Themadagen WoonWijzerWinkel

 

 

Gratis Themadagen

De WoonWijzerWinkel organiseert iedere maand een gratis themadag. De themadagen vinden één keer per maand plaats op zaterdagochtend en zoomen steeds in op een ander duurzaam thema. Er wordt ook altijd een inkoopactie gelanceerd, passend bij het thema van die maand. U kunt aanschuiven bij presentaties, vrijblijvende offertes aanvragen, een rondje lopen in de duurzame showroom, inschrijven voor de lopende acties of korte vragen stellen aan de aanwezige adviseurs.

De eerstvolgende themadag is: Uw dak is geld waard, op zaterdag 12 september.

Kijk hier voor een overzicht van alle themadagen in 2020.

De planning van de themadagen is onder voorbehoud i.v.m. de coronacrisis. Indien de aangekondigde themadagen niet door kunnen gaan, zullen wij u hier tijdig over informeren. Het kan ook voorkomen dat de fysieke themadag vervangen wordt door een Webinar, als het aantal aanmeldingen boven de RIVM richtlijnen uitkomt.

 

Programma

De themadag begint om 9:00 uur en duurt tot ongeveer 13:00 uur. U kunt luisteren naar pitches van aanbieders over hun duurzame oplossingen, korte vragen stellen aan de aanwezige adviseurs en een rondje lopen langs alle duurzame oplossingen in de showroom. 

 

 

Enthousiast geworden?

Aanmelden voor de themadag kan met het onderstaande formulier. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor onafhankelijk advies over andere energiebesparende oplossingen.

Wij bieden een compleet assortiment duurzame oplossingen, alles onder één dak. U bent van maandag tot en met vrijdag (van 9.00 tot 17.00 uur) van harte welkom voor een kopje koffie, aan de Directiekade 2 te Rotterdam!

 

Uw gegevensIk ga ermee akkoord dat ingevulde gegevens door de WoonWijzerWinkel worden verwerkt en opgeslagen.