Een duurzaam inspirerende Eventlocatie in Rotterdam

Rotterdam

WoonWijzerWinkel is een eventlocatie gevestigd in het grootste en meest inspirerende centrum voor duurzaam bouwen in Nederland. In onze unieke showroom van 2.500m² in Rotterdam worden regelmatig evenementen zoals workshops, seminars en symposia door bedrijven georganiseerd. In deze dynamische omgeving van innovatieve oplossingen bieden wij diverse (vergader)ruimtes aan, geschikt voor 6 tot 150 personen voor seminars, workshops, symposia etc. Bezoekers laten zich hier graag informeren en inspireren op het gebied van duurzaam bouwen, bijvoorbeeld door hun evenement te combineren met een rondleiding langs de duurzame opstellingen die te bezichtigen zijn.

WoonWijzerWinkel Rotterdam
Directiekade 2 3089 JA Rotterdam
(010) 747 01 47
[email protected]

Openingstijden
Ma - Vrij | 9:00 - 17:00 uur
Za - Zo I gesloten

Rondleidingen

De showroom beslaat 2500 m2 en is thematisch ingericht met duurzame concepten, systemen en productopstellingen. Je komt tijdens een rondleiding in en rondom het centrum meer te weten over de mogelijkheden op het gebied van duurzaam bouwen. Onze experts nemen je tijdens de rondleiding mee langs de nieuwste innovatieve producten en concepten, hoe deze worden toegepast en in samenhang getoond. De rondleiding is inclusief een kopje koffie of thee bij ontvangst.

Duur: 1,5 uur
€ 225,00 euro excl. BTW

Lounge

De Lounge is de centrale ontmoetingsplek in ICDuBo. De ruimte is uitermate geschikt voor een netwerkevent of als afsluiting van een evenement met borrel, lunch of diner. De Lounge biedt ruimte aan 200 personen en biedt een schitterend uitzicht over de Maas. Ook de ruimte buiten (voor de Lounge) kan gebruikt worden voor bijvoorbeeld een barbecue of opstelling van een foodtruck.

€ 60,00 excl. BTW per uur*

Opstelling mogelijkheden
Opstelling: losse 1,5 meter sta tafels en lounge banken, max 200 personen.
audi

Auditorium

Het Auditorium is de prachtige multifunctionele ruimte in ICDuBo voor seminars, workshops en vergaderingen. De flexibele ruimte kan op verschillende manieren naar uw wensen worden ingedeeld. Vanuit het Auditorium heeft de bezoeker een prachtig overzicht over het centrum. Standaard is de ruimte voorzien van beamer, scherm en uitstekende geluidsinstallatie.

Inclusief: Wifi, beamer, scherm, flipover, 2 handheld microfoons, 1 reversmicrofoon, draadloze presenter

€ 120,00 excl. BTW per uur*

 
Opstelling mogelijkheden
Theater
Max. 120 personen Klas
Max. 25 personen Carré
Max. 26 personen U-vorm
Max. 27 personen Cabaret
Max. 43 personen
benede

School beneden

Dit lokaal is gelegen op de begane grond. De ruimte wordt duurzaam verwarmd, heeft een perfecte akoestiek en is voorzien van de modernste ventilatietechnieken bedoeld voor scholenbouw.

Inclusief: Wifi, digitaal schoolbord, flipover, draadloze presenter

€ 60,00 excl. BTW per uur*

 
Opstelling mogelijkheden
Theater
Max. 20 personen Klas
Max. 12 personen Carré
Max. 16 personen U-vorm
Max. 15 personen Cabaret
Max. 16 personen Blok
Max. 12 personen
bove

School boven

Dit lokaal is gelegen op de eerste verdieping en enkel per trap bereikbaar. Het lokaal is voorzien van flexibel schoolmeubilair, waardoor de indelingsmogelijkheden eindeloos zijn.

Inclusief: Wifi, digitaal schoolbord, flipover, draadloze presenter

€ 60,00 excl. BTW per uur*

 
Opstelling mogelijkheden
Theater
Max. 20 personen Klas
Max. 12 personen Carré
Max. 16 personen U-vorm
Max. 15 personen Cabaret
Max. 16 personen Blok
Max. 12 personen

*Voor alle ruimtes in Rotterdam geldt:
- Avondtoeslag 60,00 euro excl. BTW per uur
- Gratis voor deelnemers tot 10 personen
- Partnerkorting vanaf 10 personen

Wil je meer informatie over het organiseren van evenementen of wil je direct reserveren? Neem dan contact op met onze Eventmanager
Annette van der Meer via 010 415 72 44 of [email protected]
.