fbpx

Isolatie

De goedkoopste vorm van duurzaam wonen is de energievraag van de woning omlaag brengen. Het beter isoleren van de woning is hierbij een goede eerste stap. Er verdwijnt bijvoorbeeld veel warmte via het dak, de vloer, of de gevel.

Dit is zonde en overbodig, want er zijn simpele maatregelen beschikbaar om het energieverlies te verminderen. Een goed geïsoleerde zolderverdieping bespaart bijvoorbeeld tot 1000 m³ aardgas per jaar. Ook kleinschalige maatregelen zoals radiatorfolie, brievenborstels of tochtstrippen maken een groot verschil.

Gevelisolatie en vloerisolatie zijn ook relatief eenvoudige maatregelen, die snel een flinke energiebesparing en een verhoogd wooncomfort kunnen opleveren. De investering van isoleren heeft u dus snel terugverdiend!

Met onze actieprijzen, kunt u nu tijdelijk dubbel profiteren! Start nu extra voordelig met verduurzamen, met onze inkoopacties voor bodem-, vloer-, spouw-, glas- en dakisolatie.

 

Subsidie

Particulieren

Voor woningeigenaren is vanaf 1 junuari 2021 ISDE subsidie beschikbaar voor isolerende maatregelen en warmtepompen, zonneboilers en de warmtenetaansluiting.

Lees hier meer over de ISDE

Of controleer direct of u in aanmerking komt voor subsidie: