fbpx
 

 

Sittard-Geleen

DEZE ACTIE IS VOORLOPIG GESTOPTHelaas wegens groot succes met overgrote vraag zijn de huidige waardecouponnen in deze actie NU al vergeven. Degenen die gemeld hebben dat ze géén geldige transactie konden doen op info@limburg.woonwijzerwinkel.nl, en dus juist achter het net visten, worden straks als eerste weer geïnformeerd als ze opnieuw kunnen bestellen in een mogelijke nieuwe regeling van de gemeente Sittard-Geleen.

Welkom op de WoonWijzerWinkel gemeentepagina voor Sittard-Geleen. De WoonWijzerWinkel Limburg is het Energieloket voor heel Limburg, opgericht door Parkstad gemeenten. Wij adviseren onafhankelijk, waardoor u kunt vertrouwen op betrouwbaar, objectief advies over het verduurzamen van uw woning. Lees hieronder meer over de laatste acties binnen uw gemeente, op het gebied van duurzaamheid.


 

€90,- Cadeau van uw gemeente!

Sittard-Geleen werkt toe naar een duurzame gemeente. Dat doen we slim en stap voor stap. Inwoners van Sittard-Geleen krijgen €90,- cadeau om energiebesparing en verduurzaming van het eigen huishouden aan te pakken met kleine energiebesparende middelen en/of een op maat energieadviesgesprek met een onafhankelijk adviseur van de WoonWijzerWinkel Limburg.

Ben er snel bij want de beschikbare subsidie is gemaximaliseerd. OP=OP!

€90,- Cadeau van uw gemeente
 

Hulp bij verduurzaming!

Kom langs bij de WoonWijzerWinkel Limburg voor een uitgebreid adviesgesprek of doe direct de WoonWijzerScan. Tijdens een adviesgesprek in de winkel zal de adviseur van de WoonWijzerWinkel in een uur tijd uw woonsituatie bespreken en adviseren welke stappen bij uw prioriteiten en uw situatie passen.

Lees verder
 

Subsidie of regeling voor financiering

Zoekt u een subsidie of regeling voor financiering? Bekijk dan meteen de meest relevante subsidies en regelingen voor financiering binnen uw gemeente!

Lees verder
 

Onze nieuwe showroom

Onze nieuwe showroom in Kerkrade is open! Hier kunt u zien én ervaren welke oplossingen er zijn op het gebied van duurzaam wonen. Er is een adviseur aanwezig, die u kan helpen bij uw vragen over energie besparen en duurzaamheid. Wilt u uitgebreider advies? Dan raden wij u aan om een afspraak te maken.


 
De showroom is te bezoeken aan de:
Roda JC Ring 61 unit I, 6466 NH Kerkrade.
info@limburg.woonwijzerwinkel.nl
(045) 7470051

Openingstijden
Di - Vrij | 11:00 - 17:00 uur
Za | 9:00 - 13:00 uur
Ma - Zo | gesloten
 

Bekijk alle oplossingen


 
allesoverisolaeren

Alles over isolatie

pvvve

Zelf energie opwekken

elektrischverwarmen

Alles over verwarmen

 

ubbink

Specifiek voor VvE's

radiatorfolie

Quick-wins

 

Snel en gemakkelijk offerte aanvragen!

Weet u al wat u wilt en wilt u gelijk zien wat de mogelijkheden zijn? Vraag dan hieronder gemakkelijk een offerte op!

Lees verder