fbpx

Saman Groep

Wij geven energie!

Duurzaam én comfortabel wonen, leven en werken. Dat wil de Saman Groep voor iedereen bereikbaar maken. Door nieuwe oplossingen te bieden die bijdragen aan een verantwoordelijker energiegebruik op aarde. Door u altijd het beste energie-advies te geven. Door kwaliteit te leveren in technische oplossingen die volledig beantwoorden aan uw eisen van duurzaamheid en comfort. Door ons elke dag opnieuw met trots, passie en vol energie in te zetten.

Wij kennen energie

Met 100 jaar ervaring in de installatietechniek richten wij ons sinds 2004 specifiek op technieken die energie besparen en energie duurzaam opwekken. Door onze specialistische kennis zijn wij leidend in Zuidwest Nederland in de overgang van fossiele brandstoffen naar andere, duurzame, bronnen van energie. Wij koppelen dit aan het beste advies, afgestemd op de specifieke wensen van onze klanten. Bovendien, levert ons eigen energiebedrijf Saman EnergiQ écht groene stroom uit eigen regio en gas met CO2 compensatie.

Wij delen energie

In de komende jaren blijven we groeien door het ontwikkelen van innovatieve oplossingen die bijdragen aan duurzame energievoorzieningen voor ons allemaal. We delen onze specialistische kennis om met collega’s praktische, duurzame oplossingen te verzorgen: van advies en installatie tot service & onderhoud. Zodat wij samen met u de volgende generatie een comfortabele en duurzame woon-, leef-, en werkomgeving kunnen garanderen.

Gedetailleerde omschrijving van uw woonwensen
Vul zoveel mogelijk informatie in, zodat wij een juiste inschatting kunnen maken.

Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen door de WoonWijzerWinkel