Gemeente Simpelveld


Welkom op de WoonWijzerWinkel gemeentepagina voor Simpelveld. De WoonWijzerWinkel Limburg is het officiële Energieloket voor de Parkstad gemeenten. Wij adviseren onafhankelijk, waardoor je kunt vertrouwen op betrouwbaar, objectief advies over het verduurzamen van jouw woning. Lees hieronder meer over de acties binnen jouw gemeente, op het gebied van duurzaamheid.


Waarschijnlijk heb je er al over gehoord: Nederland wil in 2050 aardgasvrij zijn. Dit betekent dat we overstappen op andere, schonere alternatieven voor het verwarmen van onze gebouwen én voor koken en warm water. Niet gelijk vandaag of morgen, maar wel in de komende jaren tot aan 2050.
Samen dragen we bij aan een duurzaam Nederland. Dat betekent dat we de uitstoot van fossiele brandstoffen en schadelijke broeikasgassen voorkomen. Ben je van plan om je huis te verduurzamen? Bij de WoonWijzerWinkel ben je aan het juiste adres. Wij adviseren onafhankelijke en werken alleen met experts op het gebied van duurzame oplossingen.

scan nog achtergr

Doe de GRATIS woningscan

Gratis hulp en advies bij het verduurzamen van je huis


✔ We geven snel inzicht in wat realistisch is voor jouw huis

✔ We helpen bij het vinden van aannemers

✔ En vragen wij offertes voor je aan

✔ Met € 5.000,- WoonWijzerGarantie (Bekijk De 7 Zekerheden)


Doe hier de GRATIS woningscan!


Adviesgesprek Limburg

Onafhankelijk en deskundig advies!

Je kan in onze WoonWijzerWebshop altijd een betaald adviesgesprek op een dag en tijdstip naar wens plannen in ons advies- en demonstratiecentrum te Kerkrade. Zo krijg je voor een klein bedrag 100% onafhankelijk en deskundig inzicht in de mogelijkheden die er zijn om te besparen op jouw energiegebruik en toekomstige woonwensen in jouw woning, bedrijf of VvE.

Adviesgesprek (Limburg)

De WoonWijzerWinkel Limburg is het officiële Energieloket voor de Parkstad gemeenten.


De WoonWijzerWinkel Limburg adviseert onafhankelijk, waardoor je kunt vertrouwen op betrouwbaar, objectief advies over het verduurzamen van jouw woning. Wij verwelkomen je graag met een kopje koffie in onze showroom en adviescentrum waar álle duurzame oplossingen te zien zijn, van eenvoudige verbeteringen tot alle technische installaties zoals warmtepompen, zonnepanelen en airco's om elektrisch te verwarmen. Er zijn oplossingen beschikbaar voor iedere woning en voor ieder budget. Wil je gericht advies over jouw woning, dan kan je een afspraak maken met één van onze adviseurs.

Ben je voldoende geïnformeerd en wil je stappen ondernemen? Dan kunnen wij een vrijblijvende offerte voor je aanvragen. Wij werken samen met diverse gerenommeerde bedrijven in jouw regio, die een vrijblijvende offerte aan je kunnen uitbrengen. Wij zijn in dit offerteproces jouw bemiddelaar en kijken altijd naar de beste prijs/kwaliteit verhouding; verduurzamen zonder zorgen dus!


Openingstijden WoonWijzerWinkel Limburg

Zo - Ma | gesloten
Di - Vrij | 11:00 - 17:00 uur

Za | 9:00 - 13:00 uur
Het adres: Roda JC Ring 61 unit I 6466 NH Kerkrade
Telefoonnummer: 045 7470051 of mail naar: [email protected]
google maps in iframe

Subsidie of regeling voor financiering


Wil je subsidie of een regeling voor financiering? Bekijk dan meteen de meest relevante subsidies en regelingen voor financiering binnen jouw gemeente! Samen dragen we bij aan een duurzaam Nederland. Dit gaat natuurlijk stap voor stap. Hieronder vind je een aantal financiële hulpmiddelen om zelf te starten met het verduurzamen van jouw huis.


Persoonlijke Stimuleringslening Duurzaam Thuis Hypothecaire Stimuleringslening Duurzaam Thuis Verzilverlening Duurzaam Thuis Zakelijke Stimuleringslening Duurzaam Thuis BNG Duurzaamheidslening Zakelijk Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) Subsidiehulp van de WoonWijzerWInkel

Aan de slag? Wij helpen je graag op weg!

Hoe kan je thuis geld en energie besparen? Met welke maatregelen begin je en hoe weet je welke maatregelen voor jou het beste zijn? Welke subsidies zijn er? En waar vind ik een betrouwbaar bedrijf voor het uitvoeren van deze duurzame maatregelen? Wij helpen je graag met het verduurzamen van jouw woning. Om hier achter te komen bieden wij persoonlijk advies, volledig passend bij jou situatie en portemonnee. Telefonisch, via videobellen in onze showrooms of bij jou thuis aan de keukentafel. Wil je een uitgebreid, persoonlijk adviesgesprek over verduurzaming van jouw woning? Dan kan je hieronder een afspraak maken met onze adviseur. En vraag direct een persoonlijk advies aan.
Adviesgesprek digitaal €89,-

Wil je liever advies op afstand? Onze adviseur laat je via beeldbellen graag de verschillende duurzame oplossingen in de showroom zien.

Maak een afspraak
Adviesgesprek showroom €89,-

Tijdens een persoonlijke adviesgesprek in onze showroom, loop je samen met onze adviseur je wensen voor jouw woning door.

Maak een afspraak
Woningopname aan huis €249,-

Tijdens een woningopname bekijkt onze adviseur de woning van top tot teen waarna aan de "keukentafel" de opties met je besproken worden.

Maak een afspraak