Ik wil meedoen! Hoe werkt het?


Schrijf je vrijblijvend in voor de actie isolatieglas, kozijnen en zonnepanelen Voorne aan Zee en profiteer van de voordelen van gezamenlijke inkoop. Samen zorgen we voor scherpere prijzen en een professionele installatie. Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail en nemen wij contact met je op om de mogelijkheden voor jouw specifieke woning door te nemen. Zo krijg je een nauwkeurige schatting van de kosten en besparingen die je kunt verwachten. Mis deze kans niet om jouw woning te verduurzamen en meld je vandaag nog aan.

Stap 0: Informatieavond & duurzaamheidslening

Wil je graag meer informatie over deze actie? Kom dan naar de speciale informatieavond. Hier vertellen we je alles over de actie en kan je al je vragen stellen.


Aanmelden informatieavond

Vanuit de gemeente Voorne Aan Zee is de mogelijkheid om een duurzaamheidslening te gebruiken. Lees hier meer over op de pagina van de gemeente.

Meer informatie duurzaamheidslening
Stap 1: Aanmelden

Via het inschrijfformulier hieronder kun je je vrijblijvend aanmelden voor de inkoopactie, waarmee je kunt profiteren van 10% korting op isolatieglas en kozijnen, en scherpe pakketprijzen bij zonnepanelen. Hierin vermeld je jouw adres- en contactgegevens, zodat wij jou kunnen benaderen.


Aanmelden
Stap 2: Contact en advies

Na ontvangst van jouw inschrijfformulier zal een van onze aannemers contact met jou opnemen om de verdere procedure door te nemen en eventuele vragen te beantwoorden.

Stap 3: Prijsindicatie

Op basis van de informatie die jij verstrekt, zullen wij een prijsindicatie voor je opstellen. Hierbij zullen ook de eventuele mogelijkheden voor het verkrijgen van subsidie en de terugverdientijd worden meegenomen. In deze prijsindicatie wordt de korting van deze actie verwerkt.

Stap 4: Inmeten

Op basis van de inmeting ontvang je een vrijblijvende offerte voor zonnepanelen en/of isolatieglas en kozijnen. Er is een vaste korting van 10% van toepassing op isolatieglas en kozijnen, en de zonnepanelen worden per compleet pakket voor een scherpe prijs aangeboden.

Stap 5: Collectief aanbod

Als je akkoord gaat met de collectieve offerte, worden de kozijnen geproduceerd in de fabriek van de aannemer. De levertijd en de afspraak voor de installatie zullen met jou besproken worden.

Stap 6: Planning en uitvoering

Het isolatieglas en de kozijnen worden vakkundig bij jou geïnstalleerd en zo kun je genieten van een comfortabeler en energiezuiniger huis!

Vervolgstap (optioneel): subsidie via RVO

De RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland) heeft subsidiegeld beschikbaar voor verschillende isolatiemaatregelen. Daar vallen ook zonnepanelen en het vervangen van glas en kozijnen onder. Op de website van de RVO kan je kijken of je aan de voorwaarden voldoet en een aanvraag doen. Dit kan pas als de maatregelen zijn uitgevoerd. Lees alles over de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) op de website van de RVO.

Website RVO ISDE subsidie

Vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan

Je kunt individueel meedoen aan deze actie als:

 • Je de eigenaar bent van een woning en
 • Er nog ramen met enkelglas in je woning zitten of het dubbelglas verouderd is en
 • Ramen en kozijnen niet onder het gemeenschappelijk eigendom van de VvE vallen of
 • Je interesse hebt in zonnepanelen

*Je kunt je ook als volledige VvE aanmelden voor deze actie. Geef dit dan aan in het aanmeldformulier door op het vinkje te klikken.

Telefoon | 010-7470147 (ma-vr 09:00-17:00)
E-mail | [email protected]

Aanvraag

1Offertekeuze
2Offertevragen
3Persoonlijke gegevens
Kies hier één of meerdere opties om een offerte te ontvangen.

Informatie isolatieglas & kozijnen

Minder kou door je ramen?

