Wilt u ook een lagere energierekening en meer comfort? Gemeente Krimpen aan den IJssel en de WoonWijzerWinkel helpen u graag. Met hele kleine maatregelen bespaart u flink wat energie. Dit doet u heel gemakkelijk zelf. Voor het uitvoeren van deze maatregelen krijgt u in 2020 maar liefst €90,- cadeau van de gemeente. Of gebruik het geld voor een persoonlijk advies voor het verduurzamen van uw woning.

 

€ 90,- cadeau!

Als huiseigenaar krijgt u de kans om uw eigen WoonWijzerBox met energiebesparende maatregelen samen te stellen (één box per huishouden). Bestel voor minimaal €100,- en betaal zelf €10,- of meer. Met de kortingscode KRIMPEN2020 krijgt u €90,- cadeau.
woonwijzerwebshop_logo_180x


Vul uw WoonWijzerBox met energiebesparende producten in de WoonWijzerWebshop. Kies bijvoorbeeld uit een waterbesparende douchekop, ledlamp(en), radiatorfolie, een radiatorventilator of een isolerende brievenbus. Bestel snel, want op is op!

Stel hier uw box samen in de webshop
Door op bovenstaande link te klikken, komt u terecht op de webshop. De korting wordt bij het afrekenen verwerkt. Let op: om gebruik te maken van de €90,- korting, dient uw bestelling minimaal €100,- te zijn. Zie onderstaande voorwaarden.
 

Persoonlijk advies

Wilt u graag persoonlijk advies over de verduurzaming van uw woning? Vul uw WoonWijzerBox dan met een adviesgesprek in de WoonWijzerWinkel showroom, of met een woningopname aan huis. Ook hierbij geldt, bestel voor minimaal €100,- en betaal zelf €10,- of meer.

Persoonlijk advies

adviesgesprek

Adviesgesprek

Tijdens een adviesgesprek in de winkel zal de adviseur van de WoonWijzerWinkel in een uur tijd uw woonsituatie bespreken en adviseren welke stappen bij uw prioriteiten en uw situatie passen. Neem na afloop van het gesprek meteen even een kijkje in de showroom van 2500m2.

woningopname

Woningopname

Een woningopname is een adviesgesprek (60 min) bij u thuis. Het voordeel hiervan is, dat de adviseur uw woonsituatie met eigen ogen kan zien. Hierdoor is het advies volledig afgestemd op uw situatie. De woning wordt van top tot teen bekeken waarna de adviseur aan de "keukentafel" de opties met u bespreekt, zodat u direct aan de slag kunt met de verduurzaming van uw woning!

woonwijzerscan

WoonWijzerscan

De WoonWijzerScan is een gratis duurzame scan van uw woning, die u inzicht geeft in de duurzame mogelijkheden van uw woning. U ziet precies welke maatregelen u kunt nemen, hoeveel u daarvoor moet investeren en wat het u oplevert.

Misschien ook interessant voor u:

Banner_Inkoopactiezonnepanelen_SEPT
Banner_Inkoopactieisolatie_Homepaga
Banner_Inkoopactiewarmtepomp_Homepagina
 

Actievoorwaarden:

- De actie geldt voor woningeigenaren in Krimpen aan den IJssel.
- Huurders zijn uitgesloten van deelname.
- Eén WoonWijzerBox per huishouden.
- Er geldt een minimale besteding van € 100,- om € 90,- korting te krijgen.
- De bezorgkosten worden apart genoemd.
- Voor advies worden geen bezorgkosten gerekend.
- Boven de € 50,- aan eigen bijdrage worden geen bezorgkosten gerekend.
- Voor deze actie geldt dat u de onderdelen van de WoonWijzerBox niet kunt retourneren voor geldteruggave.
- Vanwege de actie wijken de bezorgtijden af van wat er in de webshop is aangegeven.
- Er zijn maximaal1.850 kortingsbonnen beschikbaar.
- De actie loopt tot en met 31 maart 2021.
- Wanneer de code onrechtmatig wordt gebruikt, wordt de bestelling geannuleerd en het geld aan u teruggestort.