Wilt u ook een lagere energierekening en meer comfort? Gemeente Krimpen aan den IJssel en de WoonWijzerWinkel helpen u graag. Met hele kleine maatregelen bespaart u flink wat energie. Dit doet u heel gemakkelijk zelf. Voor het uitvoeren van deze maatregelen krijgt u in 2020 maar liefst €90,- cadeau van de gemeente. Of gebruik het geld voor een persoonlijk advies voor het verduurzamen van uw woning.

Let op: i.v.m. het COVID-19 virus plannen wij momenteel geen woningopnames in. U kunt gewoon voor een woningopname kiezen, deze plannen wij in zodra dit weer mogelijk is. Bij het inpakken en verzenden van de boxen wijzigt niets. Adviesgesprekken gaan voorlopig nog door, maar dit kan wijzigen als de maatregelen vanuit het RIVM aangescherpt worden.

 

€ 90,- cadeau!

Als huiseigenaar krijgt u de kans om uw eigen WoonWijzerBox met energiebesparende maatregelen samen te stellen (één box per huishouden). Bestel voor minimaal €100,- en betaal zelf €10,- of meer. Met de kortingscode KRIMPEN2020 krijgt u €90,- cadeau.
woonwijzerwebshop_logo_180x


Vul uw WoonWijzerBox met energiebesparende producten in de WoonWijzerWebshop. Kies bijvoorbeeld uit een waterbesparende douchekop, ledlamp(en), radiatorfolie, een radiatorventilator of een isolerende brievenbus. Bestel snel, want op is op!

Stel hier uw box samen in de webshop
Door op bovenstaande link te klikken, komt u terecht op de webshop. De korting wordt bij het afrekenen verwerkt. Let op: om gebruik te maken van de €90,- korting, dient uw bestelling minimaal €100,- te zijn. Zie onderstaande voorwaarden.
 

Persoonlijk advies

Wilt u graag persoonlijk advies over de verduurzaming van uw woning? Vul uw WoonWijzerBox dan met een adviesgesprek in de WoonWijzerWinkel showroom, of met een woningopname aan huis. Ook hierbij geldt, bestel voor minimaal €100,- en betaal zelf €10,- of meer.

Persoonlijk advies
 

Actievoorwaarden:

- De actie geldt voor woningeigenaren in Krimpen aan den IJssel.
- Huurders zijn uitgesloten van deelname.
- Eén WoonWijzerBox per huishouden.
- Er geldt een minimale besteding van € 100,- om € 90,- korting te krijgen.
- In de minimale eigen bijdrage van € 10,- zit € 3,50 aan bezorgkosten inbegrepen.
- De bezorgkosten worden apart genoemd.
- Voor advies worden geen bezorgkosten gerekend.
- Boven de € 50,- aan eigen bijdrage worden geen bezorgkosten gerekend.
- Voor deze actie geldt dat u de onderdelen van de WoonWijzerBox niet kunt retourneren voor geldteruggave.
- Vanwege de actie wijken de bezorgtijden af van wat er in de webshop is aangegeven.
- Er zijn maximaal1.850 kortingsbonnen beschikbaar.
- De actie loopt van 15 januari tot en met 31 december 2020.
- Wanneer de code onrechtmatig wordt gebruikt, wordt de bestelling geannuleerd en het geld aan u teruggestort.