Dakscan voor zonnepanelen

voorbeeld dakscan voor zonnepanelen
Voorbeeld van de dakscan voor zonnepanelen. De gratis scan tref je hieronder.

⬇️ Doe direct de dakscan ⬇️

Waarom zou je een dakscan uitvoeren voor zonnepanelen? Dat en meer leggen we hier uit.
Investeren in zonnepanelen is een duurzame keuze omdat u uw eigen stroom opwekt en minder afhankelijk bent van een energiebedrijf.
De populariteit van zonnepanelen is in de laatste jaren flink toegenomen, mede door de afname van de aanschafprijs en overstap op duurzaam verwarmen.
Bij WoonWijzerWinkel bieden we zonnepanelen aan in drie soorten, namelijk: snel terugverdiend, lange garantie,en hoog rendement.

Investeren in zonnepanelen is een duurzame keuze omdat u uw eigen stroom opwekt en minder afhankelijk bent van een energiebedrijf. De populariteit van zonnepanelen is in de laatste jaren flink toegenomen, mede door de afname van de aanschafprijs en overstap op duurzaam verwarmen. Bij WoonWijzerWinkel bieden we zonnepanelen aan in drie soorten, namelijk: snel terugverdiend, lange garantie, en hoog rendement.

Om zo goed mogelijk te kunnen profiteren is het verstandig om aan de slag te gaan met het inwinnen van informatie over zonnepanelen. Daarnaast is het van tevoren interessant om een kijkje te nemen hoe het plaatsen van zonnepanelen voor u kan uitpakken. Om u hierbij te helpen bieden we de mogelijkheid aan om een dakscan uit te voeren. Hier leest u wat een dakscan u kan helpen bij het maken van de juiste keuze.


Doe de dakscan


Wat houdt de dakscan in?

Met een dakscan is het mogelijk om een indicatie te krijgen hoeveel het plaatsen van zonnepanelen voor u oplevert. U krijgt na het invullen van uw gegevens per mail een adviesrapport toegestuurd. Hierin krijgt u onder andere een indicatie over hoeveel energie er potentieel opgewekt kan worden na het plaatsen van zonnepanelen. Wij vinden het belangrijk dat deze informatie geldt om u te informeren en niet voor commerciële doeleinden wordt gebruikt. Daarom blijft dit rapport ook enkel voor u en wordt de data niet gedeeld met andere bedrijven.

Dakscan zonnepanelen

Hoe werkt de dakscan?

U kunt eenvoudig gebruik maken van onze site. We leggen hier kort uit hoe de dakscan in zijn werk gaat:

1. U vult uw adresgegevens in. Ons programma krijgt geeft inzicht op de positionering van uw huis en op welke kant uw daken zijn gericht.

2. U geeft aan op welke van uw daken u de panelen wilt gaan plaatsen. Dit kan uiteraard om meerdere daken gaan. Hierbij krijgt u op basis van data over de val van het zonlicht meteen een idee hoeveel potentie de plaatsing van de panelen zal zijn. De ene kant van het huis ervaart immers minder zonuren dan de andere. Hier zit een handige score aan gekoppeld.

3. U geeft de samenstelling van uw gezin en het huidige energiegebruik op, om zo een nauwkeurige berekening te maken.

4. Na deze stap krijgt u een indicatie hoeveel het plaatsen van zonnepanelen u mogelijk op kan gaan leveren.

5. U kunt u per mail een uitgebreid rapport toegestuurd krijgen, zodat u het op uw gemak na kunt lezen.

Hoe weet de dakscan of mijn woning geschikt is voor zonnepanelen?

De uitkomst van onze dakscan is voor u op maat gemaakt voor de opgegeven locatie en is gebaseerd op specifieke locatiegebonden instralings- en temperatuurdata. Daarnaast wordt er rekening gehouden met de technische specificaties van de zonnepanelen, de helling, oriëntatie en ondergrond van de zonnepanelen en eventuele schaduwval op de panelen. De berekening volgt de richtlijnen van het ISSO Handboek zonne-energie en maakt gebruik van de software van novasole. Dit zorgt dat u een betrouwbare berekening te zien krijgt en heeft ISSO daarom het ISSO kwaliteitscertificaat+ toegekend.

Ik heb de dakscan uitgevoerd. Wat nu?

Na de dakscan voor zonnepanelen en het berekenen van de mogelijke opbrengst krijgt u het rapport per mail toegezonden. Daarnaast staan onze collega’s bij WoonWijzerWinkel klaar voor het beantwoorden van uw vragen of het geven van een vrijblijvend advies. Er bestaat ook de mogelijkheid om direct een aanvraag voor een zonnepanelen offerte te doen, waarmee de stap maakt naar het plaatsen van uw nieuwe zonnepanelen en een duurzame toekomst.

 

Vraag hier vrijblijvend uw offerte(s) aanDoe de gratis woningscan

Veelgestelde vragen

Wat kost een dakscan voor zonnepanelen?
De dakscan voor zonnepanelen via de WoonWijzerWinkel is een gratis tool om het aantal zonnepanelen voor jouw dak te berekenen en om een inschatting te geven voor het verwachte rendement.
Hoe nauwkeurig is de dakscan?
De berekening volgt de richtlijnen van het ISSO Handboek zonne-energie en maakt gebruik van de software van novasole. Dit zorgt dat u een betrouwbare berekening te zien krijgt en heeft ISSO daarom het ISSO kwaliteitscertificaat+ toegekend.
Waarom een dakscan uitvoeren met de app van WoonWijzerWinkel?
Voor het beginnen aan zonnepanelen is het verstandig om aan de slag te gaan met het inwinnen van informatie over zonnepanelen. Daarnaast is het van tevoren interessant om een kijkje te nemen hoe het plaatsen van zonnepanelen voor u kan uitpakken. Om u hierbij te helpen bieden we de mogelijkheid aan om gratis een dakscan uit te voeren.