De aanschaf van zonnepanelen is nergens zo eenvoudig en transparant als bij de WoonWijzerWinkel.

Wij hebben zorgvuldig drie typen A-merk zonnepanelen voor u geselecteerd. Deze kunt u combineren met een string omvormer, optimizers of micro omvormers.

U geeft de gewenste kleur en het geschatte aantal panelen door, zodat wij op basis van deze gegevens een offerte voor u kunnen opvragen bij gecertificeerde bedrijven. Dagelijks vergelijken wij 20 zonnepaneel bedrijven op prijs en kwaliteit. Dit resulteert in meer zekerheid, advies op maat en de beste prijs/kwaliteit verhouding. Lees meer over verschillende zonnepanelen, omvormers, de mogelijke combinaties met andere duurzame oplossingen en de mogelijk subsidie en financiële mogelijkheden.

Bekijk al onze zonnepanelen


A-merk panelen

Kwaliteitsomvormers

Selectie erkende bedrijven

Keuze uit kwaliteitsopties

Garantie op uitvoering
dakscan-foto

Benieuwd wat zonnepanelen u kunnen opleveren? Gebruik dan onze gratis dakscan!


WoonWijzerWinkel heeft drie typen zonnepanelen voor u geselecteerd:


Optie 1: Snel terugverdiend

Vermogen: 400 Wp of hoger
Productgarantie: 10 jaar
Vermogensgarantie: 25 jaar

Indicatieprijs per paneel: € 550,-*

Al terugverdiend vanaf 6 jaarOptie 2: Lange garantie

Vermogen: 425 Wp of hoger
Productgarantie: 30 jaar
Vermogensgarantie: 30 jaar

Indicatieprijs per paneel: € 600,- *

Al terugverdiend vanaf 7 jaar


Optie 3: Hoog rendement

Vermogen: 380 Wp of hoger
Productgarantie: 25 jaar
Vermogensgarantie: 25 jaar

Indicatieprijs per paneel: € 750,- *

Al terugverdiend vanaf 8 jaarHoe is de prijs opgebouwd?

* Dit is de indicatieprijs per paneel, voor het complete systeem inclusief installatie, exclusief btw. Het systeem bestaat uit: zonnepanelen, omvormer(s), kabels en het montagesysteem.

Btw-regeling

Sinds 2023 zijn zonnepanelen btw vrij bij aankoop. Dit betekent dat het terugvragen van btw niet meer nodig is.

Welke type omvormer past bij uw situatie?
Dat is afhankelijk van:

• het soort zonnepanelen
• de oriëntatie van de panelen
• de hoeveelheid schaduw
• de hellingshoek van het dak

Wat zijn de extra kosten?

De string omvormer inbegrepen in de prijs per paneel.
Optimizers extra kosten ca. € 50,- per paneel.
Micro omvormers extra kosten ca. € 100,- per paneel.

Meer informatie over omvormers

Interesse? Vraag meteen een vrijblijvende offerte aan!

Vraag hier vrijblijvend uw offerte(s) aan

Gerelateerde producten


Accu's

MyReserve accu

Indak systemen

indak


Offerte aanvragen

1Offertekeuze
2Offertevragen
3Persoonlijke gegevens
Kies hier één of meerdere opties om een offerte te ontvangen.


WoonWijzerWinkel werkt samen met: tientallen lokale installateurs: ook bij u in de buurt!
Veelgestelde vragen

Hoe stap ik van het gas af met zonnepanelen?
De elektriciteit die met zonnepanelen wordt opgewekt kan direct gebruikt worden voor gasvervangende elektrische apparaten, verwarmers (infrarood)en doorstroomverwarmers. Daarnaast kan het indirect gebruikt worden om een warmtepomp te voorzien van stroom om daarmee de woning te kunnen verwarmen.
Welke soorten zonnepanelen zijn er?
Er zijn in de basis drie typen zonnepanelen (gewoonlijk oplopend in prijs): glas/folie, glas/glas en glas-folie met back contact.
Hoe vraag ik een offerte voor zonnepanelen aan?
Bij de WoonWijzerWinkel vraag je eenvoudig en snel een vrijblijvende offerte voor jouw zonnepanelen aan. Weet je nog niet hoeveel panelen je nodig hebt? Doe dan eerst de danscan via woonwijzerwinkel.nl/dakscan.

