Altijd een oplossing om je huis duurzamer te maken

Om een keuze te maken uit de vele oplossingen kun je deze uitgebreid in onze showroom bekijken. Er zijn vele uitstekende mogelijkheden om je woning duurzamer te maken en geld te besparen. Van eenvoudige verbeteringen tot technische installaties en Nul-Op-de-Meter aanpakken.

Voor iedere woning en budget zijn er oplossingen. Onze adviseurs vertellen je graag wat in jouw situatie mogelijk is en wat de kosten en opbrengsten zijn. Voor het beste advies verdiepen we ons graag in jouw situatie. Wij geven je een advies op maat! Dat kan ook bij u thuis voor een woningopname.

Vraag direct vrijblijvende offertes aan Vraag direct persoonlijk advies aan

Duurzaamheidswinkel in IJsselmonde

Op donderdag 1 november 2018 is de Duurzaamheidswinkel in winkelcentrum Keizerswaard in IJsselmonde officieel geopend. Bewoners, en VvE's, kunnen hier terecht voor advies en informatie over een duurzaam leven en een duurzame woning.

Wil je weten hoe led verlichting werkt? Hoe je je huis het beste kan isoleren? Welke zonnepanelen geschikt zijn voor jouw huis of complex? Wat je met je afval kan doen? Of heb je een andere vraag over hoe jij duurzaam kunt wonen en leven? Vanaf donderdag kun je daarvoor terecht in de Duurzaamheidswinkel in winkelcentrum Keizerswaard.

In de winkel ben je op het juiste adres voor al je vragen over de onderwerpen circulair, groen, lucht, water, energie, wind en zon. De gemeente Rotterdam, de WoonWijzerWinkel en VVE-010 geven gratis advies en praktische tips over het verduurzamen van je woning en leefomgeving. En je ziet daar wat simpele energiebesparende maatregelen kunnen doen voor jouw portemonnee.

Openingstijden

De winkel is bedoeld voor alle bewoners van IJsselmonde, of je nu in een huur-, koop- of VvE-woning woont. Natuurlijk zijn bewoners uit andere stadsdelen ook van harte welkom. De winkel is van dinsdag t/m vrijdag geopend van 9:30 uur tot 16:30 uur en op zaterdag van 12:00 uur tot 16:30 uur.


Onze andere showrooms:

Het WoonWijzerteam staat voor u klaar

Maurice van der Meer

Directeur


Gertjan Schoneveld

Adviseur & strategie


Carméla Wapenaar

Frontoffice


Chantal Koot

Event Manager


Annette van der Meer

Facility Manager


Andreas Kellert

Manager wijkacties


Bonita Lindhout

Coördinator wijkacties


Danny Hogenboom

Backoffice


Jennifer Bree

Account & Communicatie


Leonie Urff

Marketing


Mesdita Seji

Adviseur VvE's


Justus Terlouw

Adviseur


Sten Polman

Adviseur buitendienst


Daniël Kool

Adviseur buitendienst


Richard Haag

Adviseur