Altijd een oplossing om uw huis duurzamer te maken

Om een keuze te maken uit de vele oplossingen kunt u deze uitgebreid in onze showroom bekijken. Er zijn vele uitstekende mogelijkheden om uw woning duurzamer te maken en geld te besparen. Van eenvoudige verbeteringen tot technische installaties en Nul-Op-de-Meter aanpakken.

Voor iedere woning en budget zijn er oplossingen. Onze adviseurs vertellen u graag wat in uw situatie mogelijk is en wat de kosten en opbrengsten zijn. Voor het beste advies verdiepen we ons graag in uw situatie. Wij geven u een advies op maat! Dat kan ook bij u thuis middels een woningopname.

Vraag direct vrijblijvende offertes aan Vraag direct persoonlijk advies aan

Duurzaamheidswinkel in IJsselmonde

Bewoners, en VvE's, kunnen hier terecht voor advies en informatie over een duurzaam leven en een duurzame woning.

Wilt u weten hoe led verlichting werkt? Hoe u uw huis het beste kunt isoleren? Welke zonnepanelen geschikt zijn voor uw huis of complex? Wat u met uw afval kunt doen? Of heeft u een andere vraag over hoe u duurzaam kunt wonen en leven? Vanaf donderdag kunt u daarvoor terecht in de Duurzaamheidswinkel in winkelcentrum Keizerswaard.

In de winkel bent u op het juiste adres voor al uw vragen over de onderwerpen circulair, groen, lucht, water, energie, wind en zon. De gemeente Rotterdam, de WoonWijzerWinkel en VVE-010 geven gratis advies en praktische tips over het verduurzamen van uw woning en leefomgeving. En u ziet daar wat simpele energiebesparende maatregelen kunnen doen voor uw portemonnee.

Openingstijden

De winkel is bedoeld voor alle bewoners van IJsselmonde, of u nu in een huur-, koop- of VvE-woning woont. Natuurlijk zijn bewoners uit andere stadsdelen ook van harte welkom. De winkel is van dinsdag t/m vrijdag geopend van 9:30 uur tot 16:30 uur en op zaterdag van 12:00 uur tot 16:30 uur.


Onze andere showrooms:

Het WoonWijzerteam staat voor u klaar

Maurice van der Meer

Directeur


Carméla Wapenaar

Frontoffice


Annette van der Meer

Facility Manager


Bonita Lindhout

Coördinator wijkacties


Cindy Antonius

Event manager


Danny Hogenboom

Backoffice


Jennifer Bree

Communicatie manager


Jennifer Kerkhof

Vormgeving & communicatie


Mesdita Seji

Adviseur VvE's


Sten Polman

Adviseur buitendienst


Maurits van der Kloes

Adviseur


Daniël Kool

Adviseur buitendienst


Richard Haag

Adviseur