Doe mee met de Infrarood actie van Den Haag!

Doe mee met de collectieve inkoopactie van infrarood panelen als bijverwarming.

Dit kan een energiezuinige keuze zijn als bijverwarming op een bepaalde plek en in kleine ruimtes als de badkamer of werkkamer. Infrarood panelen geven snel warmte en verbruiken minder stroom dan gewone elektrische kachels.

Wijkactie Isolatieglas Bezuidenhout

Collectieve actie voor woningeigenaren en VVE’s voor glas en kozijnen

Tegenwoordig hebben woningen vaak veel en grote ramen, wat er mooi uitziet, maar wel invloed heeft op hoeveel warmte er uit uw woning weglekt. Daarom is het verstandig om na te denken over de isolatiewaarde van het glas in uw woning.

Doe mee met de Wijkactie Bolnes!

De energieprijzen zijn enorm gestegen, het loont altijd om zoveel mogelijk energie te besparen doe daarom mee met de wijkactie.

De WoonWijzerWinkel organiseert in samenwerking met de gemeente Ridderkerk een speciale actie voor woningeigenaren uit de wijk Bolnes een wijkactie.

Zonnepanelen en glasisolatie actie Voorne aan Zee

Schrijf je vrijblijvend in voor de actie isolatieglas, kozijnen en zonnepanelen Voorne aan Zee en profiteer van de voordelen van gezamenlijke inkoop. Samen zorgen we voor scherpere prijzen en een professionele installatie.

Doe mee met de Wijkactie Portland!

De energieprijzen zijn enorm gestegen, het loont altijd om zoveel mogelijk energie te besparen doe daarom mee met de wijkactie.

De WoonWijzerWinkel organiseert in samenwerking met de gemeente Albrandswaard een speciale actie voor woningeigenaren uit de wijk Portland een wijkactie.

Ga voor het gemak van thuisladen

Heb jij een elektrische auto en wil je deze voordelig opladen? Dan kan een laadpaal aan huis niet ontbreken. Met een thuislader kan jouw elektrische voertuig op ieder gewenst moment snel en voordelig opladen.


Inkoopactie zonnepanelen Rivierenland

De WoonWijzerWinkel in Tiel organiseert voor de woningeigenaren in de regio Rivierenland een zonnepanelenactie. Gericht op het ontzorgen van de kopers met garantie voor een goede kwaliteit. 

Wij hebben 3 pakketten voor je geselecteerd.

Webinars

Kom alles te weten over duurzaamheid en neem deel aan onze gratis webinars. Wij delen tijdens deze webinars graag onze duurzame kennis met je, om je te inspireren en te adviseren over de verschillende duurzame oplossingen om je leefomgeving te verduurzamen.