Themadagen WoonWijzerWinkel

 

 

Gratis themadag: Hybride systemen

Nederland heeft als doel om een CO2 arme samenleving te hebben in 2050. Aardgasvrij wonen is hier een belangrijk onderdeel van. Kunt of wilt u nog niet volledig van het gas af? Dan zijn er nog voldoende opties waarmee u zich wel kunt voorbereiden op de toekomst. Op zaterdag 11 januari vertellen wij u hier mee over, tijdens de gratis themadag Hybride systemen.

Hybride systemen werken samen met uw bestaande gasketel en ondersteunen deze, zodat u minder aardgas verbruikt. In een presentatie vertellen wij u meer over de verschillende hybride oplossingen, zoals: hybride warmtepompen, warmtepompboilers en zonneboilers. Vanaf 9:00 uur verwelkomen wij u met een kopje koffie of thee, waarna u kunt aanschuiven bij de presentaties. Tot 13:00 uur kunt u de verschillende duurzame oplossingen in onze showroom bekijken en korte vragen stellen aan de aanwezige adviseurs.

Kijk hier voor een overzicht van alle themadagen in 2020.


Inkoopactie

Zoals u van ons gewend bent, lanceren wij op de themadag weer een inkoopactie die van toepassing is op het thema. Samen met onze partner Vaillant, bieden wij u de warmtepompboiler aroStor aan.


 

Programma

De themadag begint om 9:00 uur en duurt tot ongeveer 13:00 uur. U kunt luisteren naar pitches van aanbieders over hun duurzame oplossingen, korte vragen stellen aan de aanwezige adviseurs en een rondje lopen langs alle duurzame oplossingen in de showroom. 

 

 

Enthousiast geworden?

Aanmelden voor de eerstvolgende themadagen kan met het onderstaande formulier. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor onafhankelijk advies over andere energiebesparende oplossingen.

Wij bieden een compleet assortiment duurzame oplossingen, alles onder één dak. U bent van maandag tot en met vrijdag (van 9.00 tot 17.00 uur) van harte welkom voor een kopje koffie, aan de Directiekade 2 te Rotterdam!

 

Uw gegevens


Aankomende themadagen

Zaterdag 11 januari - Hybride systemenZaterdag 8 februari - Aardgasvrij readyZaterdag 14 maart - Uw dak is geld waard

Ik ga ermee akkoord dat ingevulde gegevens door de WoonWijzerWinkel worden verwerkt en opgeslagen.