Themadagen WoonWijzerWinkel

 

 

In verband met het Coronavirus organiseren wij tot 1 juni geen themadagen.

Gratis Themadagen

De WoonWijzerWinkel organiseert iedere maand een gratis themadag. De themadagen vinden één keer per maand plaats op zaterdagochtend en zoomen steeds in op een ander duurzaam thema. Er wordt ook altijd een inkoopactie gelanceerd, passend bij het thema van die maand. U kunt aanschuiven bij presentaties, vrijblijvende offertes aanvragen, een rondje lopen in de duurzame showroom, inschrijven voor de lopende acties of korte vragen stellen aan de aanwezige adviseurs.

De eerstvolgende themadag is: Nieuwbouw, op zaterdag 13 juni*.
*Deze datum is onder voorbehoud vanwege het Coronavirus

Kijk hier voor een overzicht van alle themadagen in 2020.


 

Programma

De themadag begint om 9:00 uur en duurt tot ongeveer 13:00 uur. U kunt luisteren naar pitches van aanbieders over hun duurzame oplossingen, korte vragen stellen aan de aanwezige adviseurs en een rondje lopen langs alle duurzame oplossingen in de showroom. 

 

 

Enthousiast geworden?

Aanmelden voor de eerstvolgende themadagen kan met het onderstaande formulier. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor onafhankelijk advies over andere energiebesparende oplossingen.

Wij bieden een compleet assortiment duurzame oplossingen, alles onder één dak. U bent van maandag tot en met vrijdag (van 9.00 tot 17.00 uur) van harte welkom voor een kopje koffie, aan de Directiekade 2 te Rotterdam!

 

Uw gegevens


Aankomende themadagen

Zaterdag 13 juni - NieuwbouwZaterdag 12 september - Uw dak is geld waardZaterdag 10 oktober - Gasloos wonen

Ik ga ermee akkoord dat ingevulde gegevens door de WoonWijzerWinkel worden verwerkt en opgeslagen.