Gemeente Meerssen

Welkom op de WoonWijzerWinkel gemeentepagina voor de gemeente Meerssen. De WoonWijzerWinkel Limburg is het officiële Energieloket voor de gemeente Meerssen. Wij adviseren onafhankelijk, waardoor je kan vertrouwen op betrouwbaar, objectief advies over het verduurzamen van jouw woning. Lees hieronder meer over de laatste acties binnen jouw gemeente, op het gebied van duurzaamheid en over de extra services van de WoonWijzerWinkel Limburg.

In Meerssen wordt er gewerkt aan een duurzame samenleving. Dat is belangrijk om gezond, veilig en prettig te wonen, werken, verblijven en recreëren. Niet alleen nu, maar zeker ook in de toekomst!

Meerssen wil jou helpen bij het verduurzamen van uw woning en tuin. Op deze pagina lees je meer over alle mogelijkheden.


Stimuleringsregeling
afkoppelen hemelwater

Wilt u voordelig een groene en klimaatvriendelijke tuin? En wilt u regenwater gebruiken om planten water te geven of om uw ramen te wassen? Dan is de stimuleringsregeling afkoppelen hemelwater misschien interessant voor u. Met eenvoudige oplossingen en een gunstige subsidieregeling kunt u regenwater opvangen.


Klik hier voor meer informatie

Loop binnen bij het Klimaathuis voor energieadvies

Bent u op zoek naar advies over het (verder) verduurzamen van uw woning? Dan kunt u terecht bij het Klimaathuis aan de Groene Loper te Maastricht. Het Klimaathuis adviseert onafhankelijk en objectief over het verduurzamen van uw woning. In het Klimaathuis kunt u zien én ervaren welke oplossingen er zijn op het gebied van duurzaam wonen. De onafhankelijke adviseurs van de WoonWijzerWinkel Limburg helpen u daar verder met uw verduurzamingsvraagstukken. Het bezoekadres is President Rooseveltlaan 217 in Maastricht. U kunt elke woensdag, donderdag en vrijdag terecht in het Klimaathuis. U bent welkom op dinsdag tot en met vrijdag tussen 12.30 en 17.00 uur. Het is niet nodig om een afspraak te maken.


Subsidie of regeling voor financiering

Ook in 2023 zijn er verschillende subsidies en regelingen beschikbaar om je woning te verduurzamen. Om bewoners, bedrijven en organisaties te stimuleren om duurzame maatregelen te nemen stelt de Provincie en het Rijk subsidie beschikbaar. Hiermee probeert de overheid de gestelde klimaatdoelen te behalen Verbeterjehuis.nl

heeft alle subsidies en regelingen die voor jou interessant kunnen zijn op een rij gezet.


Adviesgesprek Limburg

Onafhankelijk en deskundig advies!

Je kan in onze WoonWijzerWebshop altijd een betaald adviesgesprek op een dag en tijdstip naar wens plannen in ons advies- en demonstratiecentrum te Kerkrade. Zo krijg je voor een klein bedrag 100% onafhankelijk en deskundig inzicht in de mogelijkheden die er zijn om te besparen op jouw energiegebruik en toekomstige woonwensen in jouw woning, bedrijf of VvE.

Adviesgesprek (Limburg)

Aan de slag? Wij helpen je graag op weg!

Hoe kan je thuis geld en energie besparen? Met welke maatregelen begin je en hoe weet je welke maatregelen voor jou het beste zijn? Welke subsidies zijn er? En waar vind ik een betrouwbaar bedrijf voor het uitvoeren van deze duurzame maatregelen? Wij helpen je graag met het verduurzamen van jouw woning. Om hier achter te komen bieden wij persoonlijk advies, volledig passend bij jou situatie en portemonnee. Telefonisch, via videobellen in onze showrooms of bij jou thuis aan de keukentafel. Wil je een uitgebreid, persoonlijk adviesgesprek over verduurzaming van jouw woning? Dan kan je hieronder een afspraak maken met onze adviseur. En vraag direct een persoonlijk advies aan.

Adviesgesprek showroom €89,-

Tijdens een persoonlijke adviesgesprek in onze showroom, loop je samen met onze adviseur je wensen voor jouw woning door.

Maak een afspraak
Adviesgesprek digitaal €125,-

Wil je liever advies op afstand? Onze adviseur laat je via beeldbellen graag de verschillende duurzame oplossingen in de showroom zien.

Maak een afspraak
Woningopname aan huis €249,-

Tijdens een woningopname bekijkt onze adviseur de woning van top tot teen waarna aan de "keukentafel" de opties met je besproken worden.

Maak een afspraak

De WoonWijzerWinkel Limburg is het Energieloket voor de Parkstad-gemeenten en daarbuiten


De WoonWijzerWinkel is het officiële Energieloket voor de zeven Parkstad-gemeenten en elke inwoner in Limburg. Inwoners kunnen hier terecht met al hun vragen over het verduurzamen van hun woning.

De WoonWijzerWinkel Limburg adviseert onafhankelijk, waardoor je kunt vertrouwen op betrouwbaar, objectief advies over het verduurzamen van jouw woning. Wij verwelkomen je graag met een kopje koffie in onze showroom en adviescentrum waar álle duurzame oplossingen te zien zijn, van eenvoudige verbeteringen tot alle technische installaties zoals warmtepompen, zonnepanelen en airco's om elektrisch te verwarmen. Er zijn oplossingen beschikbaar voor iedere woning en voor ieder budget. Wil je gericht advies over jouw woning, dan kan je een afspraak maken met één van onze adviseurs.

Ben je voldoende geïnformeerd en wil je stappen ondernemen? Dan kunnen wij een vrijblijvende offerte voor je aanvragen. Wij werken samen met diverse gerenommeerde bedrijven in jouw regio, die een vrijblijvende offerte aan je kunnen uitbrengen. Wij zijn in dit offerteproces jouw bemiddelaar en kijken altijd naar de beste prijs/kwaliteit verhouding; verduurzamen zonder zorgen dus!

 

Openingstijden WoonWijzerWinkel Limburg

Zo - Ma | gesloten
Di - Vrij | 11:00 - 17:00 uur

Za | 9:00 - 13:00 uur
Het adres: Roda JC Ring 61 unit I 6466 NH Kerkrade
Telefoonnummer: 045 7470051 of mail naar: [email protected]


google maps in iframe