Quick Wins

Ontdek hoe je met kleine aanpassingen grote resultaten kunt behalen op het gebied van duurzaamheid en comfort. Onze Quick Wins bieden eenvoudige oplossingen waarmee je snel en gemakkelijk kunt besparen en je huis kunt verbeteren.

Bekijk ons assortiment

Smarthome

Maak je huis slimmer en efficiënter met de nieuwste smarthome-oplossingen. Bedien je verlichting, verwarming en apparaten op afstand voor meer gemak en besparing.

Ontdek smarthomeDirect bestellen

Waterbesparing

Verlaag je waterverbruik en bespaar op je waterrekening met slimme waterbesparende technologieën. Ontdek hoe je eenvoudig water kunt besparen zonder in te leveren op comfort.

Ontdek waterbesparingDirect bestellen

Kierdichting

Ontdek de voordelen van kierdichting. Naast het behoud van warmte in huis, draagt kierdichting ook bij aan een hoger comfortniveau en lagere energiekosten. Door kieren en naden effectief af te dichten, voorkom je ongewenste luchtstromen en warmteverlies, waardoor je huis energiezuiniger wordt.

Ontdek kierdichtingDirect bestellen

LED Verlichting

Ontdek de voordelen van LED-verlichting. Niet alleen warm en sfeervol, maar ook uiterst energiezuinig en duurzaam. Een LED-lamp verbruikt maar liefst 90% minder energie dan een traditionele gloeilamp en 85% minder dan een halogeenlamp. Bij ons vind je een breed assortiment hoogwaardige LED-lampen en armaturen. Of je nu op zoek bent naar slimme verlichting die je kunt bedienen met een app, dimbare lampen voor de perfecte sfeer of LED-lampen in verschillende kleurtemperaturen, wij hebben het allemaal.

Ontdek LedverlichtingDirect bestellen

Natuurlijke Verf

Geef je interieur een duurzame make-over met natuurlijke verfproducten. Ontdek hoe je kunt bijdragen aan een gezonder binnenklimaat en het milieu door te kiezen voor milieuvriendelijke verf zonder schadelijke chemicaliën.

Ontdek natuurlijke verfDirect bestellen
radiator

Radiator folie

Ontwerp zonder titel - 2024-03-18T133433.120

Aan/uit switch Tweeweg schakelaar

buisisolatie

Buisisolatie

dorpel

Dorpelprofiel aluminium 100 cm - voordeur

douchekop

Grohe waterbesparende handdoucheDoe het zelf

Ben je op zoek naar grotere verduurzamingsmogelijkheden die je zelf kunt toepassen? Ontdek onze doe-het-zelf-producten, we bieden pakketten en losse producten aan om zelf je dak, vloer, wand of bodem te isoleren. Met eenvoudige stappen en hoogwaardige materialen maak je jouw huis energiezuiniger en comfortabeler.

Ontdek de mogelijkhedenDirect bestellen