fbpx

Power voor je Huis

Gratis hulp en advies bij het verduurzamen van je huis

Door je huis energiezuiniger te maken, draag je bij aan het verminderen van de CO2 uitstoot. Power voor je huis helpt jou hierbij. Gratis. De Woonwijzerwinkel werkt hiervoor samen met gemeente Rotterdam. Tussen 1 december 2021 en 1 december 2022 kunnen 1000 huiseigenaren in Rotterdam gratis gebruik maken van deze unieke service.

Isolatieactie Krimpen aan den Ijssel

De WoonWijzerWinkel organiseert samen met gemeente Krimpen aan den IJssel een isolatie actie. Een woning is op verschillende plekken te isoleren. Zo kun je jouw dak, gevel, spouwmuren en vloer laten isoleren.

 

Ga voor het gemak van thuisladen

Heb jij een elektrische auto en wil je deze voordelig opladen? Dan kan een laadpaal aan huis niet ontbreken. Met een thuislader kan jouw elektrische voertuig op ieder gewenst moment snel en voordelig opladen.


Inkoopactie zonnepanelen Rivierenland

De WoonWijzerWinkel in Tiel organiseert voor de woningeigenaren in de regio Rivierenland een zonnepanelenactie. Gericht op het ontzorgen van de kopers met garantie voor een goede kwaliteit. 

Wij hebben 3 pakketten voor je geselecteerd.

Isolatieactie Pendrecht en Rozenburg

De WoonWijzerWinkel een isolatie actie. De hoge gasprijzen leiden tot extra drukte in de isolatiewereld. Hierdoor moeten geïnteresseerden vaak lang wachten voordat er een afspraak gemaakt kan worden. En dat is jammer, want daardoor kun je niet aan slag om je huis te isoleren.

Webinars

Kom alles te weten over duurzaamheid en neem deel aan onze gratis webinars. Wij delen tijdens deze webinars graag onze duurzame kennis met je, om je te inspireren en te adviseren over de verschillende duurzame oplossingen om je leefomgeving te verduurzamen.