Themadagen WoonWijzerWinkel

Het wordt steeds minder aantrekkelijk om spaargeld op een spaarrekening te zetten. Rentes zijn laag waardoor het nagenoeg niets oplevert. Steeds meer mensen kiezen er daarom voor om hun spaargeld te investeren in hun woning. Dat is verstandig omdat we in de toekomst van het  aardgas als energiebron af willen. En het is slim omdat een investering -in bijvoorbeeld spouwisolatie of zonnepanelen- wel een goed rendement oplevert. Daarnaast wordt het wooncomfort verbeterd én ook nog eens de woningwaarde verhoogd.

Kom zaterdag 20 oktober 2018 naar de themadag Nul-op-de-meter!

Een energieverbruik van 0! Dat klinkt iedere woningeigenaar als muziek in de oren. Maar wat komt daar allemaal bij kijken? Tijdens onze themadag leggen wij u uit wat Nul op de Meter wonen inhoudt, wat er voor nodig is en welke mogelijkheden u heeft om het te bewerkstelligen. Zien wij u zaterdag 20 oktober bij de WoonWijzerWinkel?

Wat kunt u verwachten?

Vanaf 9.00 uur verwelkomen wij u met een kopje koffie of thee. Vervolgens kunt u aanschuiven bij presentaties over isoleren en ventileren. Natuurlijk staan wij ook klaar om uw vragen te beantwoorden. Er is vrije inloop, waardoor u zelf kunt kiezen aan welke presentaties u wilt deelnemen. U kunt natuurlijk ook een rondje lopen in onze showroom van 2500m², waarin allerlei duurzame concepten en producten staan opgesteld. Deze dag kunt u zich ook inschrijven voor aantrekkelijke acties.

Programma:

9:00 – 9:30 – Inloop met koffie en thee
9:30 – 10:30 – Presentatie Nul-op-de-meter: Wat betekend dat? En wat zijn de financiële mogelijkheden?
10:30 – 11:30 – Presentatie Nul-op-de-meter: Wat is er technisch voor nodig? En wat levert het op?
11:30 – 13:00 – Vrij rondlopen om maatregelen te bekijken en uw vragen te stellen.

 WoonWijzerWinkel

De WoonWijzerWinkel is het officiële energieloket van uw gemeente. De WoonWijzerWinkel is onafhankelijk, waardoor u kunt vertrouwen op het betrouwbare, objectieve advies over isoleren, ventileren en andere energiebesparende maatregelen!

Agenda themadagen najaar 2018

 • Zaterdag 20 oktober: Nul-op-de-meter wonen
  • Combinatie van alle maatregelen om nul-op-de-meter woning te worden
  • financiering en totaalaanpak
 • Zaterdag  10 november: Isoleren & ventileren
  • alles over vloer-, dak- en gevelisolatie
  • bij isoleren hoort ventileren, alles over goede ventilatie
 • Zaterdag 8 december: Innovatiemarkt
  • Ontdek kleine en grote innovaties
  • Presentatie pitches door aanbieders.

Aanmelden voor komende themadag(en):

Enthousiast geworden? Aanmelden voor deze themadag kunt u met onderstaand formulier.

Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor onafhankelijk advies over andere energiebesparende oplossingen. Wij bieden een compleet assortiment duurzame oplossingen, alles onder 1 dak.  U bent van maandag tot en met vrijdag (van 9.00 tot 17.00 uur) van harte welkom voor een kopje koffie, aan de Directiekade 2 te Rotterdam! Kijk hier voor de advies opties.


Uw gegevens


Themadagen

Zaterdag 20 oktober - Nul-op-de-meter wonenZaterdag 10 november - Isoleren & ventilerenZaterdag 8 december - Innovatiemarkt

Ik ga ermee akkoord dat ingevulde gegevens door de WoonWijzerWinkel worden verwerkt en opgeslagen.