De schakel tussen vraag en aanbod 

Ben je als bouw- en/of installatieprofessional werkzaam in de regio Zuid Holland, Rivierenland of Limburg? Sluit je dan aan bij de WoonWijzerWinkel. Dankzij onze succesvolle en door 42 gemeenten ondersteunde campagnes, bereiken wij honderden potentiële klanten in jouw omgeving. Deze worden door onze adviseurs onafhankelijk van informatie voorzien en gekoppeld aan bedrijven die passen bij de vraag. De WoonWijzerWinkel is hiermee een open marktplaats, waar vraag aan aanbod aan elkaar gekoppeld worden.

Deelname

Om in aanmerking te komen voor het aanbieden van jouw diensten en-of producten dient je bedrijf aan de volgende criteria te voldoen:

  1. Je hebt klantopvolging hoog in het vaandel staan en bent bereidt hierover werkafspraken te maken met de WoonWijzerWinkel.
  2. Deze werkafspraken houden onder meer in: een tijdige klantopvolging, en duidelijkheid in offertes, effect van maatregel(en) en af te geven garanties.
  3. Jouw organisatie heeft aantoonbare ervaring met duurzame werkzaamheden en je kunt dit aantonen door middel van referenties.
  4. Jouw organisatie voert werkzaamheden uit volgens de wettelijke richtlijnen en branche gerelateerde kwaliteitseisen.
    Zodanig dat de kwaliteit van het uitgevoerde werk maximaal kan worden gewaarborgd.
  5. Jouw organisatie is aangesloten bij een branche organisatie en in het bezit van vakcertificaten en/of keurmerken.

Indien je wordt toegelaten tot het netwerk van de WoonWijzerWinkel, betaal je jaarlijks een bescheiden bijdrage. Je bedrijf wordt opgenomen in de lijst van leveranciers van de WoonWijzerWinkel, hetgeen je onderscheidt van andere bedrijven en jouw bedrijf en werkzaamheden in een duurzame spotlight zet. Wij zorgen dan voor de koppeling met concrete leads.

Jaarlijkse bijdrage (ex BTW):

  • € 95,- (ZZP/eenpersoon ondernemingen)
  • € 295,- (ondernemingen met 2-10 werknemers)
  • € 495,- (ondernemingen met > 10 werknemers)

Aanmelding

Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op!