken op telefoonnummer of mailen naar [email protected]

Adviseur Verduurzamen

De WoonWijzerWinkel is op zoek naar versterking van haar team in de vorm van een adviseur. In de functie houd jij je bezig met het geven van advies aan particulieren die willen verduurzamen.

Bekijk de vacature
Junior Adviseur

Als Junior Adviseur Showroommedewerker ontvang je bezoekers en maak je ze wegwijs in onze showroom/centrum. Je adviseert klanten over de diverse duurzame toepassingen

Bekijk de vacature
Open sollicitatie

WoonWijzerWinkel Rotterdam is continu in beweging, waardoor ons vacature-aanbod vaak verandert. Staat de vacature die je zoekt niet online maar wil je toch graag bij ons werken of stage lopen?

Solliciteer bij ons!

Onze vacatures vestiging Limburg


Energiebespaarcoach Limburg

WoonWijzerWinkel Limburg zoekt een enthousiaste energiebespaarcoach die in opdracht van gemeentes de bewoners in een persoonlijk gesprek tips geeft over hun energieverbruik.


Bekijk de vacature
Projectleider Collectieve Inkoop

Hou JIJ er van om de energietransitie praktisch uit te voeren? WoonWijzerWinkel Limburg i.s.m. Stadsregio Parkstad Limburg is op zoek naar een ervaren en daadkrachtige Projectleider die klaar is om zijn/haar netwerk en inkoopkennis in te zetten om Parkstad groener te maken en de CO2-uitstoot te verminderen.

Bekijk de vacature
Manager Verduurzaming Parkstad

Ben JIJ het bruggenhoofd tussen energietransitiebeleid en de regionale uitvoering hiervan? WoonWijzerWinkel Limburg i.s.m. Stadsregio Parkstad Limburg is op zoek naar een dynamische en daadkrachtige Manager om de verantwoordelijkheid te dragen voor de verduurzaming van Parkstad en de CO2-uitstoot te verminderen.

Bekijk de vacature
Projectleider energierechtvaardigheid

Wil JIJ het verschil maken in de strijd tegen energiearmoede? WoonWijzerWinkel Limburg i.s.m. Stadsregio Parkstad Limburg is op zoek naar een gepassioneerde en gedreven Projectleider die energie armoede kan aanpakken en voor iedereen eerlijke toegang tot energie kan waarborgen.

Bekijk de vacature
Projectleider maatschappelijk en gemeentelijk vastgoed

Ben JIJ de katalysator voor verduurzaming van maatschappelijk en gemeentelijk vastgoed? WoonWijzerWinkel Limburg i.s.m. Stadsregio Parkstad Limburg is op zoek naar een daadkrachtige en betrokken Projectleider die overheidsgebouwen, scholen, sportclubs en verenigingen in Parkstad wil verduurzamen.

Bekijk de vacature
Projectleider Parkstadverduurzaamt.nl

Wil JIJ de energietransitie voor burgers zo simpel en toegankelijk mogelijk maken? WoonWijzerWinkel Limburg i.s.m. Stadsregio Parkstad Limburg is op zoek naar een innovatieve en doortastende Projectleider voor het digitale platform Parkstadverduurzaamt.nl

Bekijk de vacature

Solliciteer bij de WoonWijzerWinkel

Solliciteren kan via onderstaand invulformulier, of via de mail: [email protected]. Mocht je vragen hebben, bel dan naar 010-747 01 47 en vraag naar Annette.
Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.