Tegenwoordig hebben woningen vaak veel en grote ramen, wat er mooi uitziet, maar wel invloed heeft op hoeveel warmte er uit jouw woning weglekt. Daarom is het verstandig om na te denken over de isolatiewaarde van het glas in jouw woning.

Er zijn verschillende redenen waarom je zou kunnen overwegen om jouw glas te vervangen.

 • Heb je nog enkelglas vervang het door HR++ of HR+++ glas dit kan een flinke besparing opleveren op je energiekosten en het wooncomfort verhogen.
 • Beschadigd glas, zoals gebarsten of gebroken glas, moet worden vervangen om de veiligheid van je huis te waarborgen. Dit herken je aan gecondenseerd vocht tussen de glasbladen.
 • Dubbelglas dat ouder is dan 20 jaar heeft een lagere isolatiewaarde dan nieuwere soorten glas, zoals HR++ of HR+++. Het kan daarom verstandig zijn om dit glas tijdig te vervangen.

Maar wat is nu het verschil tussen HR++ en HR+++ glas?

HR++ Glas

HR-glas staat voor hoogrendementsglas en bestaat uit twee glasbladen met daartussen een spouw. Deze spouw is gevuld met een edelgas, meestal argon, dat betere isolatie biedt dan lucht. Eén van de glasbladen is voorzien van een coating die de warmte beter binnenhoudt. HR++ glas heeft een U-waarde van 1,2 tot 1,0 en biedt daardoor betere isolatie dan standaard dubbelglas.

HR+++ drievoudig glas

Het hoogst haalbare glastype voor isolatie is momenteel triple glas, ook wel drievoudig glas genoemd. Triple glas heeft drie glasbladen en twee spouwen die zijn gevuld met edelgas. Het is vooral geschikt voor zeer energiezuinige woningen en wordt vaak gebruikt in combinatie met extra geïsoleerde kozijnen. HR+++ glas heeft een U-waarde van 0,42 tot 0,9 en biedt daardoor betere isolatie dan HR++ glas. De waarde is afhankelijk van de dikte van het glas en de spouw. De spouw is de ruimte tussen de lagen glas. Let op: driedubbelglas kan alleen gezet worden als de kozijnen ook vervangen worden.

Voordelen isolatieglas


✔ Comfortabel warm in je woning

✔ Energie - efficiënt minder CO 2 uitstoot

✔ Lagere energierekening

✔ Isolatieglas is geluiddempend

✔ Hogere waarde van je huis

✔ Onderhoudsvrij & zeer lange levensduur
Wat voor glas heb ik?

Zo check je het glas in je ramen

Je kunt het type glas in je woning gemakkelijk bepalen door het glas in je kozijnen te inspecteren. Enkel glas heeft één glasplaat, terwijl dubbel glas bestaat uit twee glasplaten met een aluminium strip ertussen. Om te weten of je gewoon dubbelglas of HR-glas hebt, houd je een vlammetje voor het raam en controleer je of je vier vlammetjes ziet, die allemaal dezelfde kleur hebben. Triple glas heeft twee aluminium strips met isolerende folie tussen drie glasplaten. Als je niet zeker weet welk type glas je hebt, kun je deskundigen raadplegen om het voor je te bepalen.

Wat levert hr-glas op?

Kosten glas per type woning

Isolatieglasprijzen kunnen per glaszetter verschillen, voornamelijk vanwege de installatiekosten. Hieronder vind je een handig overzicht van dubbelglas inclusief installatiekosten, de U-waarde en de jaarlijkse besparing. Daarnaast bevat de tweede tabel een overzicht van de kosten van dubbelglas per woningtype.


Totale prijs glas
exclusief installatiekosten
U-waarde
(lager is beter)
Besparing per jaar
op de stookkosten
HR+ 1,3 – 1,6 € 220,-
HR++ 1,2 € 260,-
HR+++ 0,5 – 0,9 € 280,-

