Gemeente Leiderdorp

Gemeente Leiderdorp heeft de actie bespaarteGOED opgezet samen met onder andere WoonWijzerWinkel. Hiermee willen we je helpen meer energie te besparen. Benieuwd wat je zelf al kunt doen? Lees dan verder.


BespaarteGOED van €75: energiebespaaractie voor huurders
WoonWijzerWagen: voor advies (woningeigenaren) of het ophalen van jouw gratis bespaarpakket (huurders)
Gratis gesprek met de energiecoach: meld je aan!
Welke subsidie en leningen kan ik aanvragen?
Meer weten over duurzaamheid in Leiderdorp
Contact

Leiderdorp Voucher

BespaarteGOED van €75: energiebespaaractie voor huurders


De gemeente helpt je bij energiebesparing in jouw woning. Huur jij een woning in de gemeente Leiderdorp en heb je nog niet meegedaan aan de actie? Dan krijg jij € 75,- korting op energiebesparende producten! Hiermee kun je flink besparen op de energierekening. Gebruik de kortingscode LEIDERDORP2021 in de actiewebshop of declareer jouw bon van een andere (lokale) winkel.

GOED om te weten!

  • De actie loopt zolang de voorraad strekt (op=op).
  • Bestel je tot maximaal 75 euro, dan krijg je de producten gratis via de actie. Haal je voor meer dan €75 euro een producten in huis, dan betaal je het bedrag dat boven de €75 uitkomt, zelf.
  • Koop je zelf producten en declareer je de aankoopbon, kijk dan eerst goed of de producten binnen de actie vallen. Dat kun je hier bekijken: Extra lijst met kleine maatregelen


Doe hier mee aan de actie: GRATIS bespaarteGOED!

Vraag hier je GRATIS energiebesparende producten aan!


WoonWijzerWinkel komt naar Leiderdorp


Bij de WoonWijzerWagen kun je in gesprek met een adviseur over het verduurzamen van jouw woning. Stel al jouw vragen over een warmtepomp, zonnepanelen of isolatie. Huurders kunnen bij de wagen ook een gratis bespaarpakket ophalen (op=op). Neem dan wel de brief mee die je van tevoren krijgt van de gemeente. Of neem een andere brief mee waarmee je kunt laten zien dat je huurder bent.


Donderdag 6 oktober

Tijd: 12.00 – 17.00 uur
Locatie: Bloemerd 7, parkeerplaats van Velocitas


Zaterdag 29 oktober

Tijd: 12.00 – 17.00 uur
Locatie: Bloemerd 8, parkeerplaats van Alecto


Gratis gesprek met de energiecoach: meld je aan!


Energiecoaches zijn inwoners uit Leiderdorp met een passie voor energie. Ze helpen jou dan ook graag met een stappenplan om energie te besparen. Dit doen ze door een gesprek aan huis en een rondje door de woning. Advies is gratis en vrijblijvend. Meld je nu aan voor een GRATIS gesprek met de coach!Welke subsidies en leningen kan ik aanvragen?

Zoek je een subsidie of regeling voor financiering? Bekijk hieronder of je in aanmerking komt.


Energiesubsidiewijzer Rijksoverheid

Meer weten over de subsidies en leningen? Lees hieronder meer per regeling.


ISDE subsidieSEEH subsidieDuurzaamheidslening Leiderdorp

Duurzaamheid in Leiderdorp


De gemeente Leiderdorp helpt jou bij het maken van duurzame keuzes. Bijvoorbeeld op het gebied van energie, recyclen en natuur. Dat is GOED voor je portemonnee, de kwaliteit van je leefomgeving, voor ons dorp en het klimaat op aarde. Dat doen we vanuit het platform Goed Leiderdorp. Hier vind je allerlei handige informatie, inspiratie en tips om direct mee aan de slag te gaan!


Laat je inspireren!

Ook de gemeente werkt hard aan duurzaamheid. Zo is het heel belangrijk om Leiderdorp voor te bereiden op een aardgasvrije toekomst. Hiervoor is de Transitievisie Warmte (TVW) gemaakt. Bekijk hem hier: Transitievisie warmte Leiderdorp

Contact

Heb je vragen over de actie bespaarteGOED? Bijvoorbeeld waar je de producten kunt bestellen?
Neem dan contact op met WoonWijzerWinkel via [email protected], bel naar: (010) 747 01 47 of bezoek de showroom in Rotterdam.

WoonWijzerWinkel Rotterdam
Directiekade 2
3089 JA Rotterdam


Voor alle andere vragen over duurzaamheid in Leiderdorp, kun je mailen naar de gemeente: [email protected]