fbpx

Werken bij de WoonWijzerWinkel.

Wil jij deel uitmaken van een gezellig team met gedreven en gemotiveerde duurzame professionals? En is jouw ambitie net als die van ons: samen te werken aan een duurzame toekomst? Scrol dan snel naar beneden om de vacatures te bekijken, want misschien zijn wij wel op zoek naar jou!

Wij zijn de WoonWijzerWinkel, de grootste winkel voor duurzaam wonen in Nederland. Met vestigingen in Rotterdam, Tiel en Kerkrade. We zijn het Energieloket van 35 gemeenten in de regio Rijnmond, Haaglanden en Zuid-Limburg. We worden gedreven door duurzame oplossingen en zijn er voor de mensen en bedrijven die hun leefomgeving willen verduurzamen. Wij geloven dat iedereen kan bijdragen aan een duurzame toekomst en je met een kleine stap al een groot verschil kunt maken. Hoe meer mensen er mee doen, hoe meer we kunnen bereiken!

Interesse in een van onze vacatures?

Wat leuk! Je kunt dan contact opnemen met Carlien van de afdeling HR. Voor vragen over de vacatures kan je haar bereiken op telefoonnummer 010 747 01 47 of mailen naar hr@woonwijzerwinkel.nl

Onze vacatures

Business Developer

De WoonWijzerWinkel is op zoek naar versterking van haar team in de vorm van een Business Developer. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het relatiebeheer met onze deelnemers.

Bekijk de vacature
Adviseur Verduurzamen

De WoonWijzerWinkel is op zoek naar versterking van haar team in de vorm van een adviseur. In de functie houd jij je bezig met het geven van advies aan particulieren die willen verduurzamen.

Bekijk de vacature
Media Vormgever

Zit jouw brein vol met creativiteit en heb je leuke ideeën? Dan is de WoonWijzerWinkel op zoek naar jou! Voor onze MarCom afdeling zijn we op zoek naar een creatieve Media Vormgever.

Bekijk de vacature
Open sollicitatie

De WoonWijzerWinkel is continu in beweging, waardoor ons vacature-aanbod vaak verandert. Staat de vacature die je zoekt niet online maar wil je toch graag bij ons werken of stage lopen?

Contact

Wil jij je woning verduurzamen en graag met eigen ogen zien welke opties er zijn?