Themadagen WoonWijzerWinkel

 

 

Maak kennis met duurzame oplossingen op de innovatiemarkt!


Op de laatste WoonWijzerWinkel themadag van 2019, maakt u kennis met de laatste innovaties op duurzaamheidsgebied. Koplopers uit de markt presenteren tijdens de themadag hun innovatieve producten. Laat u op 14 december informeren en inspireren bij de WoonWijzerWinkel!

Tijdens de themadag zijn de nieuwste oplossingen in de showroom van 2500m² te bewonderen. Van waterbesparing tot zonnepanelen, u ziet hier alles voorbij komen. Dus bent u geïnteresseerd in duurzaamheid en wilt u uw energieverbruik omlaag brengen? Schrijf dan nu in voor de innovatiemarkt op zaterdag 14 december.

Inkoopactie

Op de themadag lanceren wij ook weer een nieuwe inkoopactie, dit keer een inkoopactie voor duurzame verf. Wilt u op de hoogte gehouden worden van de inkoopactie? Geef dan uw interesse aan via woonwijzerwinkel.nl/inkoopverf. U ontvangt dan na de themadag een mail met de exacte inhoud van de actie.

 

Programma

De themadag begint om 9:00 uur en duurt tot ongeveer 13:00 uur. U kunt luisteren naar pitches van aanbieders over hun duurzame oplossingen, korte vragen stellen aan de aanwezige adviseurs en een rondje lopen langs alle duurzame oplossingen in de showroom.


 
Vanaf 09:00 uur
09:30 - 11:15 uur
11:15 - 13:00 uur
Inloop met koffie en thee.
Algemene presentatie (door de WoonWijzerWinkel)
Ruimte om in de hal te kijken en korte vragen te stellen.

 

 

Enthousiast geworden?

Aanmelden voor de eerstvolgende themadag kan met het onderstaande formulier. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor onafhankelijk advies over andere energiebesparende oplossingen.

Wij bieden een compleet assortiment duurzame oplossingen, alles onder één dak. U bent van maandag tot en met vrijdag (van 9.00 tot 17.00 uur) van harte welkom voor een kopje koffie, aan de Directiekade 2 te Rotterdam!

 

Uw gegevens


Aankomende themadagen

Zaterdag 14 december - Innovatiemarkt

Ik ga ermee akkoord dat ingevulde gegevens door de WoonWijzerWinkel worden verwerkt en opgeslagen.