LED-verlichting

LED-verlichting is warme en sfeervolle verlichting met een lange levensduur. Een LED-lamp is 90% zuiniger dan een gloeilamp en verbruikt 85% minder stroom dan een halogeenlamp.

U kunt flink energie besparen door uw huis efficiënt te verlichten. Bij gloeilampen komt bijna alle impact (99%) op het milieu door de elektriciteit die nodig is om lampen te laten branden. Daarom is het goed om alle gloeilampen en halogeenlampen te vervangen door LED-lampen, ook als ze het nog doen. De energie die het kost om een LED-lamp te produceren wint u binnen 300 branduren terug.

Lagere energierekening door zuinige lamp

Gloei- en halogeenlampen vervangen door LED-lampen is een slimme zet. Met spaarlampen en LED-lampen kunt u veel besparen op uw energiekosten. Hoewel halogeenlampen 30% zuiniger zijn dan gloeilampen, loont het om halogeenlampen te vervangen door LED-verlichting.

LED-lampen nemen nog altijd toe in populariteit inmiddels is het aanbod flink uitgebreid. LED verlichting is voor zowel binnen- en buitengebruik geen enkel probleem. Er bestaan LED-lampen in vrijwel alle soorten, maten en tinten. Op onze WoonWijzerWebshop is een ruim aanbod te vinden van diverse soorten LED-lampen van Calex, Philips, Nedis en Woox.

Direct LED-lampen bestellen?

Alle LED-lampen bekijken


Assortiment LED-verlichting Calex

LED-lampen nemen nog altijd toe in populariteit inmiddels is het aanbod flink uitgebreid. LED verlichting is voor zowel binnen- en buitengebruik geen enkel probleem. Er bestaan LED-lampen in vrijwel alle soorten, maten en tinten. Op onze WoonWijzerWebshop is een ruim aanbod te vinden van diverse soorten LED-lampen van Calex.

Calex is een creatief merk met voor ieder wat wils. Of je nou op zoek bent naar decoratieve verlichting om je huis aan te kleden of juist op zoek bent naar slimme oplossingen in je huis. Calex led-lampen zijn energiezuinig en wie wil dat vandaag de dag niet? Naast dat de lampen 90% zuiniger is dan een gloeilamp en 85% zuiniger dan een halogeen lamp, zijn alle lampen dimbaar en sommige led-lampen aan te sluiten op de Smart App van Calex.

Bestel hier Calex LED-verlichting


Assortiment LED-verlichting Philips

Bij Philips creëren ze oplossingen, die mensen, data en technologie naadloos met elkaar verbinden. Zo ook de led-lampen van Philips.

Bestel hier Philips LED-verlichting


Assortiment LED-verlichting Nedis

Met een slimme lamp van Nedis SmartLife bedien je jouw verlichting met je telefoon, waar je ook bent. Download de app, verbind de lamp met jouw wifi netwerk, en klaar is kees. Nu kun je jouw lampen in- en uitschakelen, dimmen of zelfs de lichtkleur veranderen.

Bestel hier Nedis LED-verlichting


Assortiment LED-verlichting Woox

Woox is een merk dat smart home producten aanbiedt tegen een betaalbare prijs met als grootste doel je huis slimmer, energiezuiniger en veiliger te maken.

Bestel hier WOOX LED-verlichting


Zakelijke LED verlichting

Met het overstappen naar zakelijke LED verlichting kan je tot wel 90% aan energie besparen in vergelijking met gloeilampen en halogeenlampen. De aanschafprijs van LED-lampen is vaak al binnen enkele maanden terugverdiend door deze enorme besparing. Hiernaast hebben LED-lampen een veel langere levensduur dan halogeen- of gloeilampen.

Voor bedrijven is in de verlichting vaak nog een enorme slag te maken. In samenwerking met onze partner LedLampenKopen.nu kunnen wij een passend aanbod voor uw bedrijfsverlichting doen met installatie door onze eigen installateurs. Met hun ruime aanbod is er altijd een oplossing te vinden die het beste past bij uw situatie. Bent u geïnteresseerd in een offerte? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend voorstel.

Contact opnemen