fbpx

De Verbouwwinkel

UW PLAN, ONS ADVIES, HET BESTE RESULTAAT!

Heeft u plannen voor een verbouwing of wilt u een nieuwbouw woning laten bouwen? Overweegt u om een nieuwe keuken of badkamer te plaatsen? Is uw pand toe aan onderhoud? Wij zijn al meer dan 15 jaar bouwspecialist.

De Verbouwwinkel biedt met een aantal praktische en transparante advies- en uitvoeringstools hulp aan particulieren en bedrijven bij het (ver)bouwen en onderhouden van hun panden.

De adviestools van De Verbouwwinkel helpen met het regelen van vergunningen, het maken van bouwkundige tekeningen, werkomschrijvingen en constructieberekeningen. Met een aankoopkeuring, onderhoudsscan of meerjarenonderhoudsplan houdt u uw pand in topconditie, maar beperkt u de kosten door slim te plannen.

OOK VOOR UITVOERING

De Verbouwwinkel gaat ook een stap verder en bieden wij niet alleen advies aan, maar voeren we ook het gehele proces van eerste idee tot oplevering en nazorg voor u uit. Dit doen wij aan de hand van onze heldere uitvoeringstools en bouwpartners. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een op- of aanbouw aan uw bestaande woning, het verduurzamen van uw pand, kleinschalig onderhoud als schilderwerk en het aanpassen van woningen voor senioren.

U krijgt van ons een transparant kostenplaatje, een duidelijke planning met afspraken en onze werkzaamheden voeren wij met zeer ervaren bouwpartners uit om tot het beste resultaat te komen.

 

Onze website
Wij bieden

Gedetailleerde omschrijving van uw woonwensen
Vul zoveel mogelijk informatie in, zodat wij een juiste inschatting kunnen maken.

Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen door de WoonWijzerWinkel