Wij helpen u bij het verduurzamen van uw woning in Limburg

Er is altijd een oplossing om uw huis duurzamer te maken en geld te besparen. Door de vele opties en regelingen is het vaak moeilijk een keuze te maken. Om u te helpen bij deze keuze, kunt u vanaf oktober 2020 terecht in onze winkel in Kerkrade.

In de winkel/showroom kunt u zien én ervaren welke oplossingen er zijn op het gebied van duurzaam wonen. Er zijn diverse duurzame oplossingen te vinden; van eenvoudige verbeteringen tot technische installaties. Er zijn oplossingen beschikbaar voor iedere woning en voor ieder budget. Onze adviseurs staan hier voor u klaar.

Daarnaast kunt u een persoonlijk advies aanvragen, zodat de adviseurs kunnen bepalen wat in uw situatie mogelijk is en wat de kosten en opbrengsten zijn. Hiervoor kan een adviseur ook bij uw thuis langskomen. Onze experts geven onafhankelijk en persoonlijk advies en helpen u met het aanvragen van vrijblijvende offertes bij lokale ondernemers.

Daarnaast zal de WoonWijzerWinkel Limburg de rol vervullen van het energieloket voor de zeven parkstadgemeenten Heerlen, Beekdaelen, Voerendaal, Brunssum, Landgraaf, Kerkrade en Simpelveld. Dit houdt in dat de gemeente u voor alle duurzaamheidsvraagstukken met betrekking tot uw woning zal doorverwijzen naar de WoonWijzerWinkel. Daarbij is de WoonWijzerWinkel betrokken bij ofwel op de hoogte van diverse duurzaamheidsprojecten binnen de parkstadgemeentes en wat dit voor u betekent. En u hier rekening mee kan houden bij het verduurzamen van uw woonhuis.

Als initiatief van de Parkstadgemeentes biedt de WoonWijzerWinkel Limburg onafhankelijk advies.Hiervoor vragen we offertes aan bij lokale ondernemers, maar de keuze blijft altijd bij de bewoner.


Wilt u als bedrijf aansluiten bij de WoonWijzerWinkel Limburg? Kijk dan hier voor meer informatie.

Hoe kunnen wij u nu al helpen?

Onze ambitie is om de showroom per oktober 2020 te openen. Informatie over de opening zal, zodra bekend, hier verschijnen. Om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen, kunt u ons volgen op Facebook , LinkedIN  en Instagram 

Wilt u nu al starten met het verduurzamen van uw woning? Kijk dan voor onze producten in onze online WoonWijzerShop . Voor informatie over lopende projecten binnen de diverse gemeentes kunt u ons mailen op info-parkstad@woonwijzerwinkel.nl.

Toekomstig bezoekadres

Roda JC Ring 61 unit I, 6466 NH Kerkrade. Omdat we nu nog in de fase zitten om de winkel te realiseren kunt u op dit moment nog niet langs komen.

Contactpersonen Parkstad:
André Scheffer
tel. 06 10 92 00 58

Steven Frenks
tel. 06 44 64 76 43

René Helsloot
tel. 06 11 86 71 82

info-parkstad@woonwijzerwinkel.nl
 

Onze andere showrooms: