Met zonnepanelen ben je je eigen energieleverancier en wek je stroom op via je dak. Zo kan je flink op je energierekening besparen. Het hebben van zonnepanelen wordt steeds populairder, mede doordat de aanschaf de laatste jaren een stuk goedkoper is geworden. Het aanschaffen van zonnepanelen is altijd een slimme investering die je al snel terugverdient. Koop je zonnepanelen via de WoonWijzerWinkel, dan helpen we je verder van persoonlijk advies tot en met de professionele installatie. Op deze pagina vind je informatie over de actie.

We snappen ook dat deze informatie complex is. Neem vooral contact met ons op: dan nemen we dit samen even door. Bel met 0344 - 747 000 of mail naar [email protected]. :

:

Rivierenland

Zonnepanelen Actie


De WoonWijzerWinkel in Tiel organiseert voor de woningeigenaren in de regio Rivierenland een zonnepanelenactie. Gericht op het ontzorgen van de kopers met garantie voor een goede kwaliteit. Koop je zonnepanelen via de WoonWijzerWinkel, dan helpen we je verder met persoonlijk advies en offertes voor professionele installatie.

Tegen een aantrekkelijk tarief kun je een keuze maken uit één van deze onderstaande pakketten.

 • Standaard pakket
 • zonnepanelen foto
 • Inhoud Pakket
 • Pakket A 8 x Qcell 395 WP mono white paneel inclusief Growatt 3000-S inverter incl wifi.
  Centrale omvormer 1 string
  Prijsindicatie 8 panelen 3160 Wp
  € 4.286,- (0% btw)*

 • Pakket B 8 x Qcell 395 WP mono white paneel inclusief Solaredge inverter en 8 x Solaredge optimer.
  Centrale omvormer en optimizers
  Prijsindicatie 8 panelen 3160 Wp
  € 5.325,- (0% btw)*

 • Pakket C 8 x Qcell 395 WP mono white paneel inclusief 8 x Enphase IQ7+ inverter
  Een micro-omvormer per paneel
  Prijsindicatie 8 panelen 3160 Wp
  * € 5.577,-
  (0% btw)*

 • Lang Garantie pakket
 • zonnepanelen foto
 • Inhoud Pakket
 • Solarwatt glas-glas zonnepanelen

  De zonnepanelen van Solarwatt zijn glas – glas zonnepanelen. Deze zijn zwart van kleur en gemaakt in Duitsland. Deze zijn vele malen sterker dan de traditionele zonnepanelen en onderscheiden zich door de lange levensduur en uitstekende garanties.

  Met een productgarantie van 30 jaar en vermogensgarantie tot 90 % na 25 jaar.

  Per zonnepaneel Solarwatt 405 Wp.

  Omvormer van Solar Edge.

  Prijsindicatie 8 panelen a 3240 Wp
  € 5.258,- (0% btw)

 • Hoog Rendement pakket
 • Sunpower
 • Inhoud pakket
 • SunPower, i. 6 x Sunpower MAX6-AC-425 full black paneel inclusief 6 x Enphase inverter en externe relais

  Prijsindicatie 6 panelen 2550 Wp
  Een micro-omvormer per paneel
  * € 6.265,- (0% btw)*
 
* De indicaties zijn incl. omvormer, installatie en aansluiting wifi/ethernet/GSM.
De prijs is berekend op basis van 6 of 8 panelen met schuin dak montage. Bij een plat dak wordt een meerprijs berekend. Meer of minder dan 8 panelen zijn mogelijk. Vraag de offerte aan voor een prijsindicatie.

BTW TERUGGAVE

Sinds 1 januari 2023 zit er geen BTW meer op zonnepanelen. Teruggave van BTW zoals dat in voorgaande jaren kon is dus niet meer nodig.

Zonnepanelen en schaduw

Zonnepanelen worden vaak in serie geschakeld. Het voordeel hiervan is een eenvoudige en voordelige installatie. Beperking is dat als er een of meer panelen tijdelijk in de schaduw vallen de opbrengst van de hele serie daardoor wordt beperkt. De zwakste schakel bepaalt het rendement.
Er zijn verschillende oplossingen om in dat geval het rendement te verbeteren:

Opdeling in Strings

In plaats van alle panelen in een lange keten in serie te schakelen kunnen op moderne inverters twee ketens worden aangesloten. De ene keten heeft dan niet te lijden van schaduw op de andere keten.

Optimizers

Door ieder paneel te voorzien van een optimizer wordt bij schaduw op een paneel het nadelig effect op de totale keten beperkt.

Micro-inverters

Bij toepassing van micro-inverters staan de panelen niet meer in serie maar worden parallel geschakeld met iedere een eigen inverter. De vermindering van rendement door schaduw is dan beperkt tot het paneel waar de schaduw op valt.

Standaard Zonnepanelen

Qcell 395 WP mono white


De zonnepanelen van Qcells zijn de veel voorkomende en standaard glas-folie zonnepanelen. Deze zijn zwart van kleur en gemaakt in Korea. Met een productgarantie van 12 jaar en opbrengstgarantie van 25 jaar. Per zonnepaneel 395 Wp.


Specificaties bekijken

Prijsindicatie 8 panelen 3160 Wp

vanaf €4.286,-

(0% btw).*

Hoog rendement

Sunpower Glas-Folie

Wil je gaan voor een hoog rendement dan kies je voor het hoog rendement pakket van Sunpower. Deze zijn zwart van kleur met glas-folie. Gemaakt in Maleisië/Mexico. Meer rendement betekent een hogere opbrengst. Met Sunpower haalt je het meeste uit jouw dak. Met een garantie van 40 jaar. Per zonnepaneel 410 – 420 Wp. Inclusief een omvormer van het merk Enphase.


Specificaties bekijken

Prijsindicatie 6 panelen 2550 Wp

€6.265,-

(0% btw).*

Lang garantie

Solarwatt glas-glas


De zonnepanelen van Solarwatt zijn glas – glas zonnepanelen. Deze zijn zwart van kleur en gemaakt in Duitsland. Deze zijn vele malen sterker dan de traditionele zonnepanelen en onderscheiden zich door de lange levensduur en uitstekende garanties. Met een productgarantie van 30 jaar en vermogensgarantie tot 90 % na 25 jaar. Per zonnepaneel Solarwatt 405 Wp.