Themadagen WoonWijzerWinkel

 

 

Gratis Themadag: Gasloos wonen

Het gebruik van aardgas is een veelbesproken onderwerp, zowel in politiek Den Haag als in onze huiskamers en in de media. We kunnen er niet omheen; het aardgasverbruik moet drastisch omlaag. Maar hoe pakken we dat aan? Op de gratis themadag van de WoonWijzerWinkel leggen wij u dit stap voor stap uit.

Tijdens deze themadag vertellen onze adviseurs u meer over de stappen richting gasloos wonen. Wij bespreken niet alleen volledig aardgasvrij wonen, maar ook de voorbereidende stappen, die u nu al kunt zetten. Zo gaat u goed voorbereid de toekomst tegemoet!


Kijk hier voor een overzicht van alle themadagen in 2020.


 

Wat kunt u verwachten?

Vanaf 9:00 uur verwelkomen wij u in onze duurzame showroom op Heijplaat met een kopje koffie of thee. Vervolgens kunt u aanschuiven bij presentaties over gasloos wonen. Aansluitend kunt u een rondje lopen in onze showroom van 2500 m², waarin verschillende duurzame concepten en producten staan opgesteld. Wij lanceren ook een inkoopactie, waar u meteen een vrijblijvende offerte voor kunt opvragen.


 

 
 

 
 

 

Enthousiast geworden?


Aanmelden voor de themadag kan met het onderstaande formulier. Wij willen u vragen om per persoon het aanmeldingsformulier in te vullen. Ook al behoort u tot hetzelfde huishouden of bent u werkzaam bij dezelfde organisatie. Dit vragen wij i.v.m. het maximaal aantal personen die deel kunnen nemen aan de Themadag.

Afmelden


Bent u verhinderd? Geef dat dan alstublieft aan ons door via themadag@woonwijzerwinkel.nl.
Wij bieden een compleet assortiment duurzame oplossingen, alles onder één dak. U bent van maandag tot en met vrijdag (van 9.00 tot 17.00 uur) van harte welkom voor een kopje koffie, aan de Directiekade 2 te Rotterdam!
 

 

Uw gegevens
Ik schrijf mij graag in voor:

Themadag - Showroom: Gasloos wonen (10 oktober)Themadag - Webinar: Gasloos wonen (13 oktober)

Ik ga ermee akkoord dat ingevulde gegevens door de WoonWijzerWinkel worden verwerkt en opgeslagen.