fbpx

Altijd een oplossing om uw woning te verduurzamen

Om een keuze te maken uit de vele oplossingen kunt u deze uitgebreid in één van onze showroom bekijken. Er zijn tal van mogelijkheden om uw woning te verduurzamen en geld te besparen. Van eenvoudige verbeteringen tot technische installaties.

Voor iedere woning en budget zijn er oplossingen. Onze adviseurs vertellen u graag wat er in uw situatie mogelijk is en wat de kosten en opbrengsten zijn. Voor het beste advies verdiepen we ons graag in uw situatie en geven wij u advies op maat. 

 

Vraag direct vrijblijvende offertes aan Vraag direct persoonlijk advies aan

Hoofdlocatie Rotterdam

Met maar liefst 2.500 m2 is onze hoofdvestiging in Rotterdam veruit de grootste duurzaamheidswinkel van Nederland. Hier zijn bijna alle oplossingen voor energiebesparing en duurzaam wonen te zien. Van isolatie maatregelen tot warmtepompen, zonnepanelen, elektrische verwarming, ventilatie oplossingen, duurzame materialen etc.

Openingstijden

Ma - Vrij: 9.00 - 17.00 uur
Za: op themadagen van 9.00 tot 13.00 uur.

Kijk hier voor onze afwijkende openingstijden


Gratis parkeren!

Telefoonnummer: (010) 747 0147
E-mailadres: info@woonwijzerwinkel.nl

Limburg (Kerkrade)

In de nieuwe WoonWijzerWinkel Limburg kunt u zien én ervaren welke oplossingen er zijn op het gebied van duurzaam wonen. Er zijn diverse duurzame oplossingen te vinden; van eenvoudige verbeteringen tot technische installaties. Er zijn oplossingen beschikbaar voor iedere woning en voor ieder budget. Onze adviseurs staan hier voor u klaar.

Openingstijden

Di - Vrij | 11.00 - 17.00 uur
Za | 9.00 - 13.00 uur
Ma - Zo | gesloten

Kijk hier voor onze afwijkende openingstijden

Gratis parkeren!

Telefoonnummer: (045) 747 01 47
E-mailadres: limburg@woonwijzerwinkel.nl