Platform duurzame bedrijventerreinen en MKB:
Alle duurzame oplossingen onder 1 dak

Bent u klaar om uw bedrijf toekomstbestendig te maken? Ons platform biedt dé oplossing voor MKB-bedrijven en bedrijventerreinen die willen overstappen op duurzaam ondernemen. In samenwerking met vooraanstaande partners binnen ons netwerk helpen wij u met het juiste advies en offertes.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

  • Deskundig en vrijblijvend Advies: Ontvang gespecialiseerd advies dat is afgestemd op de specifieke behoeften van uw bedrijf.
  • Offertes service: Maak gebruik van onze vergelijk vrijblijvende offertes van tientallen gecertificeerde bedrijven in ons netwerk en zorg voor kosteneffectieve duurzame investeringen.
  • Brede Ondersteuning: Van isolatie en energieopwekking tot klimaatadaptieve maatregelen en circulariteit, wij bieden ondersteuning in alle facetten van verduurzaming.

Waarom kiezen voor Duurzaamheid?

Duurzaam ondernemen is essentieel voor het verzekeren van uw concurrentiepositie in een snel veranderende markt. Door te investeren in groene oplossingen verlaagt u niet alleen uw kosten op lange termijn, maar speelt u ook in op de toenemende vraag naar milieuvriendelijke producten en diensten. Ons platform helpt uw bedrijf te transformeren naar een erkend duurzaam merk.

 

Onze Doelstellingen i.s.m. gemeenten:

  • Bewustwording Vergroten: Informeer en inspireer het MKB over de voordelen en noodzaak van duurzaam ondernemen.
  • Kennisdeling Faciliteren: Creëer een dynamisch platform voor het delen van kennis, best practices en succesverhalen.
  • Toegang tot Oplossingen Verbeteren:Bied gemakkelijk toegang tot duurzame oplossingen, subsidies, en financiering.
 

Bekijk hier onze thema's

Laadpaal

Laadpalen

#109ee2

Verlichting

Isobooster vloerisolatie doe-het-zelf

Isolatie

Sunman

Energie opwekken en oplag

brinkf flair

Ventileren

 


Subsidies

Binnenkort gaan een aantal regelingen en subsidies weer open voor aanvraag. Sommige subsidiepotjes gaan snel leeg. Om je op weg te helpen hebben we de belangrijkste subsidies voor 2024 op een rijtje gezet.

Bekijk hier de belangrijkste subsidies voor 2024

Vrijblijvend offerte aanvragen

Ontdek hoe uw bedrijf kan profiteren van duurzame oplossingen door hier een offerte aan te vragen. Bij ons kunt u terecht voor een breed scala aan verduurzamingsmogelijkheden, van energie-efficiënte verlichting tot isolatie en hernieuwbare energiebronnen. Wij helpen u graag om uw bedrijf groener en milieuvriendelijker te maken, terwijl u tegelijkertijd kosten bespaart en bijdraagt aan een duurzamere toekomst.

De 7 Zekerheden van WoonWijzerWinkel

 

1Offertekeuze
2Offertevragen
3Persoonlijke gegevens
Kies hier één of meerdere opties om een offerte te ontvangen.

 

Netwerk en Samenwerking

Ons platform functioneert als een brug tussen uw bedrijf en een netwerk van gemeenten, Green Business Clubs, MKB Nederland en innovatieve productaanbieders. Samen bouwen we aan een duurzamere toekomst.

Sluit u aan bij onze Beweging

Wees erbij wanneer we begin 2024 ons platform lanceren. Word onderdeel van onze missie om zowel een positieve impact op het milieu te maken als uw bedrijf te versterken in de groene economie. Ontdek op onze website, gekoppeld aan ICDuBo en WoonWijzerWinkel, hoe u kunt deelnemen aan dit baanbrekende initiatief. Uw reis naar duurzaamheid begint bij ons!