Doe mee met de Infrarood actie van Den Haag!

Doe mee met de collectieve inkoopactie van infrarood panelen als bijverwarming.

Dit kan een energiezuinige keuze zijn als bijverwarming op een bepaalde plek en in kleine ruimtes als de badkamer of werkkamer. Infrarood panelen geven snel warmte en verbruiken minder stroom dan gewone elektrische kachels.

Doe mee met de Wijkactie Portland!

De energieprijzen zijn enorm gestegen, het loont altijd om zoveel mogelijk energie te besparen doe daarom mee met de wijkactie.

De WoonWijzerWinkel organiseert in samenwerking met de gemeente Albrandswaard een speciale actie voor woningeigenaren uit de wijk Portland een wijkactie.

Doe mee met de Wijkactie Bolnes!

De energieprijzen zijn enorm gestegen, het loont altijd om zoveel mogelijk energie te besparen doe daarom mee met de wijkactie.

De WoonWijzerWinkel organiseert in samenwerking met de gemeente Ridderkerk een speciale actie voor woningeigenaren uit de wijk Bolnes een wijkactie.

Power voor je Huis

Gratis hulp en advies bij het verduurzamen van je huis

Door je huis energiezuiniger te maken, draag je bij aan het verminderen van de CO2 uitstoot. Power voor je huis helpt jou hierbij. Gratis. De Woonwijzerwinkel werkt hiervoor samen met gemeente Rotterdam. Tussen 1 december 2021 en 1 december 2022 kunnen 1000 huiseigenaren in Rotterdam gratis gebruik maken van deze unieke service.

Ga voor het gemak van thuisladen

Heb jij een elektrische auto en wil je deze voordelig opladen? Dan kan een laadpaal aan huis niet ontbreken. Met een thuislader kan jouw elektrische voertuig op ieder gewenst moment snel en voordelig opladen.


Inkoopactie zonnepanelen Rivierenland

De WoonWijzerWinkel in Tiel organiseert voor de woningeigenaren in de regio Rivierenland een zonnepanelenactie. Gericht op het ontzorgen van de kopers met garantie voor een goede kwaliteit. 

Wij hebben 3 pakketten voor je geselecteerd.

Isolatieactie Pendrecht en Rozenburg

De WoonWijzerWinkel een isolatie actie. De hoge gasprijzen leiden tot extra drukte in de isolatiewereld. Hierdoor moeten geïnteresseerden vaak lang wachten voordat er een afspraak gemaakt kan worden. En dat is jammer, want daardoor kun je niet aan slag om je huis te isoleren.

Webinars

Kom alles te weten over duurzaamheid en neem deel aan onze gratis webinars. Wij delen tijdens deze webinars graag onze duurzame kennis met je, om je te inspireren en te adviseren over de verschillende duurzame oplossingen om je leefomgeving te verduurzamen.