Themadagen WoonWijzerWinkel

 

 
 

 

Aankomende themadag: Aardgasvrij ready!


 

Op zaterdag 14 november is het tijd voor onze nieuwe themadag: Aardgasvrij ready. Tijdens deze themadag vertellen onze adviseurs u meer over onder andere isoleren, ventileren en afgiftesystemen. Hiermee is uw woning in de basis klaar voor een aardgasvrije toekomst. Wij focussen tijdens de themadag met name op de zogenoemde ‘no regret’ maatregelen. Dit zijn toekomstbestendige maatregelen, die u hoe dan ook voordeel opleveren, ongeacht van de wijze waarop uw woning in de toekomst aardgasvrij wordt gemaakt (warmtenet, warmtepomp, etc).

Kunt u er niet bij zijn? Schuif dan aan tijdens de webinar op dinsdag 17 november. Tijdens deze webinar worden dezelfde onderwerpen besproken als tijdens de themadag.

Inschrijven voor de themadag en de webinar kan via het formulier onderaan de pagina.

Kijk hier voor een overzicht van alle themadagen in 2020. 

Bekijk onze inkoopacties

Acties
 

 

Wat kunt u verwachten?

Om 9:00 uur staat de koffie en thee voor u klaar in onze duurzame showroom in Rotterdam. Vervolgens schuift u aan bij de presentaties over aardgasvrij ready wonen. Aansluitend kunt u een rondje lopen in onze showroom van 2500 m², waarin verschillende duurzame concepten en producten staan opgesteld.

Tijdens de themadag lanceren we twee inkoopacties, een voor ventilatiesystemen en een voor zonneboilers. Twee belangrijke middelen in de voorbereiding op aardgasvrij wonen. Houd woonwijzerwinkel.nl/acties in de gaten voor meer informatie over de inkoopacties.


 

 
 

 

 

Enthousiast geworden?

Aanmelden voor de themadag kunt u met onderstaand formulier.

Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor onafhankelijk advies over andere energiebesparende oplossingen. Wij bieden een compleet assortiment duurzame oplossingen, alles onder 1 dak. U bent van maandag tot en met vrijdag (van 9.00 tot 17.00 uur) van harte welkom voor een kopje koffie, aan de Directiekade 2 te Rotterdam!


Afmelden

Bent u verhinderd? Wilt u dit dan uiterlijk 24 uur van tevoren laten weten via themadag@woonwijzerwinkel.nl? Dit in verband met het maximaal aantal deelnemers die wij kunnen toelaten.

 

 

Inschrijven voor themadag (showroom) kan tot 13 november 12:00 uur

Inschrijven voor themadag (webinar) kan tot 16 november 16:00 uur


Uw gegevens
Ik schrijf mij graag in voor:

Themadag - showroom: Aardgasvrij ready (14 november)Themadag - webinar: Aardgasvrij ready (17 november)

Ik ga ermee akkoord dat ingevulde gegevens door de WoonWijzerWinkel worden verwerkt en opgeslagen.