LED-verlichting

LED-verlichting is niet alleen warm en sfeervol, maar ook uiterst energiezuinig en duurzaam. Een LED-lamp verbruikt maar liefst 90% minder energie dan een traditionele gloeilamp en 85% minder dan een halogeenlamp.

Bespaar Energie en Geld

Door uw huis efficiënt te verlichten met LED-lampen kunt u aanzienlijk besparen op uw energierekening. Bijna alle impact op het milieu door verlichting komt voort uit het energieverbruik, vooral bij gloei- en halogeenlampen. Daarom is het verstandig om deze te vervangen door energiezuinige LED-lampen, zelfs als de huidige lampen nog functioneren. De energie die nodig is om een LED-lamp te produceren, verdient u al binnen 300 branduren terug.

Lagere Energierekening, Hogere Efficiëntie

Het vervangen van gloei- en halogeenlampen door LED-verlichting is een slimme zet voor uw portemonnee en het milieu. Hoewel halogeenlampen al 30% zuiniger zijn dan gloeilampen, loont het om deze te vervangen door de nog efficiëntere LED-verlichting. Met spaarlampen en LED-lampen kunt u aanzienlijk besparen op uw energiekosten, waardoor uw investering zich snel terugverdient.

Bekijk ons ruime aanbod

LED-lampen nemen nog altijd toe in populariteit; inmiddels is het aanbod flink uitgebreid. Naast de traditionele LED-lampen zijn er ook slimme varianten beschikbaar, smart lampen die met een app te bedienen zijn. Deze smart lampen bieden niet alleen de mogelijkheid om de helderheid aan te passen, maar kunnen ook in alle kleuren worden ingesteld, waardoor je eenvoudig de sfeer in huis kunt veranderen. Of het nu gaat om functionele verlichting voor binnen- en buitengebruik, of om speciale smart lampen met uitgebreide instelmogelijkheden, er bestaan LED-lampen in vrijwel alle soorten, maten en tinten. Op onze WoonWijzerWebshop is een ruim aanbod te vinden van diverse soorten LED-lampen van Calex, Philips, Nedis en Woox.

Direct LED-lampen bestellen?

Alle LED-lampen bekijken

Tuinverlichting Nu in de Aanbieding: 25% Korting in Juli!

Maak je tuin klaar voor de zomer met onze sfeervolle en energiezuinige tuinverlichting! Alleen in de maand juli bieden wij 25% korting op ons complete assortiment tuinverlichting. Met deze aanbieding kun je je buitenruimte niet alleen gezelliger maken, maar ook zuinig verlichten.

Smart Verlichting Opties

Kies ook voor onze slimme tuinverlichting, waarmee je je tuin eenvoudig kunt bedienen via een app. Met deze smart verlichting kun je de verlichting aanpassen in alle kleuren van de regenboog en creëer je de perfecte sfeer voor elke gelegenheid. Profiteer nu van deze unieke kans om je tuin klaar te maken voor lange, warme zomeravonden. Gebruik de kortingscode TUIN25 bij je aankoop en geniet van de perfecte sfeer in je tuin!

Bekijk alle tuin artikelen

Assortiment LED-verlichting Calex

LED-lampen nemen nog altijd toe in populariteit inmiddels is het aanbod flink uitgebreid. LED verlichting is voor zowel binnen- en buitengebruik geen enkel probleem. Er bestaan LED-lampen in vrijwel alle soorten, maten en tinten. Op onze WoonWijzerWebshop is een ruim aanbod te vinden van diverse soorten LED-lampen van Calex.

Calex is een creatief merk met voor ieder wat wils. Of je nou op zoek bent naar decoratieve verlichting om je huis aan te kleden of juist op zoek bent naar slimme oplossingen in je huis. Calex led-lampen zijn energiezuinig en wie wil dat vandaag de dag niet? Naast dat de lampen 90% zuiniger is dan een gloeilamp en 85% zuiniger dan een halogeen lamp, zijn alle lampen dimbaar en sommige led-lampen aan te sluiten op de Smart App van Calex.

Bestel hier Calex LED-verlichting


Assortiment LED-verlichting Philips

Bij Philips creëren ze oplossingen, die mensen, data en technologie naadloos met elkaar verbinden. Zo ook de led-lampen van Philips.

Bestel hier Philips LED-verlichting


Assortiment LED-verlichting Nedis

Met een slimme lamp van Nedis SmartLife bedien je jouw verlichting met je telefoon, waar je ook bent. Download de app, verbind de lamp met jouw wifi netwerk, en klaar is kees. Nu kun je jouw lampen in- en uitschakelen, dimmen of zelfs de lichtkleur veranderen.

Bestel hier Nedis LED-verlichting


Assortiment LED-verlichting Woox

Woox is een merk dat smart home producten aanbiedt tegen een betaalbare prijs met als grootste doel je huis slimmer, energiezuiniger en veiliger te maken.

Bestel hier WOOX LED-verlichting


Zakelijke LED verlichting

Met het overstappen naar zakelijke LED verlichting kan je tot wel 90% aan energie besparen in vergelijking met gloeilampen en halogeenlampen. De aanschafprijs van LED-lampen is vaak al binnen enkele maanden terugverdiend door deze enorme besparing. Hiernaast hebben LED-lampen een veel langere levensduur dan halogeen- of gloeilampen.

Voor bedrijven is in de verlichting vaak nog een enorme slag te maken. In samenwerking met onze partner LedLampenKopen.nu kunnen wij een passend aanbod voor uw bedrijfsverlichting doen met installatie door onze eigen installateurs. Met hun ruime aanbod is er altijd een oplossing te vinden die het beste past bij uw situatie. Bent u geïnteresseerd in een offerte? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend voorstel.

Contact opnemenMeer informatie