WoonWijzerWinkel staat voor ontzorging van de klant en een goede service. Dat doen we dat door u van A-Z te ondersteunen bij het verduurzamen van uw woning: van oriëntatie tot actie en evaluatie. Het gemak van onze digitale en fysieke WoonWijzerWinkel, waar elke oplossing te vinden is, speelt daarbij een belangrijke rol.

Eerlijk en kundig advies

fotohal1

Grootste assortiment van Nederland

Zowel online als in de experience winkel in Rotterdam vind je alle duurzame oplossingen voor isoleren, ventileren, zonnepanelen, warmtepompen, zonneboilers, duurzame materialen, financiering, subsidie, etc. onder 1 dak. De grootste winkel voor duurzaam wonen in Nederland!
foto22

Persoonlijk Advies

Wij geven je graag deskundig, eerlijk en persoonlijk advies dat past bij jouw woning, situatie en budget. Hierbij ben je verzekerd van de beste oplossing, want onze adviseurs weten waar ze over praten. Advies kan per telefoon, mail of een bezoek aan de winkel of bij u thuis, wat het beste bij u past. Bekijk hier de opties
foto33

100% onafhankelijk

Wij zijn hét officiële energieloket voor 24 gemeenten in de regio Rijnmond en Haaglanden met als taak zo goed mogelijk onafhankelijk advies te geven. Wij niet gebonden aan externe partijen. Bedrijven kunnen geen hogere plek bij WoonWijzerWinkel krijgen door meer te betalen en alle bedrijven die voldoen aan onze kwaliteitseisen mogen aansluiten.

Offerte Service

vakspecialist24

Samenwerking met erkende bedrijven

Door onze jarenlange ervaring weten wij welke producten voldoen aan onze kwaliteitsnorm en wie goed werk levert en wie niet. Via WoonWijzerWinkel brengen we je altijd in contact met een betrouwbare vakspecialist en ben je verzekerd van een goede uitvoering. Dat maakt offerte aanvragen transparant en gemakkelijk!
geldboom5

Je betaalt bij ons nooit teveel

Dagelijks vragen wij tientallen offertes aan; waarmee we de beste kwaliteit voor de scherpste prijs filteren. Wij kopen veelal collectief in en ontvangen voor een aanvraag een kleine vergoeding van de vakspecialist, die hij anders zelf aan marketing zou uitgeven. Daarom betaal je bij ons nooit teveel!
transparant6

Eenvoud en transparantie

Transparantie staat bij ons voorop: als je vragen hebt over ons advies of over WoonWijzerWinkel, dan beantwoorden wij deze persoonlijk: ons team staat voor je klaar. Of maak een afspraak om kennis te maken met ons aanbod. Maak hier een keuze, dan nemen we binnen een werkdag contact met je op.

Garantie op uitvoering

vloerisolatie7

Uitvoering door specialisten

De uiteindelijke uitvoer van werkzaamheden doen wij niet zelf, want dat kunnen anderen weer veel beter. Werkzaamheden die bij u gedaan worden zullen worden uitgevoerd door specialisten die zijn geselecteerd om voor de WoonWijzerWinkel werkzaamheden uit te voeren.
garantie8

Garantie door verwerkers

Onze verwerkers geven u garantie op alle door de hun uitgevoerde werkzaamheden en geleverde materialen, voor isolatie is die bijv. 10 jaar. U ontvangt van ons een schriftelijk document, waarin de exacte garantieregeling omschreven staat van de betreffende verwerker(s). De garantie geldt voor zowel het toegepaste materiaal als voor de wijze van aanbrengen.
logowww9

WoonWijzerGarantie

Indien een door WoonWijzerWinkel ingeschakelde verwerker zich niet aan de afspraken houdt of failliet gaat dan zijn wij het eerste aanspreekpunt mocht je er onderling niet uitkomen. Wij staan dan tot € 3.000,- garant voor het oplossen van de schade tot 1 jaar na voltooiing van de werkzaamheden. Aanvullend bieden wij nog een uitgebreide WoonWijzerGarantie.