De schakel tussen vraag en aanbod 

Bent u als bouw- en/of installatieprofessional werkzaam in de regio Rotterdam Rijnmond of Haaglanden? Sluit u dan aan bij de WoonWijzerWinkel. Dankzij onze succesvolle en door 24 gemeenten ondersteunde campagnes, bereiken wij honderden potentiële klanten in uw omgeving. Deze worden door onze adviseurs onafhankelijk van informatie voorzien en gekoppeld aan bedrijven die passen bij de vraag. WoonWijzerWinkel is hiermee een open marktplaats, waar vraag aan aanbod aan elkaar gekoppeld worden.

Deelname

Om in aanmerking te komen voor het aanbieden van uw diensten of producten dient het bedrijf aan de volgende criteria te voldoen:

 1. De organisatie staat al minimaal twee jaar bij de KvK ingeschreven.
 2. De organisatie heeft aantoonbare ervaring met duurzame werkzaamheden en u kunt dit aantonen door middel van referenties.
 3. De organisatie is bereid tot samenwerking en onderlinge kennisdeling.
 4. De organisatie voert werkzaamheden uit volgens de wettelijke richtlijnen en branche gerelateerde kwaliteitseisen.
  Zodanig dat de kwaliteit van het uitgevoerde werk maximaal kan worden gewaarborgd.
 5. De organisatie is aangesloten bij een branche organisatie en in het bezit van vakcertificaten en/of keurmerken.
 6. U koppelt de behaalde duurzame resultaten in de regio van 24 gemeenten aan ons terug, zodat we een goed beeld krijgen van het totaal aantal behaalde conversies.

Indien u wordt toegelaten tot het netwerk van de WoonWijzerWinkel, betaalt u jaarlijks een bescheiden bijdrage. Uw bedrijf wordt opgenomen in de lijst van leveranciers van de WoonWijzerWinkel, hetgeen u onderscheidt van andere bedrijven en uw bedrijf en werkzaamheden in een duurzame spotlight zet. Wij zorgen dan voor de koppeling met concrete leads.

Jaarlijkse bijdrage (ex BTW):

 • € 95,- (ZZP/eenpersoon ondernemingen)
 • € 295,- (ondernemingen met 2-10 werknemers)
 • € 495,- (ondernemingen met > 10 werknemers)

Aanmelding

Heeft u interesse? Meldt uw bedrijf hier direct aan!

 

 

Bedrijven die meedoen

Kies je gemeente: