fbpx

Power voor je Huis

Gratis hulp en advies bij het verduurzamen van je huis

Door je huis energiezuiniger te maken, draag je bij aan het verminderen van de CO2 uitstoot. Power voor je huis helpt jou hierbij. Gratis. De Woonwijzerwinkel werkt hiervoor samen met gemeente Rotterdam. Tussen 1 december 2021 en 1 december 2022 kunnen 1000 huiseigenaren in Rotterdam gratis gebruik maken van deze unieke service.

Infrarood verwarming

Efficiënt. Comfortabel. Onopvallend

Infrarood verwarming verwarmt in tegenstelling tot radiatoren niet de lucht, maar juist de vloer, de muren, de objecten en de mensen. Hoewel verwarmen via elektriciteit kostbaarder is dan gas, kan met infrarood verwarming toch zo’n 20% goedkoper uit zijn. 

Ga voor het gemak van thuisladen

Heb jij een elektrische auto en wil je deze voordelig opladen? Dan kan een laadpaal aan huis niet ontbreken. Met een thuislader kan jouw elektrische voertuig op ieder gewenst moment snel en voordelig opladen.

Gouda zonnepanelen

De Woonwijzerwinkel organiseert samen met Energiecoöperatie Gouda een zonnepanelen en laadpaal actie. Energiecooperatie Gouda werkt met enthousiaste vrijwilligers, die de actie steunen vanwege het ontzorgen en de goede kwaliteit.

Wij hebben 3 pakketten voor je geselecteerd.

Isolatieactie Capelle

De WoonWijzerWinkel organiseert samen met Gemeente Capelle aan den IJssel een isolatie actie. Met onze actieprijzen kun je als inwoner van Capelle aan den IJssel tijdelijk profiteren! Lees hier meer over de verschillende isolatie maatregelen die je kan nemen.

Warmtebeeldenactie Ridderkerk  

Woon je in Ridderkerk of Ablbrandswaard en ben je eigenaar van een koopwoning? Dan kan je meedoen aan de GRATIS warmtebeelden actie door je in te schrijven op de gemeente pagina.

Webinars

Kom alles te weten over duurzaamheid en neem deel aan onze gratis webinars. Wij delen tijdens deze webinars graag onze duurzame kennis met je, om je te inspireren en te adviseren over de verschillende duurzame oplossingen om je leefomgeving te verduurzamen.