fbpx
 

 

Beekdaelen

Welkom op de WoonWijzerWinkel gemeentepagina voor Beekdaelen. De WoonWijzerWinkel Limburg is het officiële Energieloket voor de Parkstad gemeenten. Wij adviseren onafhankelijk, waardoor u kunt vertrouwen op betrouwbaar, objectief advies over het verduurzamen van uw woning. Lees hieronder meer over de acties binnen uw gemeente, op het gebied van duurzaamheid.

 

Adviesgesprek Limburg

Onafhankelijk en deskundig advies!

U kunt in onze WoonWijzerWebshop altijd een betaald adviesgesprek op uw dag en tijdstip plannen in ons advies- en demonstratiecentrum te Kerkrade. U krijgt zo voor een klein bedrag 100% onafhankelijk en deskundig inzicht in de mogelijkheden te besparen op uw energiegebruik en toekomstige woonwensen in uw woning, bedrijf of VvE.

Adviesgesprek (Limburg)
 

Hulp bij verduurzaming!

Kom langs bij de WoonWijzerWinkel Limburg voor een uitgebreid adviesgesprek of doe direct de WoonWijzerScan. Tijdens een adviesgesprek in de winkel zal de adviseur van de WoonWijzerWinkel in een uur tijd uw woonsituatie bespreken en adviseren welke stappen bij uw prioriteiten en uw situatie passen.

Lees verder
 

Subsidie of regeling voor financiering

Zoekt u een subsidie of regeling voor financiering? Bekijk dan meteen de meest relevante subsidies en regelingen voor financiering binnen uw gemeente!

Lees verder
 

Onze nieuwe showroom

Onze nieuwe showroom in Kerkrade is open! Hier kunt u zien én ervaren welke oplossingen er zijn op het gebied van duurzaam wonen. Er is een adviseur aanwezig, die u kan helpen bij uw vragen over energie besparen en duurzaamheid. Wilt u uitgebreider advies? Dan raden wij u aan om een afspraak te maken.


 
De showroom is te bezoeken aan de:
Roda JC Ring 61 unit I, 6466 NH Kerkrade.
info@limburg.woonwijzerwinkel.nl
(045) 7470051

Klik hier voor de openingstijden.

 

Bekijk alle oplossingen


 
allesoverisolaeren

Alles over isolatie

pvvve

Zelf energie opwekken

elektrischverwarmen

Alles over verwarmen

 

ubbink

Specifiek voor VvE's

radiatorfolie

Quick-wins

 

Snel en gemakkelijk offerte aanvragen!

Weet u al wat u wilt en wilt u gelijk zien wat de mogelijkheden zijn? Vraag dan hieronder gemakkelijk een offerte op!

Lees verder