Het Servicepunt Woningverbetering in Schiedam biedt u tot 31 maart 2021 een korting van €90,- aan, waarmee u energiebesparende producten en diensten kunt kopen. Bij energiebesparende producten kunt u denken aan radiatorfolie, tochtstrippen of led-lampen. Met eenvoudige maatregelen kunt u al snel flink besparen op uw energierekening. En daar gaan wij u, samen met het Servicepunt Woningverbetering Schiedam, bij helpen!

 

€90,- cadeau!

Als huiseigenaar krijgt u de kans om uw eigen WoonWijzerBox met energiebesparende maatregelen samen te stellen (één box per huishouden). In onze webshop krijgt u eenmalig maar liefst €90,- cadeau van de gemeente. Gebruik hiervoor de volgende kortingscode in de webshop: SCHIEDAM2020
woonwijzerwebshop_logo_180x


U kunt uw box naar wens samenstellen in de WoonWijzerWebshop, waar u kunt kiezen uit advies over de verduurzaming van uw woning en/of vele energiebesparende maatregelen, waaronder: een waterbesparende douchekop, ledlamp(en), radiatorfolie, radiatorventilator, isolerende brievenbus etc. Binnen drie weken kunt u de bespaarbox thuis verwachten.

Stel hier uw box samen in de webshop
Door op bovenstaande link te klikken, komt u terecht op de webshop, waar de kortingscode direct in uw winkelmandje wordt gezet. De korting wordt bij het afrekenen verwerkt. Zie onderstaande voorwaarden.
 

Persoonlijk advies

Met de kortingscode kunt u in de webshop ook kiezen uit een adviesgesprek in onze showroom (t.w.v. €69,-) of een woningopname aan huis (t.w.v. €100,-). Er zijn ook opties voor advies op afstand. Klik hier om direct op de adviespagina van de webshop te komen.

adviesgesprek

Adviesgesprek

Tijdens een adviesgesprek in de winkel zal de adviseur van de WoonWijzerWinkel in een uur tijd uw woonsituatie bespreken en adviseren welke stappen bij uw prioriteiten en uw situatie passen. Neem na afloop van het gesprek meteen even een kijkje in de showroom van 2500m2.

woningopname

Woningopname

Een woningopname is een adviesgesprek (60 min) bij u thuis. Het voordeel hiervan is, dat de adviseur uw woonsituatie met eigen ogen kan zien. Hierdoor is het advies volledig afgestemd op uw situatie. De woning wordt van top tot teen bekeken waarna de adviseur aan de "keukentafel" de opties met u bespreekt, zodat u direct aan de slag kunt met de verduurzaming van uw woning!

woonwijzerscan

WoonWijzerscan

De WoonWijzerScan is een gratis duurzame scan van uw woning, die u inzicht geeft in de duurzame mogelijkheden van uw woning. U ziet precies welke maatregelen u kunt nemen, hoeveel u daarvoor moet investeren en wat het u oplevert.

Misschien ook interessant voor u:

Banner_InkoopactieWARMTEPOMP_OKT
Banner_InkoopactieINFRAROOD_OKT
Banner_Inkoopactiezonnepanelen_SEPT

Meer informatie

Heeft u vragen over producten en diensten in de webshop, bestellingen of verzendingen? Neem dan telefonisch contact met ons op 010 747 01 474. Voor vragen over de actie, kunt u contact opnemen met het Servicepunt Woningverbetering.

Bereikbaarheid Servicepunt Woningverbetering

Het Servicepunt Woningverbetering is tot nader bericht alleen per mail en per telefoon bereikbaar. Heeft u vragen voor hen? Zij zijn bij voorkeur per mail bereikbaar. Via info@servicepuntwoningverbetering.nl. Belt u met 010 – 219 17 00 dan kunt u een terugbelverzoek achterlaten. Zij bellen u dan zo snel mogelijk terug.
 

Actievoorwaarden:

- De actie geldt voor woningeigenaren in Schiedam.
- Woningcorporaties en haar huurders zijn uitgesloten van deelname.
- Per adres kan slechts eenmaal een WoonWijzerBox besteld worden. Ook als u voor minder dan €90,- aan producten/diensten heeft besteld.
- Er geldt geen minimale of maximale besteding, de korting is maximaal €90,-.
- U betaalt geen verzendkosten.
- Deze korting is niet inwisselbaar voor geld.
- Voor deze actie geldt dat u de onderdelen van de WoonWijzerBox niet kunt retourneren voor geldteruggave.
- Het besteladres is het bezorgadres.
- Vanwege de actie kunnen de levertijden afwijken van wat er in de webshop is aangegeven.
- De actie loopt t/m 31 maart 2021 of stopt zoveel eerder als het maximaal beschikbare budget voor deze regeling is bereikt.
- Het Servicepunt Woningverbetering verwerkt uw persoonsgegevens gedurende de looptijd van de actie. Bij afronding sturen zij u een korte evaluatie per mail waarin u zelf kunt aangeven in hoeverre u als Schiedamse huiseigenaar betrokken wilt blijven bij processen rondom energietransitie, verduurzaming en woningverbetering
- Met de besteding van uw korting gaat u akkoord met de actievoorwaarden.