Duurzame oplossingen voor VvE’s

Duurzame
Deze oplossing is nu beschikbaar in de Woon Wijzer Winkel Kom kijken!

Energiebesparing en verduurzaming wordt ook voor VvE’s steeds belangrijker.  Om vast te stellen welke maatregelen voor u effectief zijn, heeft u een helder en onafhankelijk energieadvies nodig. De energieadviseurs van de WoonWijzerWinkel kunnen u daarbij helpen. In onze winkel kunt u inspiratie opdoen over oplossingen voor uw VvE.

Via onze partner VVE-010 kunt u gratis energieadvies krijgen. VVE-010 helpt u met het opstellen van realistische scenario’s om te verduurzamen; passend binnen het budget en binnen de wensen van u en uw buren. Voor meer informatie over VVE-10, klik hier. Specificaties over het begeleidingstraject vindt u hier.

Komt u niet in aanmerking voor het begeleidingstraject van VVE-010, maar wilt u wel meer inzicht in de mogelijkheden om te verduurzamen? U kunt bij ons voor €250,- een financiële quickscan laten uitvoeren. Neem vrijblijvend contact met ons op via (010) 747 01 47 of via info@woonwijzerwinkel.nl, dan helpen onze adviseurs u graag verder.

De volgende financiële regelingen kunnen interessant zijn voor onderhoudswerkzaamheden bij uw VvE:

Subsidie & financiering

  1. Voor VvE’s is subsidie beschikbaar voor isolatie. Deze subsidie bedraagt ongeveer 20% van de kosten. Voorwaarde is dat minimaal twee energiebesparende maatregelen worden genomen. Klik hier voor de complete regeling.
  2. Met de Investeringssubsidie Duurzame Energie (ISDE) kunt u een tegemoetkoming krijgen voor de aanschaf van zonneboilers, warmtepompen, biomassaketels en pelletkachels. Klik hier voor meer informatie.
  3. Met de VvE Energiebespaarlening, kunt u energiebesparende investeringen, in of aan een appartementencomplex, financieren tot een maximum van € 25.000,- per appartementsrecht (Totaal: € 5 miljoen) tegen een rente van 2,6% voor 10 jaar of 3,0% voor 15 jaar.

Download de verschillende factsheets VvE:

Vergelijkbare oplossingen
Bouwkundig & installatie:
Isolatie:
No items found
Hulp nodig bij je keuze?
Vrijblijvend advies aanvragen