Gemeente Barendrecht

De WoonWijzerWinkel is het officiële Energieloket voor de gemeente Barendrecht. Bij de WoonWijzerWinkel kun je terecht voor alle informatie over het verduurzamen van jouw woning. Wij adviseren onafhankelijk, waardoor je kunt vertrouwen op het betrouwbare, objectieve advies over het verduurzamen van jouw woning.

De gemeente Barendrecht is bezig om alle woningen, bedrijven en andere gebouwen klaar te maken voor een aardgasvrij bestaan. De WoonWijzerWinkel is het energieloket voor Barendrecht en adviseert en helpt jou graag bij de mogelijkheden om te verduurzamen voor jouw woning!

Lopende acties

Oplossingen per bouwjaar

Stappenplan

Starten met het verduurzamen van jouw huis is vaak lastig en daarom hebben wij een stappenplan gemaakt waar je per bouwjaar kunt zien welke stappen jij moet nemen om te verduurzamen. Bekijk het hier.

Of bekijk een praktijkvoorbeeld van een jaren 30 woning uit de regio via deze pagina.

Aan de slag? Wij helpen je graag op weg!

Hoe kan je thuis geld en energie besparen? Met welke maatregelen begin je en hoe weet je welke maatregelen voor jou het beste zijn? Welke subsidies zijn er? En waar vind ik een betrouwbaar bedrijf voor het uitvoeren van deze duurzame maatregelen? Wij helpen je graag met het verduurzamen van jouw woning. Om hier achter te komen bieden wij persoonlijk advies, volledig passend bij jou situatie en portemonnee. Telefonisch, via videobellen in onze showrooms of bij jou thuis aan de keukentafel. Wil je een uitgebreid, persoonlijk adviesgesprek over verduurzaming van jouw woning? Dan kan je hieronder een afspraak maken met onze adviseur. En vraag direct een persoonlijk advies aan.

Adviesgesprek digitaal €99,-

Wil je liever advies op afstand? Onze adviseur laat je via beeldbellen graag de verschillende duurzame oplossingen in de showroom zien.

Maak een afspraak
Adviesgesprek showroom €99,-

Tijdens een persoonlijke adviesgesprek in onze showroom, loop je samen met onze adviseur je wensen voor jouw woning door.

Maak een afspraak
Woningopname aan huis €195,-

Tijdens een woningopname bekijkt onze adviseur de woning van top tot teen waarna aan de "keukentafel" de opties met je besproken worden.

Maak een afspraak

Je wilt je wooncomfort verbeteren, besparen op je energierekening of slim investeren in je woning. Wat zijn de juiste oplossingen en waar kan je het beste mee beginnen? Wij denken met je mee! Meer info over de WoonWijzer ServiceGarantie en in onze privacyverklaring lees je hoe wij in dit proces met jouw gegevens omgaan.

WoonWijzerWinkel Rotterdam het Energieloket voor de gemeente BarendrechtDe WoonWijzerWinkel adviseert onafhankelijk, waardoor je kunt vertrouwen op betrouwbaar, objectief advies over het verduurzamen van jouw woning. Wij verwelkomen je graag met een kopje koffie in onze showroom van 2.500m², waar vele duurzame oplossingen te zien zijn, van eenvoudige verbeteringen tot technische installaties. Er zijn oplossingen beschikbaar voor iedere woning en voor ieder budget. Wil je gericht advies over jouw woning, dan kan je een afspraak maken met één van onze adviseurs.

Ben je voldoende geïnformeerd en wil je stappen ondernemen? Dan kunnen wij een vrijblijvende offerte voor je aanvragen. Wij werken samen met diverse gerenommeerde bedrijven in jouw regio, die een vrijblijvende offerte aan je kunnen uitbrengen. Wij zijn in dit offerteproces jouw bemiddelaar en kijken altijd naar de beste prijs/kwaliteit verhouding; verduurzamen zonder zorgen dus!


Openingstijden winkel

Ma - Vrij | 11:00 - 17:00 uur
Za - Zon | Gesloten
Het adres: Directiekade 2, 3089 JA Rotterdam 010 747 0147 of Mail naar: [email protected]

Besparen met de BMP Verduurzaam hypotheek!


Als je jouw woning duurzaam wilt verbouwen, wil je natuurlijk weten welke financiële mogelijkheden er zijn. Gelukkig zijn er verschillende slimme opties beschikbaar, zoals het gebruik van spaargeld of het afsluiten van een verduurzaamhypotheek. Met de Verduurzaamhypotheek kan je alle energiebesparende maatregelen financieren die je in jouw woning wilt treffen, zoals zonnepanelen, isolatie of een warmtepomp. BMP Finance uit Barendrecht adviseert je graag over de financiële mogelijkheden en welke opties het beste bij jouw wensen en situatie passen.

Bekijk nu de mogelijkhedenAfspraak maken

Welke subsidies en leningen kan ik aanvragen?

Zoekt je een subsidie of regeling voor financiering? Ook in 2024 zijn er verschillende subsidies en regelingen beschikbaar om je woning te verduurzamen. Om bewoners, bedrijven en organisaties te stimuleren om duurzame maatregelen te nemen stelt de gemeente Barendrecht subsidie beschikbaar en biedt zij collectieve acties aan. Er zijn ook landelijke subsidieregelingen. Hiermee probeert de overheid ook dit jaar de klimaatdoelen te behalen. Hier lees je meer over de meest relevante subsidies en regelingen die beschikbaar zijn bij het verduurzamen van uw woning Bekijk snel welke subsidies en leningen je kunt aanvragen.


Gemeentelijke subsidies Lees verder
scan banner2_Tekengebied 1

Doe de GRATIS woningscan

Gratis hulp en advies bij het verduurzamen van je huis


✔ We geven snel inzicht in wat realistisch is voor jouw huis

✔ We helpen bij het vinden van aannemers

✔ En vragen wij offertes voor je aan

✔ Met € 5.000,- WoonWijzerGarantie (Bekijk De 7 Zekerheden)


Doe hier de GRATIS woningscan!