Profiteer nu: Subsidie Energiebesparing Eigen Huis

Op 2 september wordt de SEEH weer opengesteld. Vanochtend (donderdag 15 augustus) is bekend geworden dat er 84 miljoen beschikbaar wordt gesteld. Met deze regeling kunnen mensen subsidie aanvragen voor twee of meer grote isolatiemaatregelen in hun eigen woning.

Kajsa Ollongren (Binnenlandse Zaken en Koninkrijkrelaties):

‘Met goede isolatie heb je veel minder energie nodig. Dat scheelt in de energiekosten en het is een belangrijke stap richting een duurzaam gebouwde omgeving.’

De subsidie geldt vanaf twee isolatiemaatregelen, zoals vloer-, gevel- of dakisolatie. Als aanvrager dient u eigenaar en bewoner te zijn van de woning en kunt u tot €10.000,- subsidie krijgen. De maatregelen moeten uitgevoerd en betaald zijn na 15 augustus 2019. Aanvragen kunnen vanaf 2 september worden ingediend op de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

Met de subsidie en onze actieprijzen, kunt u nu tijdelijk dubbel profiteren! Start nu extra voordelig met verduurzamen, met onze inkoopacties voor bodem-, vloer-, spouw-, glas- en dakisolatie.

 

Voorwaarden

Voor meer informatie over de voorwaarden die bij de isolatie subsidie komen kijken en of u in aanmerking kan komen voor deze subsidie, kunt u de website van het RVO bezoeken. De SEEH is ook geldig voor VvE's. Meer informatie over de SEEH voor VvE's kunt u hier vinden.

Algemene subsidie voorwaarden Eisen per maatregel Doe hier de subsidiecheck

 

 

 

Isoleer direct en maak gebruik van de subsidie!

Wij organiseren momenteel een inkoopactie isolatie. U kunt hierbij meteen gebruik maken van de subsidie. Maak een keuze tussen de diverse isolatiemaatregelen die wij tegen een actieprijs aanbieden.

Let op! Om gebruik te maken van de subsidie dient u twee of meer maatregelen te treffen.

Klik hier voor de inkoopactie isolatie