Themadagen WoonWijzerWinkel

 

 

Themadagen WoonWijzerWinkel

In onze showroom van 2500m² organiseren wij regelmatig themadagen over een specifiek duurzaamheidsthema. Op de themadagen verwelkomen wij u zaterdagochtend om 09:00 uur met een kopje koffie, waarna u tot 13:00 uur kunt aansluiten bij diverse presentaties, een rondje kunt lopen door onze showroom met diverse duurzaamheidsoplossingen, of uw vragen kunt stellen aan onze adviseurs.


 

Programma

U bent vanaf 9.00 uur van harte welkom in onze showroom van ruim 2500m² in Rotterdam. Vervolgens zijn er meerdere presentaties die ingaan op het onderwerp van de desbetreffende themadag.

 
Vanaf 09:00 uur
09:30 - 11:00 uur
11:00 - 13:00 uur
Inloop met koffie en thee.
Presentaties: exacte programma volgt nog.
Ruimte om in de hal te kijken en korte vragen te stellen.

 

 

Enthousiast geworden?

Aanmelden voor de eerstvolgende themadag kan met het onderstaande formulier. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor onafhankelijk advies over andere energiebesparende oplossingen.

Wij bieden een compleet assortiment duurzame oplossingen, alles onder 1 dak. U bent van maandag tot en met vrijdag (van 9.00 tot 17.00 uur) van harte welkom voor een kopje koffie, aan de Directiekade 2 te Rotterdam! Bent u op zoek naar een inschrijfformulier voor de themadagen in Genemuiden? Klik hier.
 

Aankomende themadagen

Uw gegevens


Themadagen

Zaterdag 9 november - Isoleren en ventilerenZaterdag 14 december - Innovatiemarkt

Ik ga ermee akkoord dat ingevulde gegevens door de WoonWijzerWinkel worden verwerkt en opgeslagen.