fbpx
 
Uw gemeente biedt u een korting van €90,- aan, waarmee u energiebesparende producten en diensten kunt kopen. Wist u dat u met hele simpele, kleine maatregelen al een flinke besparing op uw energierekening kunt realiseren? Deze kleine maatregelen zijn vaak door u zelf uit te voeren. U, als woningeigenaar, krijgt nu van de gemeente de kans om uw eigen WoonWijzerBox met energiebesparende producten te bestellen (één box per huishouden).

  1. Stel zelf een box samen met € 90,- korting (kortingscode BARENDRECHT2020)

Vul de kortingscode in op de webshop tijdens het afrekenen.

 
korting_negentig_rood
Bij een minimale besteding van € 100,- in onze webshop krijgt u maar liefst eenmalig € 90,- cadeau van de gemeente. Om gebruik te maken van de korting, kunt u de kortingscode BARENDRECHT2020 invoeren in de webshop.

U kunt uw box naar wens samenstellen in de WoonWijzerWebshop, waar u kunt kiezen uit vele energiebesparende maatregelen, waaronder: een waterbesparende douchekop, ledlamp(en), radiatorfolie, radiatorventilator, isolerende brievenbus etc.

 

Persoonlijk advies

Wilt u graag persoonlijk advies over de verduurzaming van uw woning? Met de kortingsbon kunt u in de webshop ook kiezen uit een adviesgesprek in onze showroom t.w.v. €69,- of een woningopname t.w.v. €100,- Klik hier om direct op de adviespagina van de webshop te komen. Let op: om de kortingsbon te kunnen gebruiken dient u bij het adviesgesprek uw bestelling aan te vullen tot een minimale bestelling van €100,-


adviesgesprek

Adviesgesprek

Tijdens een adviesgesprek in de winkel zal de adviseur van de WoonWijzerWinkel in een uur tijd uw woonsituatie bespreken en adviseren welke stappen bij uw prioriteiten en uw situatie passen. Neem na afloop van het gesprek meteen even een kijkje in de showroom van 2500m2.

woningopname

Woningopname

Een woningopname is een adviesgesprek (60 min) bij u thuis. Het voordeel hiervan is, dat de adviseur uw woonsituatie met eigen ogen kan zien. Hierdoor is het advies volledig afgestemd op uw situatie. De woning wordt van top tot teen bekeken waarna de adviseur aan de "keukentafel" de opties met u bespreekt, zodat u direct aan de slag kunt met de verduurzaming van uw woning!

woonwijzerscan

WoonWijzerscan

De WoonWijzerScan is een gratis duurzame scan van uw woning, die u inzicht geeft in de duurzame mogelijkheden van uw woning. U ziet precies welke maatregelen u kunt nemen, hoeveel u daarvoor moet investeren en wat het u oplevert.

Misschien ook interessant voor u:

 

Actievoorwaarden:

- De actie geldt voor woningeigenaren in Barendrecht.
- Huurders zijn uitgesloten van deelname.
- Eén WoonWijzerBox/kortingscode per koopwoning. U kiest ofwel voor € 90,- korting of een standaard box.
- De bezorgkosten worden apart genoemd.
- Boven de € 50,- aan eigen bijdrage worden geen bezorgkosten gerekend.
- Voor deze actie geldt dat u de onderdelen van de WoonWijzerBox niet kunt retourneren voor geldteruggave.
- Vanwege de actie wijken de bezorgtijden af van wat er in de webshop is aangegeven.
- De actie loopt tot en met 31 december 2021.
- Wanneer de code onrechtmatig wordt gebruikt, wordt de bestelling geannuleerd en het geld aan u teruggestort.
- Voor de € 90,- korting geldt een minimale besteding van € 100,- om € 90,- korting te krijgen.
- Met de kortingscode voor de standaard box t.w.v. € 45,- kan alleen 1 van de 2 standaardboxen met een waarde van € 45,- besteld worden (isoleren en snel besparen)