fbpx
 
WoonWijzerWinkel werkt aan een duurzame toekomst. Voor u doen we dat door er voor te zorgen dat wij u als onafhankelijke partij van A-Z te ondersteunen bij het verduurzamen van de woning: van oriëntatie, keuze oplossing tot offerte en uitvoering. Het gemak van onze showroom, webshop en website, waar elke oplossing te vinden is, speelt daarbij een belangrijke rol.

cass=
 • Grootste assortiment van Nederland
  Zowel online als in de showroom in Rotterdam vindt u alle duurzame oplossingen voor isoleren, ventileren, zonnepanelen, warmtepompen, zonneboilers, duurzame materialen, financiering, subsidie, etc. onder 1 dak. De grootste winkel voor duurzaam wonen in Nederland!
 • Persoonlijk Advies
  Wij geven u graag deskundig, eerlijk en persoonlijk advies dat past bij uw woning, situatie en budget. Hierbij bent u verzekerd van de beste oplossing, want onze adviseurs weten waar ze over praten. Advies kan per telefoon, mail of een bezoek aan de winkel of bij u thuis, wat het beste bij u past.
 • 100% onafhankelijk
  Wij zijn hét officiële energieloket voor 24 gemeenten in de regio Rijnmond en Haaglanden en hebben als taak om zo goed mogelijk onafhankelijk advies te geven. Wij niet gebonden aan externe partijen. Bedrijven kunnen geen hogere plek bij WoonWijzerWinkel krijgen door meer te betalen.
 • Unieke Offerte service
  Bij WoonWijzerWinkel profiteert u niet alleen van sterke aanbiedingen en acties, maar ook van onze uitgebreide offerte service. Via WoonWijzerWinkel vindt u altijd een betrouwbare vakspecialist en bent u verzekerd van een goede uitvoering. Dat maakt offerte aanvragen transparant en gemakkelijk!
 • Gegarandeerde kwaliteit
  We werken samen met ruim 150 gerenommeerde leveranciers, aannemers  en installateurs waarmee we garantie en inkoopafspraken maken. Producten die niet aan onze kwaliteitsnormen voldoen verkopen we niet. En van aannemers en installateurs verlangen wij de hoogste kwaliteit en garantie.
 • U betaalt nooit teveel
  Dagelijks vragen wij tientallen offertes aan; waarmee we de beste kwaliteit voor de scherpte prijs filteren. Wij kopen veelal collectief in en ontvangen voor een aanvraag een kleine vergoeding van de vakspecialist, die hij anders zelf aan marketing zou uitgeven. Daarom betaalt u bij ons nooit teveel!
 • Eenvoud en transparantie
  Transparantie staat bij ons voorop: als u vragen heeft over ons advies of over WoonWijzerWinkel, dan beantwoorden wij deze persoonlijk: ons team staat voor u klaar. Of maak een afspraak om kennis te maken met ons aanbod via onze contactpagina.

Team Rotterdam

 

Maurice van der Meer

Algemeen Directeur


Carméla Wapenaar

Front Office


Annette van der Meer

Facility Manager


Bonita Lindhout

Coördinator wijkacties


 

Wendy Colsters

Webshop medewerker


Danny Hogenboom

Backoffice


Carlien van den Berg

Backoffice administratie


 

Skip

Marketing & Comm.


Krystel de Wolff

Communicatie


 

Mesdita Seji

Adviseur VvE's


Maurits van der Kloes

Adviseur


Frank Prins

Adviseur


Richard Haag

Adviseur buitendienst


Team Limburg

 

André Scheffer

Adviseur


Paul Sijben

Adviseur


Steven Frenks

Adviseur


Marwin Dekkers

Vestigingsdirecteur