fbpx

Werken bij de WoonWijzerWinkel.

Wil jij deel uitmaken van een gezellig team met gedreven en gemotiveerde duurzame professionals? En is jouw ambitie net als die van ons: samen te werken aan een duurzame toekomst? Scrol dan snel naar beneden om de vacatures te bekijken, want misschien zijn wij wel op zoek naar jou!

Wij zijn de WoonWijzerWinkel, de grootste winkel voor duurzaam wonen in Nederland. Met vestigingen in Rotterdam, Tiel en Kerkrade. We zijn het Energieloket van 35 gemeenten in de regio Rijnmond, Haaglanden en Zuid-Limburg. We worden gedreven door duurzame oplossingen en zijn er voor de mensen en bedrijven die hun leefomgeving willen verduurzamen. Wij geloven dat iedereen kan bijdragen aan een duurzame toekomst en je met een kleine stap al een groot verschil kunt maken. Hoe meer mensen er mee doen, hoe meer we kunnen bereiken!


Onze vacatures vestiging Rotterdam


Interesse in een van onze vacatures? Neem dan vandaag nog contact op met Anja. Voor vragen over de vacatures kan je haar bereiken op telefoonnummer of mailen naar [email protected]

Office en event medewerker

Wij zoeken een regeltalent met een hart voor duurzaamheid. Van klantenservice tot administratief werk en het plannen van diverse bijeenkomsten en evenementen


Bekijk de vacature
Projectmanager Verduurzamen

Als Projectmanager duurzaamheid ben je verantwoordelijk voor het opstarten, inhoudelijk uitvoeren en monitoren van projecten met gemeentes en Energie Collectieven.


Bekijk de vacature
Commercieel Medewerker

Als Commercieel Medewerker ben je (mede)verantwoordelijk voor het relatiebeheer van onze zakelijke deelnemers en onderhoudt je de contacten met de installateurs/verwerkers.

Bekijk de vacature
Adviseur Verduurzamen

De WoonWijzerWinkel is op zoek naar versterking van haar team in de vorm van een adviseur. In de functie houd jij je bezig met het geven van advies aan particulieren die willen verduurzamen.

Bekijk de vacature
Energiebespaarcoach Limburg

WoonWijzerWinkel Limburg zoekt een enthousiaste energiebespaarcoach die in opdracht van gemeentes de bewoners in een persoonlijk gesprek tips geeft over hun energieverbruik.

Bekijk de vacature
Junior Adviseur

Als Junior Adviseur Showroommedewerker ontvang je bezoekers en maak je ze wegwijs in onze showroom/centrum. Je adviseert klanten over de diverse duurzame toepassingen

Bekijk de vacature
Allround Magazijnmedewerker

De WoonWijzerWinkel is op zoek naar versterking van het team in de vorm van een Magazijnmedewerker. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het verzendklaar maken van de webshopbestellingen.

Bekijk de vacature
Open sollicitatie

WoonWijzerWinkel Rotterdam is continu in beweging, waardoor ons vacature-aanbod vaak verandert. Staat de vacature die je zoekt niet online maar wil je toch graag bij ons werken of stage lopen?

Solliciteer bij ons!

Solliciteer bij de WoonWijzerWinkel

Solliciteren kan via onderstaand invulformulier, of via de mail: [email protected]. Mocht je vragen hebben, bel dan naar 010-747 01 47 en vraag naar Anja.
Click or drag a file to this area to upload.