fbpx

Warmteplan

WARMTEPLAN | DUURZAAM ISOLATIEMATERIAAL EN ECOLOGISCH BOUWEN

Warmteplan is leverancier en verwerker van duurzaam isolatiemateriaal voor een gezond binnenklimaat op basis van ISOFLOC cellulose isolatie, GUTEX houtvezelisolatie, HOMATHERM houtvezelisolatie, PRO CLIMA dampremmende folie, wandverwarming systemen en SPRAYPLAN akoestisch spuitwerk. In de loop der jaren is Warmteplan uitgegroeid van een pionier op het gebied van duurzaam en ecologisch bouwen tot een ervaren en betrouwbare bouwpartner op dit gebied.

Met biobased isolatie kunt u dampopen bouwen en wordt er bijgedragen aan het milieu en de reductie van de CO2-uitstoot. Warmteplan geeft bouwfysisch advies en kan benaderd worden voor het maken van een dynamische dampspanning berekening. Mede door de permanente ontwikkeling van nieuwe natuurlijke, aangroeibare producten en toepassingen groeit de markt van Warmteplan dagelijks en zijn wij actief in de hele bouwkolom.

Duurzaam isoleren voor bestaande bouw en nieuwbouw

U kunt ons inschakelen voor het duurzaam isoleren van zowel bestaande bouw als nieuwbouw. Warmteplan kan bijvoorbeeld uw verdiepingsvloer isoleren, bestaand dak isoleren, buitenmuur isoleren of wandverwarming aanbrengen. Ook kunt u ons betrekken bij het bouwen van een nieuwbouwwoning waarbij wij als leverancier, verwerker en adviseur kunnen worden ingeschakeld.

Naast de door ons zelf ontwikkelde bouwmaterialen en -systemen, voeren wij producten van een aantal gerenommeerde en internationaal opererende toeleveranciers, waarmee wij tientallen jaren intensief samenwerken. Warmteplan brengt met eigen ploegen diverse van deze bouwsystemen aan.

Warmteplan uw partner

Bent u op zoek naar duurzaam isolatiemateriaal van hoge kwaliteit en gerichte oplossingen voor een probleem in één van onze vakgebieden? Twijfel dan geen moment en neem vrijblijvend contact op. Het team staat met raad en daad voor u klaar.

Onze website
Wij bieden

Gedetailleerde omschrijving van uw woonwensen
Vul zoveel mogelijk informatie in, zodat wij een juiste inschatting kunnen maken.

Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen door de WoonWijzerWinkel