fbpx

WoonWijzerWinkel Limburg is op zoek naar (lokale) partijen

De WoonWijzerWinkel helpt bewoners bij het verduurzamen van hun woning. Dit kunnen we uiteraard niet zonder installateurs, producenten en leveranciers. Onze doelstelling is om duizenden woningen te verduurzamen. Dankzij onze samenwerking met de zeven parkstadgemeenten, bereiken we honderden potentiële klanten in uw omgeving.

In de WoonWijzerWinkel kunnen bewoners, huiseigenaren, woningcoörperaties, etc. terecht om de mogelijkheden van het verduurzamen van de woning te ontdekken. Deze worden door onze adviseurs onafhankelijk van informatie voorzien en gekoppeld aan bedrijven die passen bij de vraag. WoonWijzerWinkel is hiermee een open marktplaats, waar vraag aan aanbod aan elkaar gekoppeld worden.


Deelname

Momenteel zijn we bezig met een inventarisatie van de geïnteresseerden. Mocht je interesse hebben kun je dat via dit formulier laten weten.


Indien u wordt toegelaten tot het netwerk van de WoonWijzerWinkel, wordt uw bedrijf opgenomen in de lijst van leveranciers van de WoonWijzerWinkel, hetgeen u onderscheidt van andere bedrijven en uw bedrijf en werkzaamheden in een duurzame spotlight zet. Wij zorgen dan voor de koppeling met concrete leads.

Onze andere showrooms: