Profiteer nu: Subsidie Energiebesparing Eigen Huis

20/5/2020 - Minister Ollongren (BKZ) onderneemt voor 2020 stappen om huiseigenaren te stimuleren om ondanks de onzekere tijden, het verduurzamen van hun woning niet uit te stellen. Daarom wordt de isolatieregeling Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH), verruimd. In plaats van 20% van de kosten, wordt van 1 juni tot en met 31 december 2020, 30% van de kosten vergoed.

Kajsa Ollongren (Binnenlandse Zaken en Koninkrijkrelaties):

‘Met goede isolatie heb je veel minder energie nodig. Dat scheelt in de energiekosten en het is een belangrijke stap richting een duurzaam gebouwde omgeving.’

De subsidie geldt vanaf twee isolatiemaatregelen, zoals vloer-, gevel- of dakisolatie. Als aanvrager dient u eigenaar en bewoner te zijn van de woning. Om aanspraak te kunnen maken op de subsidie moeten de werkzaamheden uitgevoerd en de factuur ingediend zijn, voor 31 december 2020.


 

Voorwaarden

Voor meer informatie over de voorwaarden die bij de isolatie subsidie komen kijken en of u in aanmerking kan komen voor deze subsidie, kunt u de website van het RVO bezoeken. De SEEH is ook geldig voor VvE's. Meer informatie over de SEEH voor VvE's kunt u hier vinden.

Algemene subsidie voorwaarden Eisen per maatregel Doe hier de subsidiecheck

 

 

Isoleer direct en maak gebruik van de subsidie!

Wij bieden u diverse isolatieoplossingen, geschikt voor verschillende woonsituaties. Maak een keuze tussen de diverse isolatiemaatregelen en vraag vrijblijvende offertes aan! Let op! Om gebruik te maken van de subsidie dient u twee of meer maatregelen te treffen.

Klik hier voor isolatieoplossingen