Zonnepanelen offerte aanvraag of kopen

Steeds meer daken worden voorzien van zonnepanelen. Of het nu gaat om verduurzaming, waardetoevoeging van uw huis of pand, besparen op energiekosten of een combinatie hiervan, bij WoonWijzerWinkel helpen we u graag met de beste oplossing. Zo kunt u met onze zonnepanelen dakscan een indicatie krijgen over hoe veel u kunt gaan besparen, of kunt u direct een offerte voor zonnepanelen aanvragen. Lees verder over hoe u in uw huis en toekomst kunt investeren met onze zonnepanelen.


Stap van het gas af met zonnepanelen

Het zal niemand ontgaan zijn dat we in onstuimige tijden leven als het gaat om de kosten van energie. Gelukkig heeft de techniek ook niet stilgestaan en zijn er diverse mogelijkheden om van dure, vervuilende energiebronnen af te kunnen stappen.

In combinatie met zonnepanelen kunt u namelijk kijken naar het overgaan op elektrische verwarming door middel van een elektrische cv-ketel of een all electric warmtepomp. Op deze manier maakt u in uw huis gebruik van duurzaam verwarmen met uw eigen opgewekte stroom. Bij WoonWijzerWinkel zetten we ons in voor het verduurzamen van uw huis, dus ook voor informatie over deze producten kunt u bij ons terecht.


De verschillende zonnepanelen in ons assortiment

Bij WoonWijzerWinkel bieden we 3 soorten zonnepanelen van A-merk kwaliteit aan. We lichten ze graag kort even toe:

Snel terugverdiend: dit zijn de meest voorkomende panelen die op de markt worden aangeboden. Het zijn de voordeligste panelen uit ons assortiment, waardoor u de investering vaak binnen 6 jaar kunt hebben terugverdiend. Lange garantie: door het gebruik van hoogwaardige bouwmaterialen springen deze zonnepanelen er uit met een lange productgarantie van 30 jaar. Hoog rendement: het unieke van deze panelen is dat ze door een geavanceerde bouwmethode een hoger rendement dan andere panelen kunnen leveren.

Verder op deze pagina kunt u meer lezen over het verschil tussen onze zonnepanelen.


Mijn huidige zonnepanelen aantal uitbreiden

Bent u al voorzien van zonnepanelen maar wilt u de opbrengst verhogen door het aantal zonnepanelen uit te breiden? Ook dit is een mogelijkheid. Uiteraard kunt u kiezen voor een vervanging van uw huidige panelen door nieuwe met een hoger rendement. Het is daarnaast ook een mogelijkheid om te kijken naar uitbreiding door middel van het plaatsen van extra panelen. Hierbij hoeft u vaak niet te letten op het type paneel wat u al heeft geïnstalleerd. Op deze manier kunt u op een voordelige manier uw energieopbrengst verhogen.


Zonnepanelen offerte aanvragen

U kunt een offerte aanvraag doen zodat wij in meer detail kunnen vertellen over de omvang van de investering. Hierbij stellen we u onder andere de vraag hoeveel panelen u wilt laten meenemen in de offerte, welke panelen u wenst, wat uw huidige energieverbruik is en of u eventueel een accu of laadpaal wilt laten meerekenen. Na het invullen van deze gegevens krijgt u van ons een vrijblijvende offerte toegestuurd.


Meer informatie over zonnepanelen:

Mocht u meer te weten willen komen over onze zonnepanelen en wat voor voordelen het u kan opleveren, dan informeren we u graag via de pagina zonnepanelen informatie. Daarnaast staan onze medewerkers graag voor u klaar om u persoonlijk te helpen met het uitzoeken van de beste oplossing.