WoonWijzerWinkel Rotterdam.
Wij helpen je bij het verduurzamen van jouw woning in regio Rotterdam en Haaglanden


WoonWijzerWinkel Rotterdam werkt aan een duurzame toekomst. Huizenbezitters ontzorgen we, als onafhankelijke partij, door hen te helpen bij het verduurzamen van hun woning: van oriëntatie, keuze oplossing tot offerte en uitvoering. Het gemak van onze inspirerende showroom van 2500 m2, onze omvangrijke webshop en heldere website (waar elke oplossing te vinden is) spelen daarbij een belangrijke rol. Nog belangrijker zijn onze persoonlijke adviesgesprekken in de showroom of bij de klant thuis aan de keukentafel. Onze adviseurs voorzien dagelijks tientallen particulieren van informatie op maat en koppelen hen aan bedrijven die passen bij de vraag van de klant.


Voor iedere woning en budget zijn er oplossingen. Onze adviseurs vertellen je graag wat er in jouw situatie mogelijk is en wat de kosten en opbrengsten zijn. Voor het beste advies verdiepen we ons graag in jouw situatie en geven wij je advies op maat.


Vraag direct vrijblijvende offertes aan Vraag direct persoonlijk advies aan

Onze showroom van ruim 2000m²

De WoonWijzerWinkel Rotterdam

De WoonWijzerWinkel is de grootste winkel voor duurzaam wonen in Nederland. Inwoners uit regio Rotterdam kunnen hier terecht met al hun vragen over het verduurzamen van hun woning. In onze showroom kan je zien én ervaren welke oplossingen er zijn op het gebied van duurzaam wonen. Er zijn diverse duurzame oplossingen te vinden; van eenvoudige verbeteringen tot technische installaties. Er zijn oplossingen beschikbaar voor iedere woning en voor ieder budget. Onze adviseurs staan hier voor je klaar.

Ben je voldoende geïnformeerd en wil je stappen ondernemen? Dan kunnen wij een vrijblijvende offerte voor je aanvragen. Wij werken samen met diverse gerenommeerde bedrijven in jouw regio, die een vrijblijvende offerte aan je kunnen uitbrengen. Wij zijn in dit offerteproces jouw bemiddelaar en kijken altijd naar de beste prijs/kwaliteit verhouding; verduurzamen zonder zorgen dus!


Openingstijden winkel en Showroom
Directiekade 3089 JA Rotterdam
(010) 747 01 47
[email protected]

Openingstijden
Ma - Vrij | 09:00 - 17:00 uur
Za - Zo | gesloten
9 mei gesloten (Hemelvaartsdag)
20 mei gesloten (Tweede pinksterdag)
25 december gesloten (Eerste kerstdag)
26 december gesloten (Tweede kerstdag)


Aan de slag? Wij helpen je graag op weg!

Hoe kan je thuis geld en energie besparen? Met welke maatregelen begin je en hoe weet je welke maatregelen voor jou het beste zijn? Welke subsidies zijn er? En waar vind ik een betrouwbaar bedrijf voor het uitvoeren van deze duurzame maatregelen? Wij helpen je graag met het verduurzamen van jouw woning. Om hier achter te komen bieden wij persoonlijk advies, volledig passend bij jou situatie en portemonnee. Telefonisch, via videobellen in onze showrooms of bij jou thuis aan de keukentafel. Wil je een uitgebreid, persoonlijk adviesgesprek over verduurzaming van jouw woning? Dan kan je hieronder een afspraak maken met onze adviseur. En vraag direct een persoonlijk advies aan.
Adviesgesprek digitaal €99,-

Wil je liever advies op afstand? Onze adviseur laat je via beeldbellen graag de verschillende duurzame oplossingen in de showroom zien.

Maak een afspraak
Adviesgesprek showroom €125,-

Tijdens een persoonlijke adviesgesprek in onze showroom, loop je samen met onze adviseur je wensen voor jouw woning door.

Maak een afspraak
Woningopname aan huis €195,-

Tijdens een woningopname bekijkt onze adviseur de woning van top tot teen waarna aan de "keukentafel" de opties met je besproken worden.

Maak een afspraak

Je wilt je wooncomfort verbeteren, besparen op je energierekening of slim investeren in je woning. Wat zijn de juiste oplossingen en waar kan je het beste mee beginnen? Wij denken met je mee! Meer info over de WoonWijzer ServiceGarantie en in onze privacyverklaring leest je hoe wij in dit proces met jouw gegevens omgaan.
Inkoopactie Inkoop actie snel isoleren zonder gedoe

De WoonWijzerWinkel organiseert samen met gemeente Rotterdam een isolatie actie voor woningeigenaren in Pendrecht en Rozenburg. De hoge gasprijzen leiden tot extra drukte in de isolatiewereld. Hierdoor moeten geïnteresseerden vaak lang wachten voordat er een afspraak gemaakt kan worden. En dat is jammer, want daardoor kun je niet aan slag om je huis te isoleren.

Deze actie is geldig voor vloerisolatie, spouwmuurisolatie, dakisolatie en isolatieglas.


Bekijk hier de isolatieactie

Samenwerken met de grootste duurzaamheidswinkel van Nederland

Wij werken graag samen met fabrikanten, leveranciers, installateurs én aannemers, die duurzame oplossingen laten werken om tienduizenden woningen te verduurzamen. Ben je als bouw- en/of installatieprofessional werkzaam in de regio Rotterdam? Sluit je dan aan bij de WoonWijzerWinkel. WoonWijzerWinkel Rotterdam Als onafhankelijke partij ondersteunen we particulieren van A tot Z bij het verduurzamen van hun woning. Voor fabrikanten en leveranciers zijn we een inspirerende 2300m2 showroom van hun innovatieve oplossingen. Voor bouw- en/of installatieprofessionals brengen we vraag en aanbod bij elkaar. Doe met ons mee! En zet de (eerste) stap naar een duurzame toekomst. Het team van WoonWijzerWinkel staat voor je klaar.


Meld je hier aan!

scan banner2_Tekengebied 1

Doe de GRATIS woningscan

Gratis hulp en advies bij het verduurzamen van je huis


✔ We geven snel inzicht in wat realistisch is voor jouw huis

✔ We helpen bij het vinden van aannemers

✔ En vragen offertes voor je aan

✔ Met € 5.000,- WoonWijzerGarantie (Bekijk De 7 Zekerheden)


Doe hier de GRATIS woningscan!