Voordelen nieuwe kozijnen


✔ Comfortabel warm in je woning

✔ Energie - efficiënt minder CO 2 uitstoot

✔ Lagere energierekening

✔ Verhoogde veiligheid

✔ Hogere waarde van je huis

✔ Onderhoudsvrij & zeer lange levensduur

Isolerende Kozijnen en deuren

Kies voor kozijnen of deuren die goed isoleren en lang meegaan

Naast de energiebesparende maatregelen die je kunt treffen met het vervangen van enkel- of dubbelglas, kun je ervoor kiezen alle kozijnen in je woning te laten vervangen door nieuwe kunststofkozijnen voor de optimale duurzame ervaring. Houten- en aluminiumkozijnen zijn verouderde opties als het gaat om duurzaamheid. Kunststofkozijnen hebben veel betere isolatiewaarden, wat ervoor zorgt dat je energiekosten nog lager zullen zijn dan wanneer je enkel het glaswerk in je woning vervangt. Daarnaast zijn kunststofkozijnen nagenoeg onderhoudsvrij. Ze zijn vochtwerend en warmte- en geluidsisolerend. Door het duurzame materiaal gaan deze kozijnen tot wel 60 jaar mee. In alle opzichten goed voor je portemonnee dus!


Type woning Raamoppervlakte Totaalprijs HR++ glas en glaszetter Besparing per jaar
Flat 15 m2 € 1.700 – € 2.100 € 190
Tussen 20 m2 € 2.400 – € 2.900 € 240
Hoek 30 m2 € 3.400 – € 4.000 € 290

Informatie zonnepanelen


Wij hebben 3 pakketten voor je geselecteerd.


 • Prijs-kwaliteit
 • zonnepanelen foto
 • Inhoud pakket
 • Jinko 435wp in combinatie + SAJ-stringomvormer


  Prijsindicatie 10 panelen 4350 Wp
  *€ 4750,-
 • Hoge garanties
 • Sunpower
 • Inhoud pakket
 • Jinko 435wp in combinatie + APsystems micro-omvormers

  Prijsindicatie 10 panelen 4350 Wp
  *€5500,-
 • Maximale power
 • zonnepanelen foto
 • Inhoud Pakket
 • Aiko 450wp ultra zwart zonnepanelen + APsystems micro-omvormers


  Prijsindicatie 10 panelen 4500 Wp
  *€ 6250,-


Prijs-kwaliteit pakket

Jinko 435wp in combinatie + SAJ-stringomvormer


Wil je gaan voor goede prijs-kwaliteit verhouding met een degelijke garantiee, dan kies je voor het prijs-kwaliteit pakket van Jinko. Jinko is een wereldleider in de zonne-industrie en heeft daarmee een prominente plek verworven op de Tier 1 lijst. De zonnepanelen van Jinko staan bekend om hun scherpe prijs en goede kwaliteit. Zo krijg je 25 jaar product garantie en 30 jaar vermogensgarantie.


✔ 25 jaar product en 30 jaar vermogensgarantie

✔ hoge prijs-kwaliteit verhouding

✔ met SAJ-stringomvormer


Specificaties zonnepanelen Specificaties omvormers

Prijsindicatie 10 panelen 4350 Wp

€ 4750,-Hoge garantie pakket

Jinko 430wp N-type full black zonnepanelen + APsystems micro-omvormers


Wil je gaan voor een lange garantie dan kies je voor het garantie pakket van Jinko Solar. Jinko Solar is een wereldleider in de zonne-industrie en heeft daarmee een prominente plek verworven op de Tier 1 lijst. De zonnepanelen van Jinko Solar staan bekend om hun hoge kwaliteit en efficiëntie. Ook op de lange termijn. Zo krijg je 25 jaar product garantie en 30 jaar vermogensgarantie. De Jinko 430Wp maakt deel uit van de Tiger Neo N-type serie, waardoor ze zorgen voor een hogere opbrengst per vierkante meter, ook bij bewolkt weer.


✔ 25 jaar product en 30 jaar vermogensgarantie

✔ Met APsystems micro-omvormers

✔ Je geniet van langere garanties


Specificaties zonnepanelen Specificaties omvormers

Prijsindicatie 10 panelen 4350 Wp 

€ 5500,-

Maximale power pakket

Aiko 450wp ultra zwart zonnepanelen + APsystems micro-omvormers

Met het hoge opbrengst pakket kies je voor de zonnepanelen van Aiko. Aiko 450wp ultra zwart zonnepanelen is een paneel met tot 20% extra opbrengst door de nieuwe heterojunction half cut technologie vooral bij een lagere lichtinval zoals bijvoorbeeld op een bewolkte dag. De panelen hebben een product garantie van 15 jaar en een vermogensgarantie van 30 jaar. Ook qua duurzaamheid want 99% van de panelen wordt gerecycled.


