18 november – Themadag: isoleren

Minder geld- en energieverspilling, meer woongenot en gezond wonen zijn uitstekende argumenten om woningisolatie te overwegen. Of u nu gaat verbouwen, langer in de woning wilt blijven wonen of de waarde van uw woning wilt verhogen. 

Isoleren kan op verschillende manieren en is vaak gemakkelijk uitvoerbaar. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden op het gebied van isolatie en wilt u hier uitgebreid over geïnformeerd worden? Zaterdag 18 november staat bij de WoonWijzerWinkel in het teken van isoleren.

Wat kunt u verwachten?

Onze onafhankelijke adviseurs presenteren u de laatste innovaties op het gebied van isoleren en geven u, aan de hand van uw persoonlijke situatie voor uw woning (of woning van uw Vereniging van Eigenaren) advies over de diverse mogelijkheden voor vloer-, gevel- of dakisolatieWoonWijzerWinkel heeft ruim 30 isolatie-oplossingen onder één dak die allemaal in de winkel  te zien zijn. Als het nodig is om eerst in uw woning te kijken, kunt u een afspraak maken met een van onze adviseur bij u thuis. Na deze themadag bent u volledig op de hoogte van het aanbod op het gebied isolatie en wat het u kan opleveren.

Isoleren? Zo gedaan!

Programma:

09.30 – 10.00 uur Introductie: alles wat u moet weten over isoleren.
10.00 – 10.30 uur Presentatie: vloerisolatie
10.30 – 11.00 uur Presentatie: gevelisolatie
11.00 – 11.30 uur Presentatie: dakisolatie
11.30 – 13.00 uur Oplossingen bekijken in de hal en mogelijkheid tot stellen van vragen en/of hulp bij offerteaanvraag.

Deze dag heeft een vrije inloop. U bent vrij om te kiezen aan welke presentatie(s) u wilt deelnemen.


Aanmeldformulier

U bent van harte welkom om u aan te melden via onderstaand formulier:


Uw gegevens

Themadagen

Ik meld mij graag aan voor de volgende themadag(en):