Energieloket Haarlemmermeer werkt samen met de WoonWijzerWinkel

We zijn er allemaal mee bezig: het verlagen van ons energieverbruik. Je hoort vast veel over de (hybride) warmtepomp of zonnepanelen. Een goede eerste stap is het isoleren van je woning, maar vaak moet ook een keuze gemaakt worden voor het vervangen van de cv-ketel door een duurzamer alternatief. Ook worden woningen straks allemaal aardgasvrij. Wanneer begin je hieraan en wat is de eerste stap?

Energieloket Haarlemmermeer kan hierbij helpen en werkt hierbij samen met de WoonWijzerWinkel.

Bewoners kunnen bij Energieloket Haarlemmermeer terecht voor onafhankelijk advies en informatie over energie besparen en opwekken, subsidies, leningen en lokale initiatieven. Regelmatig organiseert het loket Webinars en informatiebijeen- komsten over verschillende onderwerpen, zoals isoleren, warmtepompen, zonnepanelen en subsidies. Het loket is een initiatief van de gemeente Haarlemmermeer.

Ook is er een Rijdend Energieloket, die wekelijks op verschillende markten in de regio te vinden is. In het loket zijn onze energieadviseurs aanwezig die vragen beantwoorden over het verduurzamen van woningen. Verder kunnen bewoners kennis maken met diverse energiebesparende producten, zoals een infraroodpaneel, een convector-radiator, zonnepanelen en verschillende soorten isolatiematerialen, naast gangbare ook biobased materialen.

Voor de uitvoering van maatregelen werkt het Energieloket samen met externe partijen. De WoonWijzerWinkel is verantwoordelijk voor álle offerte-aanvragen van individuele huishoudens. Ook is er betaald advies mogelijk, waarbij een adviseur aan huis komt voor een woningopname en producten kan aanbevelen. Voor VvE’s werkt het loket met partner Vverduurzamen.WoonWijzerWinkel Rotterdam

De WoonWijzerWinkel Rotterdam is een energieloket waar iedereen terecht kan voor advies over het verduurzamen van de woning. Wat betekent dat wij jou advies geven wat specifiek op jouw woning toepasbaar is. Omdat wij onafhankelijk zijn, kan je vertrouwen op objectief en betrouwbaar advies. In de showroom in Rotterdam kun je zien én ervaren welke oplossingen er zijn op het gebied van duurzaam wonen. De experts geven onafhankelijk en persoonlijk advies en helpen jou met het aanvragen van vrijblijvende offertes. Je kunt ook online offertes aanvragen. Met ruim 300 WoonWijzerWinkel gecertificeerde bedrijven ben je verzekerd van kwaliteit tegen een scherpe prijs en word je ontzorgd met WoonWijzerWinkel-garantie op de werkzaamheden. Ben je benieuwd waar je zelf kan beginnen met het verduurzamen van je woning? Bekijk dan de website, hier vind je alle kleine en grote innovaties op het gebied van verduurzamen en het voorbereiden van je woning op een aardgasvrije samenleving.

WoonWijzerWinkel Rotterdam


De WoonWijzerWinkel adviseert onafhankelijk, waardoor je kunt vertrouwen op betrouwbaar, objectief advies over het verduurzamen van jouw woning. Wij verwelkomen je graag met een kopje koffie in onze showroom van 2.500m², waar vele duurzame oplossingen te zien zijn, van eenvoudige verbeteringen tot technische installaties. Er zijn oplossingen beschikbaar voor iedere woning en voor ieder budget. Wil je gericht advies over jouw woning, dan kan je een afspraak maken met één van onze adviseurs.

Ben je voldoende geïnformeerd en wil je stappen ondernemen? Dan kunnen wij een vrijblijvende offerte voor je aanvragen. Wij werken samen met diverse gerenommeerde bedrijven in jouw regio, die een vrijblijvende offerte aan je kunnen uitbrengen. Wij zijn in dit offerteproces jouw bemiddelaar en kijken altijd naar de beste prijs/kwaliteit verhouding; verduurzamen zonder zorgen dus!


Openingstijden winkel

Di - Vrij | 11:00 - 17:00 uur
Za - Zon | Gesloten
Het adres: Directiekade 2, 3089 JA Rotterdam 010 747 0147 of Mail naar: [email protected] 

Aan de slag? Wij helpen je graag op weg!

Hoe kan je thuis geld en energie besparen? Met welke maatregelen begin je en hoe weet je welke maatregelen voor jou het beste zijn? Welke subsidies zijn er? En waar vind ik een betrouwbaar bedrijf voor het uitvoeren van deze duurzame maatregelen? Wij helpen je graag met het verduurzamen van jouw woning. Om hier achter te komen bieden wij persoonlijk advies, volledig passend bij jou situatie en portemonnee. Telefonisch, via videobellen in onze showrooms of bij jou thuis aan de keukentafel. Wil je een uitgebreid, persoonlijk adviesgesprek over verduurzaming van jouw woning? Dan kan je hieronder een afspraak maken met onze adviseur. En vraag direct een persoonlijk advies aan.


Adviesgesprek digitaal €125,-

Wil je liever advies op afstand? Onze adviseur laat je via beeldbellen graag de verschillende duurzame oplossingen in de showroom zien.

Maak een afspraak
Adviesgesprek showroom €125,-

Tijdens een persoonlijke adviesgesprek in onze showroom, loop je samen met onze adviseur je wensen voor jouw woning door.

Maak een afspraak
Woningopname aan huis €195,-

Tijdens een woningopname bekijkt onze adviseur de woning van top tot teen waarna aan de "keukentafel" de opties met je besproken worden.

Maak een afspraak

Je wilt je wooncomfort verbeteren, besparen op je energierekening of slim investeren in je woning. Wat zijn de juiste oplossingen en waar kan je het beste mee beginnen? Wij denken met je mee! Meer info over de WoonWijzer ServiceGarantie en in onze privacyverklaring leest je hoe wij in dit proces met jouw gegevens omgaan.

Doe de GRATIS woningscan

Gratis hulp en advies bij het verduurzamen van je huis


✔ We geven snel inzicht in wat realistisch is voor jouw huis

✔ We helpen bij het vinden van aannemers

✔ En vragen wij offertes voor je aan

✔ Met € 5.000,- WoonWijzerGarantie (Bekijk De 7 Zekerheden)


Doe hier de GRATIS woningscan!

scan banner2_Tekengebied 1