De gemeente Nissewaard gaat aan de slag met het thema woningverbetering: voor een duurzamer Nissewaard en om de woningen in onze gemeente aantrekkelijk te houden. Doet u mee?

Werk aan uw Woning

In Spijkenisse is het prettig wonen. Dat willen we graag zo houden. Daarom stimuleren we bewoners om te gaan verduurzamen. Eenvoudige aanpassingen aan uw woning kunnen u een flinke besparing in energie en kosten opleveren. Door bijvoorbeeld uw woning beter te isoleren verbruikt u minder energie en zorgt u voor een gezond binnenklimaat. Meer wooncomfort voor nu, en meer waarde van uw woning voor later.

Speciaal voor uw wijk

Om u te helpen bij het verduurzamen van uw woning organiseren we deze maand speciaal voor u diverse activiteiten en aanbiedingen. Zo zijn er interessante inkoopacties en staat de WoonWijzerWagen op:

Bij uw bezoek aan de WoonWijzerWagen ontvangt u een gratis LED lamp!

We komen bij u langs!

Naast ons bezoek aan de wijk door middel van de WoonWijzerWagen, komen wij op woensdag 24, donderdag 25 en vrijdag 26 oktober met een adviesteam bij u aan de deur om u te informeren over de bespaarmogelijkheden bij u thuis. De adviseurs informeren u over de speciale aanbiedingen zoals interessante inkoopacties en de mogelijkheid tot het inplannen van een algemene woningopname voor € 25,- i.p.v. € 69,-. Hierbij wordt uw woning gecheckt op de meest voorkomende maatregelen.

Wanneer u specifiek geïnteresseerd bent in isolatie, dan kunt u zich inschrijven voor de gratis isolatiecheck. Tijdens deze korte opname kijkt de adviseur of isolatie in uw geval mogelijk is.

Maak gebruik van de aanbiedingen!

Wanneer u specifiek geïnteresseerd bent in vloer- of spouwmuurisolatie kunt u zich ook inschrijven voor de gratis isolatiecheck. Dit is een korte opname waarbij er onafhankelijk gecontroleerd wordt wat er bij u mogelijk is. Inschrijven kan bij ons adviesteam aan de deur, in de WoonWijzerWagen of via onderstaande formulier.

Wanneer u verdere interesse heeft, kunt u zich inschrijven voor de collectieve inkoopacties. De WoonWijzerWinkel zal alle inschrijvingen verzamelen.

Hierna wordt de onderhandeling gestart met verschillende bij hen aangesloten en erkende verwerkers. Op deze manier krijgt u gegarandeerd een goede aanbieding!

 
Spread_wijkactieSpijkenisseCentrum

Bekijk de
folder met de
verschillende
mogelijkheden
voor uw woning!