fbpx

Techneco Energiesystemen

Al ruim 20 jaar een betrouwbare en ervaren partner

Denken in oplossingen ten aanzien van het gebruik van duurzame energiesystemen. Dat is wat Techneco beweegt. Daar liggen onze roots. Al ruim 20 jaar zet Techneco zich in om een doorbraak in de toepassing van duurzame energiesystemen te realiseren. Betrouwbaarheid, vernieuwing en gedrevenheid kenmerken onze werkwijze. Naast energiebesparing staat klanttevredenheid bij Techneco hoog in het vaandel.

Techneco energiesystemen

Techneco levert elektrische warmtepompen, gasabsorptiewarmtepompen en hybride warmtepompen voor de woningbouw en de utiliteitsbouw, zowel voor de nieuwbouw als de renovatie. Maar ook voor vakantie woningen, zwembaden, woonboten en kwekerijen. Daarnaast kunnen wij de bronnen en het afgiftesysteem leveren. Ons ervaren team is altijd op de hoogte van de nieuwste techniek en ontwikkelingen in het vakgebied. Samen met onze opdrachtgevers realiseren wij vooruitstrevende, rendabele projecten.

Complete klimaatsystemen

Naast losse componenten biedt Techneco compleet geïntegreerde klimaatsystemen aan; dus zowel de bron, de warmtepomp, de aansluitsets en het afgiftesysteem. Wij zorgen ervoor dat de verschillende componenten perfect op elkaar zijn afgestemd. Bovendien heeft Techneco het grootste assortiment kwaliteitswarmtepompen in Nederland! Daardoor worden de beloofde rendementen ook daadwerkelijk behaald. De verkoop en installatie van onze systemen loopt via de installateur.

Techneco projectbegeleiding en servicedienst

Techneco heeft zowel buitendienst- als binnendienstmedewerkers in dienst die al uw vragen over onze producten kunnen beantwoorden. Onze projectleiders begeleiden uw projecten in de uitvoering en onze servicedienst voert de inbedrijfstelling van de systemen uit. Desgewenst kunnen wij ook het onderhoud en de service op de systemen uitvoeren. Installateurs kunnen terecht bij ons voor diverse warmtepomptrainingen.’

Productontwikkeling

De door Techneco ontwikkelde Elga is een slimme modulerende warmtepomp die samenwerkt met een (bestaande) HR-ketel. Bovendien is de Elga geschikt voor verwarming en koeling van de woning. De Elga zorgt met haar aantrekkelijke terugverdientijd voor een opmars van de energiezuinige bestaande woning. In 2010 won Techneco met de Elga ‘Het ei van Columbus’, een prestige prijs op het gebied van duurzaamheid & innovatie.

De Toros warmtepompen zijn door Techneco ontwikkelde en in Nederland geproduceerde (combi)warmtepompen geschikt voor ruimteverwarming, -koeling en tapwaterverwarming. Bijzonder in deze warmtepompen is de regeling, die speciaal is afgestemd op de Nederlandse installateur en gebruiker. Daarnaast is de Toros voorzien van uitgebreide monitoringsoptie en is het mogelijk de Toros te koppelen met zowel zon-pv (opwekking elektriciteit) als zoncollectoren (opwekking warmte) om tot een extreem duurzame en zuinige installatie te komen.

De corebusiness van Techneco is energiebesparing. Alle producten die Techneco ontwikkelt of verkoopt zijn hierop gericht. Het assortiment bestaat uit elektrische warmtepompen, boilers, bronnen, gasabsorptiesystemen en vloerverwarming

 

Gedetailleerde omschrijving van uw woonwensen
Vul zoveel mogelijk informatie in, zodat wij een juiste inschatting kunnen maken.

Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen door de WoonWijzerWinkel