Gegarandeerd een goede service

Bij de WoonWijzerWinkel staat het ontzorgen en het verlenen van een goede service voorop. Dit doen wij door jou van A tot Z te begeleiden bij jouw oriëntatie tot het maken van duurzame keuzes, de aanvraag van offertes en de garantie op een correcte uitvoering. Een belangrijke rol bij dit proces is weggelegd voor zowel de digitale als de fysieke WoonWijzerWinkel. Lees in onze 7 zekerheden welke garanties wij jou kunnen bieden het uitvoeren van duurzame maatrgelen via de WoonWijzerWinkel. (o.a. tot € 5.000,- WoonWijzerGarantie)


De 7 Zekerheden van WoonWijzerWinkel

Alles onder één dak!


Zowel online als in onze fysieke showrooms vind je alle duurzame oplossingen voor isolatie, ventilatie, zonnepanelen, warmtepompen, zonneboilers, duurzame materialen en meer! Daarbij adviseren en ondersteunen wij jou met de aanvraag van subsidies en/of financiering. Dit is uniek en dat maakt de WoonWijzerWinkel in Nederland de grootste winkel voor duurzaam wonen!


Persoonlijk


Wij geven graag deskundig, eerlijk en persoonlijk advies dat past bij jouw woning, situatie en budget. Onze adviseurs kijken naar het verbeteren van jouw wooncomfort, hoe je het beste kunt besparen op jouw energierekening en hoe je het beste kunt investeren, helemaal toegespitst op jouw woning. Door de expertise van onze adviseurs ben je verzekerd van de beste duurzame oplossingen. Ook adviseren wij jou over subsidiemogelijkheden die voor jou van toepassing zijn en helpen met de aanvraag hiervan. Advies vragen kan per telefoon, mail, bij jou thuis of door een bezoek te brengen aan de winkel. Bekijk alle opties!


Vrijblijvend advies

100% objectief


Nederland is vanaf 2050 aardgasvrij en gemeenten zijn nu al begonnen om stapsgewijs naar dit aardgasvrije bestaan toe te werken. De WoonWijzerWinkel werkt samen met meer dan 50 gemeenten in Nederland. Namens deze gemeenten is het onze taak om zo goed mogelijk eerlijk en objectief advies te geven. Wij zijn daarbij op de hoogte van alle beschikbare producten die te koop zijn en niet gebonden aan specifieke externe partijen. Alle bedrijven die voldoen aan onze kwaliteitseisen mogen aansluiten en met hen maken we gelijkluidende afspraken.

Gecertificeerde bedrijven


Door onze jarenlange ervaring weten wij welke producten voldoen aan onze kwaliteitsnorm en welke bedrijven goed werk afleveren. Wij helpen jou wanneer je door de vele aanbieders de bomen door het bos niet meer ziet. Wij brengen jou in contact met een betrouwbare vakspecialist, waardoor je verzekerd bent van een goede uitvoering.


Je betaald bij ons nooit te veel


De WoonWijzerWinkel vraagt dagelijks tientallen offertes aan. Hiermee filteren wij de beste kwaliteit voor de scherpste prijs. Door collectieve inkoop ontvangt de WoonWijzerWinkel een kleine vergoeding van de vakspecialist, die hij anders zelf aan marketing zou uitgeven. Hierom kunnen wij garanderen dat je bij ons nooit te veel betaalt!


Privacyverklaring

Eenvoud en transparantie


Heb je vragen over ons advies, jouw offerte of over andere diensten en producten van de WoonWijzerWinkel? Dan staat ons team voor jou klaar om persoonlijk al jouw vragen te beantwoorden. Dit maakt het verduurzamen van jouw huis makkelijker!

 

Uitvoering door specialisten


De uitvoer van werkzaamheden doen wij niet zelf: daar worden specialisten voor geselecteerd. Deze specialisten voldoen aan onze kwaliteitseisen, waardoor wij een goede uitvoer van de werkzaamheden kunnen garanderen.


Garantie door verwerkers


Een van de voorwaarden voor verwerkers om te mogen aansluiten bij WoonWijzerWinkel is onder andere dat de verwerkers een goede garantie moeten bieden op de door hun uitgevoerde werkzaamheden én geleverde materialen. De garantie is per maatregel gespecificeerd. Voor isolatie is de garantie bijvoorbeeld tien jaar. Onze adviseurs kunnen je hier uiteraard meer over vertellen!

Tot € 5.000,- WoonWijzerGarantie


Mocht er onverhoopt toch iets misgaan, dat bijvoorbeeld het bedrijf waar wij jou aan gekoppeld hebben failliet gaat, dan zijn wij jouw aanspreekpunt. Dit geldt ook als de verwerker slecht werk aflevert en je komt er onderling niet uit. Wij staan tot €5.000,- garant voor het oplossen van eventuele schade, tot één jaar na voltooiing van de werkzaamheden. Bekijk hieronder de WoonWijzerWinkel garantieregeling.


De 7 Zekerheden van WoonWijzerWinkel