✔ 15 jaar product en 30 jaar vermogensgarantie

✔ Met APsystems micro-omvormers

✔ tot 20% extra opbrengst


Specificaties bekijken Specificaties bekijken

Prijsindicatie 10 panelen 4500 Wp 

€ 6250,-


Contactgegevens


We staan klaar voor al je vragen over deze acties en meer.

Telefoon: 010 747 0147
Mail: [email protected]

Ma - Vrij | 09:00 - 17:00 uur
Za - Zon | GeslotenLaat je inspireren in
onze 2500m Showroom


Wij verwelkomen je graag met een kopje koffie in onze showroom van 2.500m², waar vele duurzame oplossingen te zien zijn, van eenvoudige verbeteringen tot technische installaties. Er zijn oplossingen beschikbaar voor iedere woning en voor ieder budget. Wil je gericht advies over jouw woning, dan kan je een afspraak maken met één van onze adviseurs.

Ben je voldoende geïnformeerd en wil je stappen ondernemen? Dan kunnen wij een vrijblijvende offerte voor je aanvragen. Wij werken samen met diverse gerenommeerde bedrijven in jouw regio, die een vrijblijvende offerte aan je kunnen uitbrengen. Wij zijn in dit offerteproces jouw bemiddelaar en kijken altijd naar de beste prijs/kwaliteit verhouding; verduurzamen zonder zorgen dus!


Openingstijden winkel

Ma - Vrij | 11:00 - 17:00 uur
Za - Zon | Gesloten
Het adres: Directiekade 2, 3089 JA Rotterdam


Veelgestelde vragen

Hoe onderhoud ik mijn glas?

Om je glas goed te onderhouden, moet je letten op de staat van het kozijn en zorgen voor voldoende ventilatie. Controleer het schilderwerk, gekitte plekken en beglazingsrubbers en zorg dat beluchtingsgaten en neuslatten vrij zijn van vuil en vocht.

Hoe bepaal ik de maat van het glas?

Om glas in te meten heb je een rolmaat nodig. Meet de sponningsmaat van het kozijn vanaf de buitenzijde van de glaslatten en noteer de breedte en hoogte in millimeters. Trek vervolgens 8 millimeter van zowel de breedte als de hoogte van de sponningmaat af om de glasmaat te bepalen en voldoende speling te creëren.

Wat is het verschil tussen dubbelglas en HR++ glas?

Bij dubbel glas zit er alleen lucht tussen de twee glasplaten. Bij HR++ glas zit er tussen de twee glasplaten ook een speciale coating en edelgas (meestal argon). De coating is een onzichtbaar laagje en zorgt ervoor dat de warmte beter binnenblijft. Het edelgas verbetert de isolatie. Hoog Rendement glas isoleert daarom beter dan gewoon dubbel glas.

Kan ik mijn glas zelf plaatsen?

Het vervangen van glas in kozijnen is een specialistische, gevaarlijke en zware klus die meestal door twee vakmannen moet worden uitgevoerd. Een fout bij het plaatsen kan leiden tot een glaslek, verminderde isolatie en condensatie binnenin het glas. Tenzij je een ervaren klusser bent, is het aan te raden om deze klus aan professionals over te laten.

Hoe werkt glasisolatie?

Dubbel glas werkt door een laag isolerend gas tussen twee glasplaten te houden. Dit gas werkt als een barrière en voorkomt dat warmte ontsnapt of koude lucht binnenkomt. Drievoudig glas werkt op dezelfde manier, maar met nog een extra glasplaat en een extra laag isolerend gas.

Hoe veel korting kan ik krijgen?

Bij deze actie is een korting van 10% van toepassing op isolatieglas en kozijnen, en een scherpe pakketprijs op zonnepanelen.

Hoeveel subsidie kan ik krijgen voor het plaatsen van isolatieglas en kozijnen in Voorne Aan Zee?

