De WoonWijzerWinkel verbindt vraag met aanbod 

Bent u als bouw en/of installatie professional werkzaam in de regio Rotterdam Rijnmond of Haaglanden, sluit u dan snel aan bij de WoonWijzerWinkel. Dankzij onze succesvolle en door 24 gemeenten ondersteunde campagnes bereiken wij honderden potentiële klanten in uw omgeving. Deze worden door onze kennismanagers onafhankelijk van informatie voorzien en gekoppeld aan bedrijven die passen bij de vraag. WoonWijzerWinkel is daarmee een open marktplaats waar vraag aan aanbod gekoppeld wordt met toegevoegde waarde voor zowel klant als bedrijf.

Deelname

Om in aanmerking te komen voor het aanbieden van uw diensten of producten moet u wel aan bepaalde deelnamecriteria voldoen.  

  1. U bent een bij de KvK ingeschreven bedrijf dat minimaal 2 jaar staat ingeschreven.
  2. U hebt aantoonbare ervaring met duurzame werkzaamheden en kunt dit overleggen met referenties.
  3. U bent bereid tot samenwerking en onderlinge kennisdeling.
  4. U wilt en kunt bijdragen aan de verwezenlijking van de klantgerichte duurzame doelen van de WoonWijzerWinkel
  5. U voert werkzaamheden uit volgens wettelijke richtlijnen en branche gerelateerde kwaliteitseisen, zodanig dat prestatie en kwaliteit van het uitgevoerde werk maximaal kan worden geborgd. U bent ook aangesloten bij een branche organisatie en in het bezit van vakcertificaten en/of keurmerken.
  6. U koppelt behaalde duurzame resultaten in de regio van 24 gemeenten waar we met elkaar actief zijn aan ons terug, zodat we een goed beeld krijgen van de totaal behaalde conversies.

Indien u wordt toegelaten tot het netwerk van de WoonWijzerWinkel betaalt u jaarlijks een bescheiden bijdrage. In ruil daarvoor wordt uw bedrijf opgenomen in de lijst van leveranciers van de WoonWijzerWinkel hetgeen u onderscheidt van andere bedrijven en uw bedrijf en werkzaamheden in een duurzame spotlight zet. Wij zorgen dan voor de koppeling met concrete leads en verstrekken uw informatie aan de klant.

Jaarlijkse bijdrage (ex BTW):

  • € 95,- (ZZP/eenpersoon ondernemingen)
  • € 295,- (ondernemingen met 2-10 werknemers)
  • € 495,- (ondernemingen met > 10 werknemers)

Aanmelding

Heeft u interesse? Meldt uw bedrijf hier direct aan!

 

 

Bedrijven die meedoen

Kies je gemeente: