Grootste assortiment van Nederland

Zowel online als in de showroom in Rotterdam vindt u alle duurzame oplossingen voor isoleren, ventileren, zonnepanelen, warmtepompen, zonneboilers, duurzame materialen, financiering, subsidie, etc. onder 1 dak. De grootste winkel voor duurzaam wonen in Nederland!

Persoonlijk Advies

Wij geven u graag deskundig, eerlijk en persoonlijk advies dat past bij uw woning, situatie en budget. Hierbij bent u verzekerd van de beste oplossing, want onze adviseurs weten waar ze over praten. Advies kan per telefoon, mail of een bezoek aan de winkel of bij u thuis, wat het beste bij u past.

100% onafhankelijk

Wij zijn hét officiële energieloket voor 24 gemeenten in de regio Rijnmond en Haaglanden en hebben als taak om zo goed mogelijk onafhankelijk advies te geven. Wij niet gebonden aan externe partijen. Bedrijven kunnen geen hogere plek bij WoonWijzerWinkel krijgen door meer te betalen.

Unieke Offerte service

Bij WoonWijzerWinkel profiteert u niet alleen van sterke aanbiedingen en acties, maar ook van onze uitgebreide offerte service. Via WoonWijzerWinkel vindt u altijd een betrouwbare vakspecialist en bent u verzekerd van een goede uitvoering. Dat maakt offerte aanvragen transparant en gemakkelijk!

Gegarandeerde kwaliteit

We werken samen met ruim 150 gerenommeerde leveranciers, aannemers en installateurs waarmee we garantie en inkoopafspraken maken. Producten die niet aan onze kwaliteitsnormen voldoen verkopen we niet. En van aannemers en installateurs verlangen wij de hoogste kwaliteit en garantie.

U betaalt nooit te veel

Dagelijks vragen wij tientallen offertes aan; waarmee we de beste kwaliteit voor de scherpte prijs filteren. Wij kopen veelal collectief in en ontvangen voor een aanvraag een kleine vergoeding van de vakspecialist, die hij anders zelf aan marketing zou uitgeven. Daarom betaalt u bij ons nooit teveel!

Eenvoud en transparantie

Transparantie staat bij ons voorop: als u vragen heeft over ons advies of over WoonWijzerWinkel, dan beantwoorden wij deze persoonlijk: ons team staat voor u klaar. Of maak een afspraak om kennis te maken met ons aanbod via onze contactpagina.

13 enthousiaste medewerkers

WoonWijzerWinkel werkt aan een duurzame toekomst; het is onze ambitie is om leidend te zijn in koppeling van vraag & aanbod op het gebied van verduurzaming van vastgoed in Nederland. Voor particulier woningeigenaren doen we dat door er voor te zorgen dat wij u als onafhankelijke partij van A-Z te ondersteunen bij het verduurzamen van de woning: van oriëntatie tot actie en evaluatie. Het gemak van de digitale en fysieke WoonWijzerWinkel, waar elke oplossing te vinden is, speelt daarbij een belangrijke rol.

Maurice van der Meer

Directeur


Carmela Wapenaar

Front Office


Annette van der Meer

Facility Manager


Bonita Lindhout

Coördinator wijkacties


Cindy Antonius

Event manager


Danny Hogenboom

Backoffice


Jennifer Bree

Communicatie manager


Jennifer Kerkhof

Vormgeving & communicatie


Mesdita Seji

Adviseur VvE's


Sten Polman

Adviseur buitendienst


Maurits van der Kloes

Adviseur


Daniël Kool

Adviseur buitendienst


Richard Haag

Adviseur buitendienst