Gemeente Buren

Onafhankelijk. Betrouwbaar. Persoonlijk

WoonWijzerWinkel Rivierenland is in 8 gemeenten van de regio Rivierenland (West Betuwe, Tiel, Buren, Culemborg, West Maas en Waal, Maasdriel, Zaltbommel en Neder-Betuwe) actief. De adviseurs Duurzaam Wonen van de WoonWijzerWinkel helpen je met het verduurzamen van jouw eigen woning. Ze denken met je mee en geven je persoonlijk advies, helemaal afgestemd op jouw situatie. Het gerichte advies Duurzaam Wonen voor jouw woning is een betaald advies. Vraag vooraf naar de kosten. Zo zijn de Particuliere woningbezitters in de regio zijn verzekerd van het beste advies, het grootste winkelaanbod, service op maat en interessante collectieve inkoopacties.


De WoonWijzerWinkel Rivierenland Energieloket Buren

Huis vol energie aan de Teisterbantlaan in Tiel

In de nieuwe WoonWijzerWinkel Rivierenland kan je zien én ervaren welke oplossingen er zijn op het gebied van duurzaam wonen. Er zijn diverse duurzame oplossingen te vinden; van eenvoudige verbeteringen tot technische installaties. Er zijn oplossingen beschikbaar voor iedere woning en voor ieder budget. Onze adviseurs staan hier voor je klaar.

WoonWijzerWinkel Rivierenland (Tiel)
Teisterbantlaan 1A 4001TJ Tiel
(0344) 747 000
[email protected]

Openingstijden
Je kunt de WoonWijzerWinkel bezoeken, iedere vrijdag van 13:00 - 17:00 uur en iedere eerste zaterdagochtend van de maan van 09:00 - 13:00 uur.
Iedere 1e en 3e zaterdag van de maand geopend van 9.00 – 13.00 uur
Zo - Ma | gesloten

zonnepanelenactie

Inkoopactie Zonnepanelen Rivierenland

De WoonWijzerWinkel in Tiel organiseert voor de woningeigenaren in de regio Rivierenland een zonnepanelenactie. Gericht op het ontzorgen van de kopers met garantie voor een goede kwaliteit. Koop je zonnepanelen via de WoonWijzerWinkel, dan helpen we je verder met persoonlijk advies en offertes voor professionele installatie.

Tegen een aantrekkelijk tarief kun je een keuze maken uit één van deze drie pakketten.


Bekijk hier de zonnepanelenactie

Aan de slag? Wij helpen je graag op weg!

Hoe kan je thuis geld en energie besparen? Met welke maatregelen begin je en hoe weet je welke maatregelen voor jou het beste zijn? Welke subsidies zijn er? En waar vind ik een betrouwbaar bedrijf voor het uitvoeren van deze duurzame maatregelen? Wij helpen je graag met het verduurzamen van jouw woning. Om hier achter te komen bieden wij persoonlijk advies, volledig passend bij jou situatie en portemonnee. Telefonisch, via videobellen in onze showrooms of bij jou thuis aan de keukentafel. Wil je een uitgebreid, persoonlijk adviesgesprek over verduurzaming van jouw woning? Dan kan je hieronder een afspraak maken met onze adviseur. En vraag direct een persoonlijk advies aan.

Adviesgesprek digitaal €89,-

Wil je liever advies op afstand? Onze adviseur laat je via beeldbellen graag de verschillende duurzame oplossingen in de showroom zien.

Maak een afspraak
Adviesgesprek showroom €89,-

Tijdens een persoonlijke adviesgesprek in onze showroom, loop je samen met onze adviseur je wensen voor jouw woning door.

Maak een afspraak
Woningopname aan huis €249

Wil jij verduurzamen? Maar weet je niet zo goed waar je kunt beginnen? En welke maatregelen het meest effectief zijn?

Maak een afspraak
WoonWijzerWebshop online

De de WoonWijzerWebshop is onderdeel van de WoonWijzerWinkel hier vind je een breed assortiment van duurzame producten.

Shop online

Je wilt je wooncomfort verbeteren, besparen op je energierekening of slim investeren in je woning. Wat zijn de juiste oplossingen en waar kan je het beste mee beginnen? Wij denken met je mee! Meer info over de WoonWijzer ServiceGarantie en in onze privacyverklaring leest je hoe wij in dit proces met jouw gegevens omgaan.