fbpx

Themadagen WoonWijzerWinkel

 

 

Aankomende webinar: Uw dak is geld waard - 23 maart


Op dinsdag 23 maart organiseren we de webinar: Uw dak is geld waard. Van 19:00-20:00 uur vertelt een adviseur u meer over onder andere zonnepanelen, een zonneboiler en een groen dak.et een zonneboiler zorgen de collectoren op uw dak voor de verwarming van het water in uw radiatoren. Als u een cv-ketel heeft, verbruikt u daardoor minder gas en bespaart u geld. Met zonnepanelen bespaart u op uw elektriciteitskosten, omdat de panelen de stroom voor uw woning opwekken. En een groen dak helpt om de woning te isoleren, maar verlengt ook de levensduur van uw dak.


Kortingsactie

Profiteer nu van een aantrekkelijke korting op een hybride warmtepomp. Bekijk hier de actie voor een hybride warmtepomp.Na de webinar 'Uw dak is geld waard' op 23 maart lanceren we ook een kortingsactie voor zonnepanelen. Houd de actiepagina in de gaten om gebruik te maken van deze actie.


Bekijk alle kortingsacties
 
 

 
 

 

 

Wat kunt u verwachten tijdens de webinar?

Neem op 23 maart vanaf 18:30 uur plaats achter de computer met een lekker kopje koffie of thee. Om 19:00 uur start de presentatie. De link om in te loggen ontvangt u uiterlijk 24 uur van te voren. Aan het einde van de presentatie is de gelegenheid om vragen over uw specifieke woonsituaties te stellen aan de adviseur.

 

 

 

 

Inschrijven voor de webinar 'Uw dak is geld waard' op 23 maart kan tot maandag 22 maart 16:00 uur


Uw gegevens
Ik schrijf mij graag in voor:

Webinar: Uw dak is geld waard (23 maart)

Ik ga ermee akkoord dat ingevulde gegevens door de WoonWijzerWinkel worden verwerkt en opgeslagen.