Isolerend glas en kozijn

Het vervangen van enkel glas werkt comfort verhogend en bespaart energie. Met het vervangen van enkel glas door HR++ glas kunt u jaarlijks honderden euro’s besparen.

Door isolerend glas heeft u minder last van tocht en condensvorming. De thermostaat kan gemakkelijk een graadje lager, zonder comfortverlies. Daarnaast is isolerend glas geluidswerend.

Wat kost het?

De kosten zijn erg verschillend, het ligt aan het soort glas dat je kiest, maar ook aan het soort kozijn. Het vervangen van kozijn en glaswerk is een duurzame investering waar je geen spijt van krijgt. De kosten van deze investering verlaag je door subsidie aan te vragen voor de isolerende maatregelen. Bij één maatregel kan je tot 15% terug krijgen, bij twee maatregelen is dat tot 30%. Alle reden om te checken hoe goed jouw huis is geïsoleerd en wat je kunt verbeteren. Kijk hiervoor bij de ISDE subsidie of vul de Subsidie Checker in. 

Let op: Isoleren betekent ook goed ventileren. Voor meer informatie over ventileren, klik hier.

Benieuwd naar onze duurzame oplossingen?

Hieronder kan je filteren per soort of per product en lees je meer over de oplossingsmogelijkheden door te kijken welke oplossing bij jouw woning en situatie past. Meer informatie over de verschillende soorten en toepassingen van isolatie? Klik dan hier.

Vergelijkbare oplossingen
Soorten glas en kozijn:

Last van kou door de ramen? Door je ramen te…

Energie besparen
>Bekijk

Glasrenovatie is het vernieuwen van glas in een bestaand pand….

Energie besparen, Meer wooncomfort
>Bekijk
Hulp nodig bij je keuze?
Vrijblijvend advies aanvragen