fbpx

ZEP Solar Roof Tiles

ZEP Zonneceldakpannen, de meest esthetische BIPV-oplossing voor uw project.

  • Perfect geïntegreerd
  • Duurzaam en betrouwbaar
  • Oogverblindend mooi

Bekijk hier de producten van ZEP of kom langs in onze showroom

Over ZEP

ZEP is in 2013 opgericht door een groep Nederlandse ondernemers vanuit de overtuiging dat duurzaamheid ook mooi moet kunnen zijn. Tijdens hun werk in bouw- en installatiesector zagen ze hoe op grote schaal PV-panelen geplaatst werden. Zorgvuldig onder architectuur gebouwde woningen werden na het gereedkomen van het dak ontsierd met ondoordacht gepositioneerde zonnepanelen. Met de ZEP zonneceldakpan is dat probleem opgelost doordat ZEP nauwkeurig de posities op het dak kan bepalen. Sindsdien werken wij er iedere dag aan om de wereld om ons heen een stukje mooier te maken.

In het begin hebben wij ons voornamelijk gefocust op designperformance en  het aangaan van strategische partnerships. Een van deze partnerships is Nelskamp GmbH, een Duitse dakpannenfabrikant die keramische dakpannen maakt in een zeer hoogwaardige kwaliteit. Door gebruik te maken van bestaande dakpanmodellen past de ZEP – zonneceldakpan moeiteloos in het dakenlandschap van iedere wijk, dorp of stad.

Na talloze praktijk- laboratorium tests en assessments realiseerden wij de eerste projecten op verschillende plaatsen in Nederland. In eerste instantie alleen met de zwarte zonneceldakpan, maar in oktober 2016 lanceerden we ook de natuurrode zonneceldakpan met unieke terracottakleurige zonnecellen, waardoor onze doelgroep in één keer flink werd vergroot. Intussen groeide ZEP, voornamelijk door mond-op-mond-reclame en publiciteit: steeds meer dakdekkers, distributeurs, aannemers en architecten hebben hun weg naar ZEP gevonden en bouwen mee aan een mooiere wereld. De cijfers zijn in ieder geval indrukwekkend: met een jaarlijkse groei van 200-300% behoren we inmiddels tot een van de grootste en belangrijkste spelers op de Nederlandse BIPV-markt. Het geheim van ons product? Het opwekken van energie zonder dat het de esthetica van uw pand aantast. Dat is de ZEP-zonneceldakpan zoals u van ons mag verwachten: of het nou voor de renovatie van uw eigen woning is of voor een seriematig nieuwbouwproject.

J. (Jan) Bakker
Directeur en medeoprichter ZEP

 

Onze website
Wij bieden

Gedetailleerde omschrijving van uw woonwensen
Vul zoveel mogelijk informatie in, zodat wij een juiste inschatting kunnen maken.

Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen door de WoonWijzerWinkel