Themadagen WoonWijzerWinkel

 

 

Gratis themadag: Uw dak is geld waard!

Zet uw dakoppervlak om in geld! Daken zijn een uitstekende mogelijkheid om energie op te wekken. De installaties liggen niet in de weg en het dak is een ideale locatie om zonnestralen op te vangen. Zonneboilers, zonnepanelen, groene daken, wij vertellen u er alles over op zaterdag 14 maart.

Wat kunt u verwachten?
Vanaf 9:00 uur verwelkomen wij u in onze duurzame showroom op Heijplaat met een kopje koffie of thee. Vervolgens kunt u aanschuiven bij presentaties over zonnepanelen, zonneboilers en groene daken. Aansluitend kunt u een rondje lopen in onze showroom van 2500 m², waarin verschillende duurzame concepten en producten staan opgesteld. Wij lanceren ook een inkoopactie zonnepanelen, waar u meteen een vrijblijvende offerte voor kunt opvragen.

Kijk hier voor een overzicht van alle themadagen in 2020.


 

Programma

De themadag begint om 9:00 uur en duurt tot ongeveer 13:00 uur. U kunt luisteren naar pitches van aanbieders over hun duurzame oplossingen, korte vragen stellen aan de aanwezige adviseurs en een rondje lopen langs alle duurzame oplossingen in de showroom. 

 

 

Enthousiast geworden?

Aanmelden voor de eerstvolgende themadagen kan met het onderstaande formulier. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor onafhankelijk advies over andere energiebesparende oplossingen.

Wij bieden een compleet assortiment duurzame oplossingen, alles onder één dak. U bent van maandag tot en met vrijdag (van 9.00 tot 17.00 uur) van harte welkom voor een kopje koffie, aan de Directiekade 2 te Rotterdam!

 

Uw gegevens


Aankomende themadagen

Zaterdag 14 maart - Uw dak is geld waardZaterdag 4 april - VvE dagZaterdag 9 mei - Iedereen doet wat

Ik ga ermee akkoord dat ingevulde gegevens door de WoonWijzerWinkel worden verwerkt en opgeslagen.