De subsidie voor isolatieglas en kozijnen kan variëren. Voor triple glas kan je 150 euro per m2 ontvangen, en voor HR++ glas 53 euro per m2. Als je isolatieglas combineert met een andere isolatiemaatregel, kan je tot ongeveer 30% van de kosten vergoed krijgen. Let op dat de minimale oppervlakte voor subsidie 8 m2 is en de maximale oppervlakte 45 m2 is. Als je alleen isolatieglas plaatst, kan je sinds 1 januari 2023 subsidie aanvragen voor ongeveer 15% van de kosten.

Wat zijn de voordelen van het vervangen van enkel- of dubbelglas door HR++ glas?

Het vervangen van enkel- of dubbelglas door HR++ glas biedt verschillende voordelen. HR++ glas heeft een betere isolatiewaarde dan standaard dubbelglas, waardoor u energie en kosten kunt besparen op uw energieverbruik. Het zorgt voor een comfortabelere leefomgeving, omdat u minder last heeft van kou bij de ramen, de ruiten niet meer beslaan en u minder geluid van buitenaf ervaart. Bovendien draagt het bij aan een duurzamere woning en verhoogt het de waarde van uw huis.

Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?

Het antwoord hierop is bijna altijd: ja! Op vrijwel elk soort dak kunnen zonnepanelen worden geïnstalleerd. Twijfel je toch nog of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen? Neem dan gerust contact op met een van onze adviseurs. Zij kijken en denken graag met je mee.

Moet mijn dak gericht zijn op het zuiden?

Nee, het dak hoeft niet gericht te zijn op het zuiden. Al levert het natuurlijk wel meer op. Wij verzorgen ook installaties op daken die gericht zijn op het westen en het oosten.

Hebben zonnepanelen veel onderhoud nodig?

Zonnepanelen vragen heel weinig onderhoud. We adviseren om ze om de twee jaar te laten reinigen, om te voorkomen dat ze een deel van hun productiecapaciteit verliezen.

Wie plaats mijn zonnepanelen?

Wij werken tijdens deze actie samen met Binnenmaas Vastgoed, voor zowel het isolatieglas als de zonnepanelen. De installateurs waarmee we samenwerken beschikken over jarenlange ervaring.

Is een plat dag geschikt?

Platte daken zijn ook geschikt omdat via de stellages waarop de panelen bevestigd worden een ideale hoek en helling kan worden gekozen. Een dakoppervlak zonder obstakels (zoals een schoorsteen) maakt het makkelijker voor een installateur om de panelen in een mooie opstelling neer te leggen

Wat is de opbrengst van zonnepanelen?

De opbrengst van zonnepanelen hangen af van uw persoonlijke situatie. Factoren die invloed kunnen hebben op de opbrengsten zijn de richting van de panelen, de hellingshoek, schaduw, het type panelen, omvormer en gebruikte kabels en natuurlijk de weersomstandigheden.

Wat is een omvormer?

Een omvormer zet de gelijkstroom die afkomstig is van de zonnepanelen, om naar wisselstroom die standaard uit het stopcontact komt.


Wie plaatst het isolatieglas?

Even voorstellen

Deze collectieve wijkactie is opgezet in samenwerking met Binnenmaas Vastgoed, expert op het gebied van het plaatsen van nieuwe ramen en kozijnen. De beste installateur is gekozen op basis van prijs, kwaliteit, ervaring in de wijk en beschikbaarheid om de installaties uit te voeren.

Binnenmaas Vastgoed is al meer dan 15 jaar een innovatieve speler op het gebied van renovaties, onderhoud en duurzaamheid. Zij bieden een volledig pakket aan voor het verduurzamen van jouw woning, inclusief advies, prijsindicatie, offerte, subsidieaanvragen, productie van kozijnen en uitvoering. Het ervaren team van Binnenmaas waarborgt dagelijks de kwaliteit en blijft zich ontwikkelen op het gebied van duurzaamheid. Ook zijn ze bekend in de wijk Bezuidenhout en hebben ze 40 appartemneten aan de Berensteinlaan voorzien van isolatieglas en kozijnen.