Energieloket Haarlemmermeer werkt samen met de WoonWijzerWinkel

Welkom bij de WoonWijzerWinkel. Wij zijn partner van Energieloket Haarlemmermeer. Samen met het Energieloket helpen wij inwoners in Haarlemmermeer met het verduurzamen van hun woning. Energieloket Haarlemmermeer geeft onafhankelijk advies en informatie over energie besparen en opwekken, subsidies, leningen en lokale initiatieven.

Showroom Rotterdam
Voor de uitvoering kan je bij ons terecht, de WoonWijzerWinkel. In onze showroom in Rotterdam kun je zien én ervaren welke oplossingen er zijn op het gebied van duurzaam wonen. Onze experts geven onafhankelijk en persoonlijk advies en helpen je met het aanvragen van vrijblijvende offertes.

Offertes aanvragen
Je kunt ook direct online offertes aanvragen. We werken met ruim 300 gecertificeerde bedrijven waardoor je bent verzekerd van kwaliteit tegen een scherpe prijs. Daarnaast bieden we een speciale service-garantie op de werkzaamheden.

Advies
Wil je op maat advies over aanpassingen in jouw woning? Hiervoor bieden wij diverse (betaalde) adviesgesprekken aan. Dit kan in onze showroom, digitaal of bij je thuis. Onze experts bekijken jouw persoonlijke woonsituatie en helpen je met het aanvragen van vrijblijvende offertes.

Bekijk hieronder voor de lopende acties, bijeenkomsten en aanbod in Haarlemmermeer.

Aan de slag? Wij helpen je graag op weg!

Adviesgesprek digitaal €125,-

Wil je liever advies op afstand? Onze adviseur laat je via beeldbellen graag de verschillende duurzame oplossingen in de showroom zien.

Maak een afspraak
Adviesgesprek showroom €125,-

Tijdens een persoonlijke adviesgesprek in onze showroom, loop je samen met onze adviseur je wensen voor jouw woning door.

Maak een afspraak
Woningopname aan huis €195,-

Tijdens een woningopname bekijkt onze adviseur de woning van top tot teen waarna aan de "keukentafel" de opties met je besproken worden.

Maak een afspraak
Woningdossier aanmaken

Maak nu uw gratis woningdossier aan op de website van Haarlemmermeer en ontvang persoonlijk advies over energie besparen en verduurzamen.

Aanmaken woningdossier
Zonnepanelen actie 2024

De maanden juli en augustus staan in het teken van deze Zonnepanelen actie. Wij bieden tijdens deze actie complete pakketten aan tegen een scherpe prijs, met volledige begeleiding van aanvraag tot uitvoering.

Bekijk de actie
Energieloket Haarlemmermeer

Ontdek meer over energie besparen en verduurzamen van uw woning op de website van Energieloket Haarlemmermeer.

Bezoek de site
Doe het zelf isolatie

Doe-het-zelf isolatiepakketten bevatten alles wat je nodig hebt, van latten, schroeven en folies tot isolatiemateriaal en gipsplaat. Met duidelijke instructies en alle materialen bij de hand, kun je direct aan de slag. Mis je iets? Geen probleem! Alle onderdelen zijn ook los verkrijgbaar in onze webshop.

Niet zeker welk pakket je nodig hebt? Onze experts staan klaar met persoonlijk advies op maat.
Vraag eenvoudig een adviesgesprek aan en laat een specialist je helpen de juiste keuze te maken,
zodat je isolatieproject een succes wordt.

Doe het zelf bekijken


OFFERTE AANVRAGEN

Ben je van plan om jouw woning te verduurzamen en wil je daarvoor graag een prijsindicatie ontvangen? Dan kan je via ons een offerte opvragen. Wil je eerst meer informatie of advies zodat je beter kunt inschatten welke maatregelen het beste bij jou passen? Dan kan je ook bij ons terecht voor advies.

1Offertekeuze
2Offertevragen
3Persoonlijke gegevens
Kies hier één of meerdere opties om een offerte te ontvangen.

WoonWijzerWinkel Rotterdam


De WoonWijzerWinkel adviseert onafhankelijk, waardoor je kunt vertrouwen op betrouwbaar, objectief advies over het verduurzamen van jouw woning. Wij verwelkomen je graag met een kopje koffie in onze showroom van 2.500m², waar vele duurzame oplossingen te zien zijn, van eenvoudige verbeteringen tot technische installaties. Er zijn oplossingen beschikbaar voor iedere woning en voor ieder budget. Wil je gericht advies over jouw woning, dan kan je een afspraak maken met één van onze adviseurs.

Ben je voldoende geïnformeerd en wil je stappen ondernemen? Dan kunnen wij een vrijblijvende offerte voor je aanvragen. Wij werken samen met diverse gerenommeerde bedrijven in jouw regio, die een vrijblijvende offerte aan je kunnen uitbrengen. Wij zijn in dit offerteproces jouw bemiddelaar en kijken altijd naar de beste prijs/kwaliteit verhouding; verduurzamen zonder zorgen dus!


Openingstijden winkel

Di - Vrij | 11:00 - 17:00 uur
Za - Zon | Gesloten
Het adres: Directiekade 2, 3089 JA Rotterdam 010 747 0147 of Mail naar: [email protected]