Vind een bedrijf bij jou in de buurt


Ben je enthousiast geworden en wil je aan de slag om je woning te verduurzamen? Bij de WoonWijzerWinkel vind je het ideale bedrijf om je klus uit te voeren. Wij hebben ze voor jou geselecteerd op kwaliteit en bemiddelen voor de beste offerte.  Daarbij profiteer je van onze inkoopvoordelen en de collectiviteitskorting  die we kunnen geven.

Uw betrouwbare partner

  1. Op onze website en in onze winkel in Rotterdam zijn ruim 300 duurzame oplossingen te vinden. De fabrikanten die deze oplossingen aanbieden zijn op basis van 9 duurzame kenmerken beoordeeld en worden alleen toegelaten als ze aan 5 van de 9 punten voldoen.
  2. Wij adviseren in jouw belang en hebben géén commercieel belang bij verkoop van een specifiek product.
  3. De gekozen en/of door ons voorgestelde oplossing(en) koppelen we aan één of meer uitvoerende bedrijven naar keuze.
  4. Deze bedrijven zijn door ons geselecteerd op uitstekende kwaliteit in product, garantie  en service tegen de scherpste prijs.
  5. Deze bedrijven hebben aantoonbare werkervaring, voldoen aan de wettelijke richtlijnen én zijn aangesloten bij een door ons erkende branche-organisatie en zijn in het bezit van door ons vereiste vakcertificaten en/of keurmerken.
  6. Zowel de fabrikanten als de uitvoerende bedrijven betalen ons een vaste vergoeding per jaar om deel te nemen.
  7. U heeft keuze uit ruim 100 bedrijven waarmee wij samenwerken en waarvan je er bij ons van op aan kunt dat zij goed werk leveren.

 

Wil je vrijblijvend advies van ons, klik dan hier

Ben je op zoek naar een bedrijf in de buurt, maak dan hieronder een keuze.

Ik zoek een partij die helpt mij met: