Bij WoonWijzerWinkel staat het ontzorgen van de klant en het verlenen van goede service voorop. Dit doen we door de klant van A-Z te ondersteunen bij het verduurzamen van de woning: van oriëntatie, tot actie, tot evaluatie. Een belangrijke rol bij dit proces is weggelegd voor de digitale en fysieke WoonWijzerWinkel.

Eerlijk en kundig advies

fotohal1

Alle oplossingen onder één dak!

Zowel online als in de experience winkel in Rotterdam vind je alle duurzame oplossingen voor isoleren, ventileren, zonnepanelen, warmtepompen, zonneboilers, duurzame materialen, financiering, subsidie, etc. Dit is uniek in ons land en maakt WoonWijzerWinkel de grootste winkel voor duurzaam wonen in Nederland.
foto22

Persoonlijk Advies

Wij geven je graag deskundig, eerlijk en persoonlijk advies dat past bij jouw woning, situatie en budget. Hierbij ben je verzekerd van de beste oplossing, want onze adviseurs weten waar ze over praten. Advies kan per telefoon, mail of een bezoek aan de winkel of bij u thuis, wat het beste bij u past. Bekijk hier de opties
foto33

100% onafhankelijk

WoonWijzerWinkel is het officiële energieloket voor 24 gemeenten in de regio Rijnmond en Haaglanden. Het is onze taak om zo goed mogelijk advies te geven en wij kunnen dit alleen doen vanuit een onafhankelijke positie. Wij zijn daarom niet gebonden aan externe partijen. Alle partijen die voldoen aan onze kwaliteitseisen mogen aansluiten en bedrijven kunnen geen hogere plek bij WoonWijzerWinkel krijgen door meer te betalen.

Offertes

vakspecialist24

Samenwerking met erkende bedrijven

Door onze jarenlange ervaring weten wij welke producten voldoen aan onze kwaliteitsnorm en welke bedrijven goed werk afleveren. Wij helpen daarom als u door de bomen het bos niet meer ziet door de vele aanbieders. Wij brengen u in contact met een betrouwbare vakspecialist, waardoor u verzekerd bent van een goede uitvoering.
geldboom5

Je betaalt bij ons nooit teveel

Dagelijks vragen wij tientallen offertes aan; waarmee we de beste kwaliteit voor de scherpste prijs filteren. Wij kopen veelal collectief in en ontvangen voor een aanvraag een kleine vergoeding van de vakspecialist, die hij anders zelf aan marketing zou uitgeven. Daarom betaal je bij ons nooit teveel!
transparant6

Eenvoud en transparantie

Heeft u vragen over ons advies, uw offerte of over WoonWijzerWinkel, dan staat ons team altijd voor u klaar om uw vragen persoonlijk te beantwoorden. Dit maakt het aanvragen van een offerte en het verduurzamen van uw huis, transparant én daarom makkelijker.

Garantie op uitvoering

vloerisolatie7

Uitvoering door specialisten

De uitvoer van werkzaamheden doen wij niet zelf, daar worden specialisten voor geselecteerd. Deze verwerkers voldoen aan onze kwaliteitseisen, waardoor wij een goede uitvoer van de werkzaamheden kunnen garanderen.
garantie8

Garantie door verwerkers

Voorwaarde voor aansluiting bij WoonWijzerWinkel is onder andere dat de verwerkers een goede garantie moeten bieden op de door hun uitgevoerde werkzaamheden én geleverde materialen. De garantie is per maatregel gespecificeerd. Voor isolatie is de garantie bijvoorbeeld tien jaar.
logowww9

WoonWijzerGarantie

Mocht er onverhoopt toch iets misgaan; bijvoorbeeld het bedrijf waar wij u aan gekoppeld hebben gaat failliet, dan zijn wij uw aanspreekpunt. Dit geldt ook als de verwerker slecht werk aflevert en u komt er onderling niet uit. Wij staan tot €3.000,- garant voor het oplossen van eventuele schade, tot één jaar na voltooiing van de werkzaamheden. Aanvullend bieden wij nog een uitgebreide WoonWijzerGarantie, die u extra kunt aanschaffen.