fbpx

Kreunen Kunststoffen B.V.

Kreunen Kunststoffen B.V. is partner in Front BioBased Gebouwschil

Kreunen Kunststoffen B.V. is toonaangevend in de bewerking en levering van hoogwaardige technische kunststof producten voor onder andere de bouw en kozijnindustrie.

Innoveren met kunststoffen

Kreunen Kunststoffen B.V. ontwikkelt en produceert innovatieve producten van kunststof. Onze producten zijn een duurzame vervanger voor hout, staal of rubber op die plaatsen waar anders te snel veroudering, rotting of slijtage optreedt.

Partnership

Bij de ontwikkeling en verbetering van producten treden we vaak op als partner of participant bij onderzoekstrajecten. Naast uw en onze kennis van het vakgebied, brengen wij daarbij ook onze expertise in op het gebied van kunststoffen, technieken en de toepassing.

Research & Development

Onderzoek en ontwikkeling zijn belangrijke activiteiten binnen Kreunen Kunststoffen B.V.. Voorbeelden daarvan zijn de DTS®-dorpels en diverse toepassingen in DURODEEN®. Deze zijn gepatenteerd door Kreunen Kunststoffen. Hierdoor bent u verzekerd van hoogwaardige producten en voortdurende kwaliteitsbewaking. Een en ander is vastgelegd in Europese octrooien.

Passende oplossingen in kunststof

Voor elke toepassing wordt de meest passende kunststof ingezet.
Wij werken met ons eigen HOLLODEEN® en DURODEEN® en andere kunststoffen zoals polyethyleen, polyurethaan, polypropeen, polyamide, polyacetaal, polycarbonaat, polyacrylaat, LDPE, HDPE, UHMWPE, PE, PP, PVC, PA-6, POM, PEEK, PTFE, PVDF, PMMA, PET-G en PC.

 

Gedetailleerde omschrijving van uw woonwensen
Vul zoveel mogelijk informatie in, zodat wij een juiste inschatting kunnen maken.

Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen door de WoonWijzerWinkel