fbpx
Bij WoonWijzerWinkel staat het ontzorgen van de klant en het verlenen van goede service voorop. Dit doen we door u van A tot Z te ondersteunen bij uw oriëntatie tot het maken van uw duurzame keuzes, aanvraag van offerte en garantie op correcte uitvoering. Een belangrijke rol bij dit proces is weggelegd voor de digitale en fysieke WoonWijzerWinkel. Lees in onze privacyverklaring hoe wij in dit proces met uw gegevens omgaan.
 

Eerlijk en kundig advies

 
fotohal1

Alle oplossingen onder één dak!

Zowel online als in de showroom in Rotterdam vindt u alle duurzame oplossingen voor isoleren, ventileren, zonnepanelen, warmtepompen, zonneboilers, duurzame materialen, financiering, subsidie, etc. Dit is uniek in ons land en maakt WoonWijzerWinkel de grootste winkel voor duurzaam wonen in Nederland.
foto22

Persoonlijk Advies

Wij geven u graag deskundig, eerlijk en persoonlijk advies dat past bij uw woning, situatie en budget. Hierbij bent u verzekerd van de beste oplossing, want onze adviseurs weten waar ze over praten. Advies kan per telefoon, mail of een bezoek aan de winkel of bij u thuis, wat het beste bij u past. Bekijk hier de opties
foto33

100% objectief advies

WoonWijzerWinkel is het officiële energieloket voor 24 gemeenten in de regio Rijnmond en Haaglanden. Namens deze gemeenten is het onze taak om zo goed mogelijk eerlijk en objectief advies te geven. Wij zijn daarbij op de hoogte van alle beschikbare producten die te koop zijn en niet gebonden aan specifieke externe partijen. Alle bedrijven die voldoen aan onze kwaliteitseisen mogen aansluiten en met hen maken we gelijkluidende afspraken. .
 

Offertes

 
vakspecialist24

WoonWijzerWinkel Gecertificeerde bedrijven

Door onze jarenlange ervaring weten wij welke producten voldoen aan onze kwaliteitsnorm en welke bedrijven goed werk afleveren. Wij helpen daarom als u door de bomen het bos niet meer ziet door de vele aanbieders. Wij brengen u in contact met een betrouwbare vakspecialist, waardoor u verzekerd bent van een goede uitvoering.
geldboom5

U betaalt bij ons nooit te veel

Dagelijks vragen wij tientallen offertes aan; waarmee we de beste kwaliteit voor de scherpste prijs filteren. Wij kopen veelal collectief in en ontvangen voor een aanvraag een kleine vergoeding van de vakspecialist, die hij anders zelf aan marketing zou uitgeven. Daarom betaalt u bij ons nooit te veel!
transparant6

Eenvoud en transparantie

Heeft u vragen over ons advies, uw offerte of over WoonWijzerWinkel, dan staat ons team altijd voor u klaar om uw vragen persoonlijk te beantwoorden. Dit maakt het aanvragen van een offerte en het verduurzamen van uw huis, transparant én daarom makkelijker.
 

Garantie op uitvoering

 
vloerisolatie7

Uitvoering door specialisten

De uitvoer van werkzaamheden doen wij niet zelf, daar worden specialisten voor geselecteerd. Deze verwerkers voldoen aan onze kwaliteitseisen, waardoor wij een goede uitvoer van de werkzaamheden kunnen garanderen.
garantie8

Garantie door verwerkers

Voorwaarde voor aansluiting bij WoonWijzerWinkel is onder andere dat de verwerkers een goede garantie moeten bieden op de door hun uitgevoerde werkzaamheden én geleverde materialen. De garantie is per maatregel gespecificeerd. Voor isolatie is de garantie bijvoorbeeld tien jaar.
logowww9

€ 3.000,- WoonWijzerGarantie

Mocht er onverhoopt toch iets misgaan; bijvoorbeeld het bedrijf waar wij u aan gekoppeld hebben gaat failliet, dan zijn wij uw aanspreekpunt. Dit geldt ook als de verwerker slecht werk aflevert en u komt er onderling niet uit. Wij staan tot €3.000,- garant voor het oplossen van eventuele schade, tot één jaar na voltooiing van de werkzaamheden. Aanvullend bieden wij nog een uitgebreide WoonWijzerGarantie, die u extra kunt aanschaffen. Klik hier voor de WoonWijzerWinkel garantieregeling.