WoonWijzerWinkel Limburg is op zoek naar (lokale) partijen

De WoonWijzerWinkel helpt bewoners onafhankelijk en deskundig bij het verduurzamen van hun woning. Dit kunnen we uiteraard niet zonder installateurs, producenten en leveranciers. Onze doelstelling is om duizenden woningen te verduurzamen per jaar. Dankzij onze samenwerking met vele gemeenten in Limburg en onze aandeelhouders de zeven Parkstad gemeenten, bereiken we honderden potentiële klanten in uw omgeving.

In de WoonWijzerWinkel kunnen bewoners, huiseigenaren, woningcoörperaties, MKB-ers en maatschappelijk vastgoedeigenaren terecht om de mogelijkheden van het verduurzamen van woning en/of bedrijfspand te ontdekken. Deze worden door onze adviseurs onafhankelijk van informatie voorzien en vrijblijvend gekoppeld aan gekwalificeerde uitvoerende bedrijven die passen bij de vraag. WoonWijzerWinkel is hiermee een open marktplaats, waar vraag aan aanbod in de energietransitie aan elkaar gekoppeld worden.


Deelname

We staan altijd open voor het aansluiten van nieuwe kwaliteitsvolle installateurs en aannemers die werkzaam zijn in de verduurzaming in de regio Limburg. Mocht u interesse hebben, kunt u dat via onderstaande button laten weten.

Inschrijven als deelnemer WWWL


Indien u wordt toegelaten tot het netwerk van de WoonWijzerWinkel, wordt uw bedrijf opgenomen in de lijst van leveranciers van de WoonWijzerWinkel, hetgeen u onderscheidt van andere bedrijven en uw bedrijf en werkzaamheden in een duurzame spotlight zet. Wij zorgen dan voor de koppeling met concrete leads.

Onze andere showrooms: