fbpx

Werken bij de WoonWijzerWinkel.

Wil jij deel uitmaken van een gezellig team met gedreven en gemotiveerde duurzame professionals? En is jouw ambitie net als die van ons: samen te werken aan een duurzame toekomst? Scrol dan snel naar beneden om de vacatures te bekijken, want misschien zijn wij wel op zoek naar jou!

Wij zijn de WoonWijzerWinkel, de grootste winkel voor duurzaam wonen in Nederland. Met vestigingen in Rotterdam, Tiel en Kerkrade. We zijn het Energieloket van 35 gemeenten in de regio Rijnmond, Haaglanden en Zuid-Limburg. We worden gedreven door duurzame oplossingen en zijn er voor de mensen en bedrijven die hun leefomgeving willen verduurzamen. Wij geloven dat iedereen kan bijdragen aan een duurzame toekomst en je met een kleine stap al een groot verschil kunt maken. Hoe meer mensen er mee doen, hoe meer we kunnen bereiken!


Interesse in een van onze vacatures?

Onze vacatures vestiging Rotterdam


Interesse in een van onze vacatures? Neem dan vandaag nog contact op met Carlien van de afdeling HR. Voor vragen over de vacatures kan je haar bereiken op telefoonnummer 010 747 01 47 of mailen naar hr@woonwijzerwinkel.nl

Allround Magazijnmedewerker

De WoonWijzerWinkel is op zoek naar versterking van het team in de vorm van een Magazijnmedewerker. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het verzendklaar maken van de webshopbestellingen.

Bekijk de vacature
Adviseur Verduurzamen

De WoonWijzerWinkel is op zoek naar versterking van haar team in de vorm van een adviseur. In de functie houd jij je bezig met het geven van advies aan particulieren die willen verduurzamen.

Bekijk de vacature
Commercieel Medewerker

Als Commercieel Medewerker ben je (mede)verantwoordelijk voor het relatiebeheer van onze zakelijke deelnemers en onderhoudt je de contacten met de installateurs/verwerkers,

Bekijk de vacature
Junior Adviseur Showroom/Winkelmedewerker

Als Junior Adviseur Showroom/Winkelmedewerker ontvang je bezoekers en maak je ze wegwijs in onze showroom/centrum. Je adviseert klanten over de diverse duurzame toepassingen

Bekijk de vacature
Wordpress webdesigner

Wij zoeken iemand die bruist van creativiteit en houdt van afwisselend werk, die in ons sterk groeiende bedrijf, de creatieve spil in het web wil zijn en niet bang is om aan te pakken.

Bekijk de vacature
Webshop medewerker

In de functie van webshop medewerker ben je, samen met 2 collega's, verantwoordelijk voor het het reilen en zeilen van de WoonWijzer Webshop.

Bekijk de vacature
Webshopondersteuning

In deze functie ben je, samen met 2 collega's, eerste aanspreekpunt voor alle binnenkomend telefoonverkeer en ondersteund het webshop team.

Bekijk de vacature
Open sollicitatie

WoonWijzerWinkel Rotterdam is continu in beweging, waardoor ons vacature-aanbod vaak verandert. Staat de vacature die je zoekt niet online maar wil je toch graag bij ons werken of stage lopen?

Contact ons
Office en event medewerker:

Wij zoeken een regeltalent met een hart voor duurzaamheid. Van klantenservice tot administratief werk en het plannen van diverse bijeenkomsten en evenementen

Bekijk de vacature
Projectmanager Verduurzamen

Als Projectmanager duurzaamheid ben je verantwoordelijk voor het opstarten, inhoudelijk uitvoeren en monitoren van projecten met gemeentes en Energie Collectieven.

Bekijk de vacature

Wil jij je woning verduurzamen en graag met eigen ogen zien welke opties er zijn?