fbpx
 
 

Deze actie is gesloten

Gefeliciteerd met uw eerste stap naar een duurzame woning; u heeft de duurzaamheidsvoucher van de gemeente Brielle opgehaald! Met de voucher heeft u de keuze uit twee mogelijkheden; een adviesgesprek of een woningopname. Voor beide kunt u terecht bij de WoonWijzerWinkel.

Over de WoonWijzerWinkel
De WoonWijzerWinkel is het officiële energieloket van de gemeente Brielle. Zij is onafhankelijk, waardoor u kunt vertrouwen op het betrouwbare, objectieve advies over het verduurzamen van uw woning. Naast advies, kunt u ook bij de WoonWijzerWinkel terecht voor het aanvragen van vrijblijvende offertes.


 

Adviesgesprek

Tijdens een adviesgesprek (in de winkel) zal de adviseur van de WoonWijzerWinkel in een uur tijd uw woonsituatie bespreken en adviseren welke stappen bij uw prioriteiten en uw situatie passen. Neem na afloop van het gesprek meteen even een kijkje in de showroom van 2500m²!


 

Woningopname

Een woningopname is een adviesgesprek (60 min) bij u thuis. Het voordeel hiervan is, dat de adviseur uw woonsituatie met eigen ogen kan zien. Hierdoor is het advies volledig afgestemd op uw situatie.