Gemeente Peel en Maas

De WoonWijzerWinkel Limburg is hét energieloket voor Limburg, opgericht door de Parkstad gemeenten.


WoonWijzerWinkel Limburg helpt de inwoners van de gemeente Peel en Maas graag op weg met energiebesparing en het verduurzamen van je huis. Dat doen we onafhankelijk en deskundig namens de overheid met adviezen, het aanvragen en vergelijken van offertes en hulp bij het aanvragen van subsidie. Zo wordt stappen zetten om energie én geld te besparen een stuk gemakkelijker.

We bieden je allerlei mogelijkheden om met energiebesparing aan de slag te gaan, zoals een gratis online woningscan en een infopunt in het Energieadvies Centrum Peel en Maas (Markt 115 in Panningen), waar je elke vrijdagmiddag terecht kunt met al je vragen over energiebesparing en duurzaamheid. Of bezoek vrijblijvend of in een betaald adviesgesprek op maat ons advies- en demonstratiecentrum in Kerkrade, waar je alle duurzame oplossingen met eigen ogen kunt bekijken. Van eenvoudige verbeteringen tot een warmtepomp of zonnepanelen.

We gaan graag de samenwerking aan met lokale bedrijven uit Peel en Maas, die bijvoorbeeld een warmtepomp of zonnepanelen kunnen installeren. Die kunnen zich hier aanmelden als duurzame installateur en/of aannemer. En we zoeken graag de samenwerking op met lokale energie coöperaties.

Lees meer over duurzaamheid in Peel en Maas


Duurzaamheid in Gemeente Peel en Maas

Duurzaamheid in Gemeente Peel en Maas

"Samen werken aan een duurzame gemeente"

 


Doe de GRATIS woningscan

Gratis hulp en advies bij het verduurzamen van je huis


✔ We geven snel inzicht in wat realistisch is voor jouw huis

✔ We maken inzichtelijk welke subsidies er zijn

✔ We helpen bij het vinden van aannemers

✔ Met € 5.000,- WoonWijzerGarantie (Bekijk De 7 Zekerheden)


Doe hier de GRATIS woningscan!Adviesgesprek Limburg

Onafhankelijk en deskundig advies!

Via de WoonWijzerWebshop kun je een adviesgesprek op maat inplannen op een dag en tijdstip dat je uitkomt. In dit betaald adviesgesprek in ons advies- en demonstratiecentrum te Kerkrade, krijg je een energieadvies afgestemd op jouw woonsituatie, jouw woonwensen en verduurzamingsmogelijkheden. Zo krijg je een 100% onafhankelijk en deskundig inzicht in de mogelijkheden die er zijn om te besparen op jouw energiegebruik en toekomstige woonwensen in jouw woning, bedrijf of VvE.

Voor een oriënterend gesprek ben je van harte welkom op vrijdagmiddag bij het infopunt van de WoonWijzerWinkel in het Energieadvies Centrum Peel en Maas (Markt 115 in Panningen). Onze energieadviseur is daar van 13:00 tot 17:00 uur aanwezig om kennis te maken en eerste vragen al te beantwoorden.

Adviesgesprek (Limburg)

De WoonWijzerWinkel Limburg werkt voor Limburgse gemeenten


De WoonWijzerWinkel Limburg adviseert onafhankelijk, waardoor je kunt vertrouwen op betrouwbaar, objectief advies over het verduurzamen van jouw woning. Wij verwelkomen je graag met een kopje koffie in onze showroom en adviescentrum waar álle duurzame oplossingen te zien zijn, van eenvoudige verbeteringen tot alle technische installaties zoals warmtepompen, zonnepanelen en airco's om elektrisch te verwarmen. Er zijn oplossingen beschikbaar voor iedere woning en voor ieder budget. Wil je gericht advies over jouw woning, dan kan je een afspraak maken met één van onze adviseurs.

Of stap vrijblijvend binnen op het infopunt in het Energieadvies Centrum Peel en Maas (Markt 115 in Panningen) elke vrijdag tussen 13:00 en 17:00 uur.

Ben je voldoende geïnformeerd en wil je stappen ondernemen? Dan kunnen wij een vrijblijvende offerte voor je aanvragen. Wij werken samen met diverse gerenommeerde bedrijven in jouw regio, die een vrijblijvende offerte aan je kunnen uitbrengen. Wij zijn in dit offerteproces jouw bemiddelaar en kijken altijd naar de beste prijs/kwaliteitverhouding; verduurzamen zonder zorgen dus!


Openingstijden WoonWijzerWinkel Limburg

Zo - Ma | gesloten
Di - Vrij | 11:00 - 17:00 uur

Za | 9:00 - 13:00 uur
Het adres: Roda JC Ring 61 unit I 6466 NH Kerkrade
Telefoonnummer: 045 7470051 of mail naar: [email protected]
google maps in iframe


Subsidie of regeling voor financiering

Zoek je een subsidie of regeling voor financiering? Bekijk dan meteen de meest relevante subsidies en regelingen voor financiering binnen je gemeente!

Lees verder

Aan de slag? Wij helpen je graag op weg!

Hoe kun je thuis geld en energie besparen? Met welke maatregelen begin je en hoe weet je welke maatregelen voor jou het beste zijn? Welke subsidies zijn er? En waar vind ik een betrouwbaar bedrijf voor het uitvoeren van deze duurzame maatregelen? Wij helpen je graag met het verduurzamen van jouw woning. Om hier achter te komen bieden wij persoonlijk advies, volledig passend bij jou situatie en portemonnee. Telefonisch, via videobellen in onze showrooms of bij jou thuis aan de keukentafel. Wil je een uitgebreid, persoonlijk adviesgesprek over verduurzaming van jouw woning? Dan kan je hieronder een afspraak maken met onze adviseur. En vraag direct een persoonlijk advies aan.
Adviesgesprek digitaal €89,-

Wil je liever advies op afstand? Onze adviseur laat je via beeldbellen graag de verschillende duurzame oplossingen in de showroom zien.

Maak een afspraak
Adviesgesprek showroom €89,-

Tijdens een persoonlijke adviesgesprek in onze showroom, loop je samen met onze adviseur je wensen voor jouw woning door.

Maak een afspraak
Woningopname aan huis €249,-

Tijdens een woningopname bekijkt onze adviseur de woning van top tot teen waarna aan de "keukentafel" de opties met je besproken worden.

Maak een afspraak

De WoonWijzerWinkel Limburg is het officiële Energieloket voor Limburgse gemeenten.


De WoonWijzerWinkel Limburg adviseert onafhankelijk, waardoor je kunt vertrouwen op betrouwbaar, objectief advies over het verduurzamen van jouw woning. Wij verwelkomen je graag met een kopje koffie in onze showroom en adviescentrum waar álle duurzame oplossingen te zien zijn, van eenvoudige verbeteringen tot alle technische installaties zoals warmtepompen, zonnepanelen en airco's om elektrisch te verwarmen. Er zijn oplossingen beschikbaar voor iedere woning en voor ieder budget. Wil je gericht advies over jouw woning, dan kan je een