Wil je weten wat je kan doen om je huis te verduurzamen?

Maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Vaak hangt het sterk samen met het bouwjaar van de woning én wat er al is gedaan aan isolatie aan je woning.

Aardgasvrij wonen

In een goed geïsoleerd huis is het lekker warm en heb je een lage energierekening. Het is ook dé manier om je huis klaar te stomen voor aardgasvrij wonen. Stap voor stap verdwijnt aardgas en gaan we over op andere manieren van verwarmen. Je kan maar beter voorbereid zijn. En dát begint bij goede isolatie.

Bouwjaar

Maar hoe weet je of je huis al geïsoleerd is en wat je kunt verbeteren? Het bouwjaar van je huis zegt veel over de mate van isolatie. Huizen van voor 1975 zijn bijvoorbeeld niet of nauwelijks geïsoleerd bij de bouw. Daar valt vaak nog veel te verbeteren. Terwijl huizen van ná 2000 redelijk tot goede isolatie hebben: daar hoef je weinig meer aan te doen. Kijk op bij de bouwperiode van jouw woning en weet waar je kan beginnen. Per bouwperiode hebben onze adviseurs een stappenplan ontwikkeld om jou te helpen om uiteindelijk aardgasvrij te kunnen wonen.

Wil je het jezelf nog makkelijker maken? Doe de GRATIS woning scan.

Doe de GRATIS woningscan

Gratis hulp en advies bij het verduurzamen van je huis


✔ We geven snel inzicht in wat realistisch is voor jouw huis

✔ We helpen bij het vinden van aannemers

✔ En vragen wij offertes voor je aan

✔ Met € 5.000,- WoonWijzerGarantie (Bekijk De 7 Zekerheden)


Doe hier de GRATIS woningscan!